Mit vigyünk magunkkal?
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Általános tapasztalatok
Hozzászóló Üzenet
# 91
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Andra
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1308 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#9692 Üzenet linkje2006-06-25 17:52:10 

vojandi írta:
Egyetértek. Ne fogadjátok el okvetlenül az utazási iroda biztosítási ajánlatát, akiknél foglaltatok, mert találhatokk széleskörûbb biztosítást, akár olcsóbban is, ha máshol is körülnéztek.

Igaza van az Andinak, személy szerint épp most tapasztaltam ezt. A Panoráma Tourssla fogunk utazni, náluk 450 Ft/nap/fõ az utasbiztosítás. Meglepõdtem rendesen, hogy így felment az ára.
Aztán egy kicsit utána néztem és bizony igen változatos árakon kínálnak biztosítást.
Összehasonlítottam árban és szolgáltatásban egy jó pár biztosító ajánlatát és a legkedvezõbbnek a Winterthur ajánlatát tartottam.
Míg a QBE Atlasz Biztosítónál 17 napra 1 felnõtt és 1 gyerek részére 15.300,- Ft-ot fizettem volna, addig a Winterthurnál mindez 8.925,- Ft-ba kerül és baj esetén még többet is fizet ugyanarra az esetre.
Érdemes egy kicsit utána járni.

Itt egy oldal, ahol össze lehet hasonlítani a külbönözõ biztosítókat:

www.netrisk.hu

# 92
Kyra
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
736 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#9729 Üzenet linkje2006-06-26 07:15:06 

Sziasztok!

Szerintetek érdemes melegítõt magunkal vinni Rodoszra? Párom amikor meglátta a "listán" és kiröhögött. Szerinte felesleges. Ti visztek magatokkal ha Görögországba mentek?

# 93
Kijelentkezve--
-törölt nick 6508
Aktív fórumos
Aktív fórumos
211 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#9731 Üzenet linkje2006-06-26 08:39:14 

Kyra írta:
Sziasztok!

Szerintetek érdemes melegítõt magunkal vinni Rodoszra? Párom amikor meglátta a "listán" és kiröhögött. Szerinte felesleges. Ti visztek magatokkal ha Görögországba mentek?

én nem..bár ebbe az is benne lehet, h néha már március elején is rövid nadrágba megyek dolgozni. icon_smile.gif barátnõm mondjuk úgyis berakja a melegítõmet icon_rolleyes.gif

# 94
Andra
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1308 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#9737 Üzenet linkje2006-06-26 09:20:33 

Kyra írta:
Sziasztok!

Én csak az esti buszos út miatt teszek oda, mert olyankor nagyon hideg tud lenni. De gyanítom, hogy Rodoszra repülõvel mentek, így én nem hiszem, hogy tennék oda bemelegítõt.
Tavaly Sartin voltunk és tettem oda egy pulcsit, de csak a szekrényben lógott hálistennek. Ha elfér, tedd oda, de elvileg ott nem lesz rá szükségetek.

# 95
Juhi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
818 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#9738 Üzenet linkje2006-06-26 09:24:03 

Kyra írta:
Sziasztok!

Szia!
Én személy szerint mikor elõszõr voltam (1993-ban) vittem, de akkor rá jöttem, hogy teljesen felesleges. 2002-ben Stavrosban volt egy hatalmas vihar, még a müanyag asztalok és székek is repültek. De fél óra mulva már nagyon meleg volt.

# 96
Andra
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1308 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#9747 Üzenet linkje2006-06-26 11:45:45 

juhi írta:
Kyra írta:
Sziasztok!

Szia!
Én személy szerint mikor elõszõr voltam (1993-ban) vittem, de akkor rá jöttem, hogy teljesen felesleges. 2002-ben Stavrosban volt egy hatalmas vihar, még a müanyag asztalok és székek is repültek. De fél óra mulva már nagyon meleg volt.

Sartin is esett tavaly az esõ, kb. 3 órán keresztül, de nem hûlt le a levegõ, ugyanúgy meleg meleg maradt.
Aztán kisütött a nap, mintha mi sem történt volna, tombolt tovább a nyár.
Szerintem sincs rá szükség.

# 97
Kyra
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
736 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#9749 Üzenet linkje2006-06-26 12:18:34 

Sziasztok!

Köszi mindenkinek! icon_smile.gif Sajnos hajlamos vagyok a fél lakást elpakolni ha utazunk! icon_lol.gif Párom meg icon_eek.gif icon_mad.gif ha cipelni kell ! icon_lol.gif Szerinte ez a pakolási mánia nõi betegség. icon_rolleyes.gif

# 98
Juhi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
818 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#9750 Üzenet linkje2006-06-26 12:27:34 

Kyra írta:
Sziasztok!

Köszi mindenkinek! icon_smile.gif Sajnos hajlamos vagyok a fél lakást elpakolni ha utazunk! icon_lol.gif Párom meg icon_eek.gif icon_mad.gif ha cipelni kell ! icon_lol.gif Szerinte ez a pakolási mánia nõi betegség. icon_rolleyes.gif

Ez a nöi betegség rajtam eddig nem jõtt ki. icon_lol.gif Remélhetõleg nem is fog.

# 99
Kyra
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
736 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#9752 Üzenet linkje2006-06-26 12:34:57 

Helló Juhi!

Vigyázat ragályos!! icon_lol.gif icon_lol.gif Én még kevésbé "beteg" kategóriába tartozom. A barátnõm min. 4-5 bõröndöt pakol meg icon_exclaim.gif Nos, õ már klinikai eset! icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif (ja, és õk csak 2-en jönnek icon_eek.gif )

# 100
Ferrari
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1729 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#9761 Üzenet linkje2006-06-26 13:05:16 

Szia Kyra!

Melegítõ nem kell, nagyon jó az idõ!
Vigyél egy vékony hosszú nadrágot, meg hosszú ujjú felsõt.... mondjuk a szúnyogok miatt.

# 101
Kyra
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
736 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#9774 Üzenet linkje2006-06-26 14:06:24 

Tényleg olyan sok szúnyog van icon_eek.gif ? Már többen is írták. Napközben is vagy csak este?
# 102
Kijelentkezve--
-törölt nick 6508
Aktív fórumos
Aktív fórumos
211 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#9784 Üzenet linkje2006-06-26 14:33:19 

Kyra írta:
Tényleg olyan sok szúnyog van icon_eek.gif ? Már többen is írták. Napközben is vagy csak este?
ahol tavaly voltam, ott én ugy vettem észre hogy csak este icon_rolleyes.gif icon_wink.gif
# 103
Ferrari
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1729 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#9786 Üzenet linkje2006-06-26 14:35:56 

Kyra!

Én Rodoszon sem találkoztam szúnyoggal. Lehet, engem nem szeretnek.

# 104
Kijelentkezve--
-törölt nick 6508
Aktív fórumos
Aktív fórumos
211 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#9787 Üzenet linkje2006-06-26 14:38:35 

ferrari írta:
Kyra!

Én Rodoszon sem találkoztam szúnyoggal. Lehet, engem nem szeretnek.

nem zavar h õk nem szeretnek engem se icon_lol.gif

# 105
Kijelentkezve--
-törölt nick 6508
Aktív fórumos
Aktív fórumos
211 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#9788 Üzenet linkje2006-06-26 14:39:03 

ezt jo megfogalmaztam icon_rolleyes.gif icon_eek.gif
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió