Makrigialos
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 6 7 8 ... 104 105 106   >
Üzenet
  Busaianiko | #6467 Üzenet | 2006-04-14 15:31:28 |
Szia Kriszta! Bocsi, csak most olvastam az üzenetet, mostanában kicsit hanyagolom az oldalt, önhibámon kívül. A kecskefarm az itt van Nagyrédén, Heves megye. Ha érdekel, akkor telefonon is lehet egyeztetni velük. Nagyon finom a sajtjuk, és hangulatos. De függ attól, hogy ti hol éltek? Mert ha túl messze van, akkor azért nem olyan egyszerû idelátogatni. De aki itt járt, az még nem bánta meg. E-mailben el tudom küldeni a pontos címet, telefont, ha érdekel.
Most írta Andi, hogy Németországban mekkora hó van, úgyhogy ha ehhez nézzük, akkor szerencsénk van, mert itt csak egy kicsit van már hideg. De még mindig nem zöldek a fák, és már nagyon hiányzik, a zöld, a virágok, szóval a tavasz, a nyár. Már nem elégít ki, hogy csak írok róla, érezni is szeretném már nagyon.
  Kriszta35 | #6487 Üzenet | 2006-04-15 14:25:45 |
Szia Anikó!

Egyre jobb az idõ, lehet hétfõn még is kirándulás lesz a vége, úgyhogy ha megtennéd, hogy leírod, hogy hol van a farm akkor lehet elmegyünk, hétfõn. Egyébként közel lakok hozzátok! icon_lol.gif icon_lol.gif

Köszi elõre is!

Úgy látom mégmindig nincs újabb írás mástól, hogy igen én is Makriba megyek júniusba, pedig kiváncsian olvasom minden nap, na most ki írt ide, de hát nincs senki...

Szió
  Busaianiko | #6503 Üzenet | 2006-04-16 10:44:16 |
Szia Kriszta! Örülök, ha erre jöttök hétfõn, bár lehet, hogy mi másfelé megyünk. A farm címe: Nagyréde, Tarjáni út 43. Tel.: 373-874. Valiskó Olivérné. Látogassatok ki nyugodtan, úgy tudom több vendég is lesz, a sajt az isteni finom! Hol laksz egyébként? Jó kirándulást hétfõre!
Én is mindig figyelem a híreket Makriról, de semmi változás egyenlõre. Biztos amiért még nincs túl jó idõ!
  Rebeka | #6629 Üzenet | 2006-04-20 20:15:18 |
Lányok!
Bár nem hiszem, hogy csak mi megyünk az idén Makriba, (vagy mondjam úgy, hogy nem lehet ilyen szerencsénk? icon_lol.gif ), de egyre igéretesebb az idõjárás ott is. Most 21 órakkor (ottani idõ szerint) 19 fok van. Nappal nem néztem, de gondolom jobb. Lesz ott nyár júniusra! icon_lol.gif
Egyébként Erdélyben a havasokban félméteres hó van. Iszonyat mennyiségü víz jön lefelé! icon_sad.gif De itthon a Nagymilicen is lehet hógolyózni. De icon_exclaim.gif a kertemben már igazi tavasz tombol! icon_lol.gif Kitartás, mindjárt itt az indulás ideje! icon_wink.gif
  Busaianiko | #6649 Üzenet | 2006-04-21 21:16:26 |
Szia Rebeka! Köszi az infókat. Örülök, hogy már javul az idõ. Te Erdélyben élsz? Vagy hol van Nagymilic? Bocs, de még nem hallottam róla. annyira kevesen látogatják most ezt az oldalt, hogy már nekem is felrémlett, hogy senki nem lesz Makriban csak mi? Bár nem hiszem, mert a Dias foglalása már majdnem betelt, ahogy néztem. Úgyhogy ne reménykedj, de tavaly pl. augusztusban sem volt nagy tömeg ott, úgyhogy nyugodt lehetsz, nem egy zsúfolt turistaparadicsom, szerintem nagyon kellemes volt a nyüzsgés. Elfogadható. Nemsokára június 12, és mi már megyünk. Sziasztok.
  Rebeka | #6678 Üzenet | 2006-04-22 20:07:57 |
Anikó!
Nem, én Magyarország keleti felén lakom, de egyre jobban a szívembe zárom Erdélyt. Tudod úgy van ez, hogy én beoltottam a barátnõmet Görögországgal, õ pedig engem Erdéllyel. Bár a gyökereink ott vannak részben nekem is és a férjemnek is. A Nagymilic egyébként itthon van, Hollóháza közelében. Tudod úgy van ez, hogy nyáron irány Görögország már évek óta, tavasszal, õsszel a hegyek itthon vagy a környezõ országokban. Nagyon szeretünk utazni és a gyerekeknek is szeretjük megmutatni a világot, elsõsorban saját országukat. Csak sajna itt nincs tenger, a Balatont pedig nem igen szeretjük.
Tényleg nagyon örülök, hogy nincs nagy tömeg Makriban, tulajdonképpen ezért is esett rá a választás. Remélem a Krisztának is tetszeni fog, mert egy hétig hallgathatom. icon_lol.gif Igazából engem nagyon zavar ha a szomszéd család gyerkõce rámrugdossa a homokot, mert olyan közel kell lennünk egymáshoz. És én sem szeretem állandóan figyelmeztetni a sajátjaimat, hogy vigyázzanak másokra. A nyaralás minnél kevesebb kötötséggel és bosszankodással járjon!
Kriszta!
Az esti nyüzsit valahogy megoldjuk, bár gondolj bele: kisebb tömegben hamarabb megtaláljuk a te apró "szentedet". icon_lol.gif
  Busaianiko | #6688 Üzenet | 2006-04-23 18:09:03 |
Szia Rebeka! Köszi az infókat. Nem tudtam, hogy Nagymilic hol van, most már legalább tudom.Én is sokat szeretek kirándulni. Itthon is gyönyörû helyek vannak, de ahogy írtad nagyon hiányzik a tenger. Úgy irigylem, amikor látom filmekben, embereket, hogy már kora reggel a tenger mellett futhatnak, sétálhatnak, nekem pedig csak egyszer-kétszer jut egy évben pár hét belõle. Dehát nincs mit tenni. Annak is örülni kell. Erdélyt még sosem láttam, de egyszer szeretnék kijutni. Szerintem is csodálatos lehet. Imádom a hegyeket is! Sziasztok.
  Kriszta35 | #6699 Üzenet | 2006-04-24 08:37:07 |
Sziasztok Makrisok! icon_biggrin.gif

