Egyetértek. Ne fogadjátok el okvetlenül az utazási iroda biztosítási ajánlatát, akiknél foglaltatok, mert találhatokk széleskörûbb biztosítást, akár olcsóbban is, ha máshol is körülnéztek.
Igaza van az Andinak, személy szerint épp most tapasztaltam ezt. A Panoráma Tourssla fogunk utazni, náluk 450 Ft/nap/fõ az utasbiztosítás. Meglepõdtem rendesen, hogy így felment az ára.
Aztán egy kicsit utána néztem és bizony igen változatos árakon kínálnak biztosítást.
Összehasonlítottam árban és szolgáltatásban egy jó pár biztosító ajánlatát és a legkedvezõbbnek a Winterthur ajánlatát tartottam.
Míg a QBE Atlasz Biztosítónál 17 napra 1 felnõtt és 1 gyerek részére 15.300,- Ft-ot fizettem volna, addig a Winterthurnál mindez 8.925,- Ft-ba kerül és baj esetén még többet is fizet ugyanarra az esetre.
Érdemes egy kicsit utána járni.
Itt egy oldal, ahol össze lehet hasonlítani a külbönözõ biztosítókat:
Szerintetek érdemes melegítõt magunkal vinni Rodoszra? Párom amikor meglátta a "listán" és kiröhögött. Szerinte felesleges. Ti visztek magatokkal ha Görögországba mentek?
Szerintetek érdemes melegítõt magunkal vinni Rodoszra? Párom amikor meglátta a "listán" és kiröhögött. Szerinte felesleges. Ti visztek magatokkal ha Görögországba mentek?
én nem..bár ebbe az is benne lehet, h néha már március elején is rövid nadrágba megyek dolgozni. barátnõm mondjuk úgyis berakja a melegítõmet
Én csak az esti buszos út miatt teszek oda, mert olyankor nagyon hideg tud lenni. De gyanítom, hogy Rodoszra repülõvel mentek, így én nem hiszem, hogy tennék oda bemelegítõt.
Tavaly Sartin voltunk és tettem oda egy pulcsit, de csak a szekrényben lógott hálistennek. Ha elfér, tedd oda, de elvileg ott nem lesz rá szükségetek.
Szia!
Én személy szerint mikor elõszõr voltam (1993-ban) vittem, de akkor rá jöttem, hogy teljesen felesleges. 2002-ben Stavrosban volt egy hatalmas vihar, még a müanyag asztalok és székek is repültek. De fél óra mulva már nagyon meleg volt.
Szia!
Én személy szerint mikor elõszõr voltam (1993-ban) vittem, de akkor rá jöttem, hogy teljesen felesleges. 2002-ben Stavrosban volt egy hatalmas vihar, még a müanyag asztalok és székek is repültek. De fél óra mulva már nagyon meleg volt.
Sartin is esett tavaly az esõ, kb. 3 órán keresztül, de nem hûlt le a levegõ, ugyanúgy meleg meleg maradt.
Aztán kisütött a nap, mintha mi sem történt volna, tombolt tovább a nyár.
Szerintem sincs rá szükség.
Vigyázat ragályos!! Én még kevésbé "beteg" kategóriába tartozom. A barátnõm min. 4-5 bõröndöt pakol meg Nos, õ már klinikai eset! (ja, és õk csak 2-en jönnek )