Nem értem én ezt, hol Anikó, hol Rebi írjátok, hogy jaj ha nekem nem tetszik akkor majd okollak benneteket! icon_redface.gif

Én senkit nem okolhatok csak saját magam, mert ezer helyre mehetnék Görögországba, de én ezt választottam. icon_biggrin.gif

Nekem mint Sárkány, mint az Anikó fotói gyõztek meg, hogy jó választás lesz, és szép helyre megyek a családommal. Szerintem nagyon jó helyen van, mindenhez közel, és innen sok helyre el lehet jutni, kocsival. icon_wink.gif

Ha pedit tényleg hiányzik a zsivaly, icon_mrgreen.gif és a nyüzsgés, hopp Parália, mert így nagyon közel van hozzá, és meg is oldottam a gondot. Egyébként a tengerparton, úgyanúgy vagyok vele, mint te Rebi, nem szeretem ha túl közel vannak hozzám, és a gyerköcökre állandóan szólni, ha éppen a homokot akarják szórni. icon_rolleyes.gif

Szóval, mindjárt május, és akkor írhatjuk, hogy igen jövõ hónapban megyünk!!!! icon_lol.gif icon_lol.gif icon_wink.gif

Jaj nagyon várom!!!!!

Kalimera!
  Busaianiko | #6706 Üzenet | 2006-04-24 12:43:18 |
Szia Kriszta! Már rég írtál ide, úgyhogy jó volt, hogy felháborodtál a Rebeka írásán, így legalább reagáltál rá. Épp ma álmodtam a tengerrel, mert a hétvégén már annyira jó idõ volt, hogy teljesen nyári hangulatba kerültem. Örülök, hogy én megyek közületek elõször, de azért sajnálom, hogy mikor Ti indultok én már itthon leszek, és szomorúan, hogy vége. Esetleg reménykedhetek, hogy nyár végén még eljutok valahová, dehát az már nem annyira biztos. Mindenesetre már nekem van a legkevesebb hátra az indulásig. Minden rosszban van valami jó is!!!!!
  Rebeka | #6711 Üzenet | 2006-04-24 15:17:58 |
Lányok!
Ezerrel süt a nap, fürdõruciban lehet füvet nyírni! Jó lesz ez már! Ahogy a Kriszta írta: még 6 nap és jövõ hónapban indulunk. Már én is hallom a tenger morgását, számban érzem a kalamari ízét! Hmmmm!!!! Már az érzést is imádom! icon_exclaim.gif
Addig is, ha bekapcsolom a gépet azonnal itt kezdek, még akkor is ha két percem van. Köztetek legalább nem érzem magam komplett õrültnek, hogy mindig Görögországnál kötök ki, pláne így közeledve a nagy naphoz. icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif
  Busaianiko | #6715 Üzenet | 2006-04-24 19:33:51 |
Szia Rebeka! Én is így érzem, hogy szinte már beteges ez a dolog. De ha idejövök, itt már nem érzem annyira betegesnek. Nekem már közelebb van, mint nektek. Ez vigasztaló, de azért kár, hogy nem együtt leszünk. Krisztával is csupa görögrõl beszélgettem, már lehet, hogy unta is szegény.
  Kriszta35 | #6720 Üzenet | 2006-04-24 20:21:38 |
Anikó! icon_lol.gif

Hogy én unom, az MSNen veled a beszélgetést, görögországról!!! icon_lol.gif
Honnan vetted ezt!!

Örülök ha valaki beszél velem, a nyaralásról a tengerrõl, GÖRÖGORSZÁGRÓL!

Olyan édes sztorim volt az elõbb. A férjem az elõbb egy bevásárlóközpont újságját olvasgatja, és mondja nekem, hogy xx Ft-ért van, görög utazótáska, kitört belõlem a röhögés. icon_mrgreen.gif Szóval a görög, az görgõs utazótárska volt. icon_lol.gif Rendesen fertõzök itthon úgy gondolom. icon_wink.gif Amikor veled befejeztük a beszélgetést, megkérdezte tõlem, akkor indulunk görögbe?? icon_wink.gif

Olyan édesen várja már! icon_biggrin.gif

Rebi!

Én reggelente kezdek itt, csak már nem akarok 7 elõtt írni, nehogy itt a többiek hülyének nézzenek. icon_redface.gif De úgy látom ezzel a dologgal még se vagyok egyedül! icon_wink.gif

Bizony még 6 nap és május, és ha jobban akarom még ezt fokozni, lassan 2 hónap és indulunk, végül is ez se hangzik rosszul! Nem igaz?? icon_rolleyes.gif
  Rebeka | #6721 Üzenet | 2006-04-24 20:22:08 |
Anikó!
A Kriszta és a görögrõl való beszélgetés........? Ne félj, nem unta! icon_lol.gif icon_lol.gif Épp oly zakkant mint mi icon_lol.gif icon_exclaim.gif Így van Kriszta? icon_wink.gif
Azt akartam még kérdezni tõled, hogy melyik apartman néz a tengerre. A miénk lesz várhatóan a 16, 18 és a 20-as. Az utóbbi mindenképpen a lányoké lesz, ismerve a rendtartási szokásaikat valszeg nem az õ erkélyük lesz a közösségi terünk. icon_confused.gif De hát mi 7-en leszünk, a Krisztáék 4-en..... Mit ne mondjak, nem valószínû, hogy az erkélyeken tartunk nagy bulikat. icon_lol.gif Én viszont imádom már reggel látni a tengert. Tudod a reggeli fincsi kávé, utána isteni görög péksütik, a tenger illata..... Hmmmm!! Már megint összefutott a nyál a számban. icon_rolleyes.gif
Hát lányok én nem is tudom hogy bírom ki jun. 26-ig. icon_sad.gif Azt hiszem hétvégén mi lányok, szûk családi körben valami görögöt fõzünk. Ki jön még? icon_wink.gif
  Ferrari | #6723 Üzenet | 2006-04-24 20:28:01 |
Szasztok csajok!

Úgy látom engem már teljesen kihagytok ebbõl az egészbõl.
  Kriszta35 | #6725 Üzenet | 2006-04-24 20:30:00 |
Rebikém!

A hétvégén mi már ezen túl vagyunk, szegény Anikónak éppen ma meséltem, hogy tegnap grill sütés, görög sali hozzá, majdnem baklava is volt, de nem volt dióm tölteléknek, így túró lett a vége, mind ez vacsi elõtt neki, nekem vacsi közbe. icon_lol.gif icon_lol.gif
Az illatok mint odakint amikor sült a fincsi húsi, és tettem az asztalra a salit. Az oregánó, és a olivaolaj hmmmmmmm. icon_wink.gif
Közben jó kis görög zene. icon_lol.gif

Isteni volt a tegnapi nap!! icon_wink.gif icon_lol.gif
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 6 7 8 ... 104 105 106   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu