Szia Robi!
Sajnos nincs a Sithonnál ,már felvettem velük a kapcsolatot és Õk mondták,hogy egyetlen Magyar iroda kínálatában sem lesz az idén a Triphon. Tegnap szerettünk volna befizetni a Diasnál,mert tavaly még az Õ kínálatukban is szerepelt. Lengyel irodánál lehet megtalálni,de Lengyelül még pislogni sem tudok
Szia
Katus
Sajnálom, hogy nem jött össze a Tripfon, mert tényleg jó szállás szerintem.
Nekem annak idején nagyon tetszett a Katerina ház is, mely a tengerparti úton van Sarti village részében. Van honlapjuk (magyarul is), nézd meg, talán tetszik. Írj Nekik e-mailt, vagy faxot, de telefonálhatsz is, mert rajta van az elérhetõség a honlapon.
Sok sikert!
http://www.housekaterina.gr
Szia B.Robert!
Látom te otthon vagy több helyen is. Tavaly Neibe voltunk , idén talán Sarti. Szerinted melyik része a jobb és milyen apartmant tudsz ajánlani.
/ ha tudsz /! Nem fontos közvetlen parti, csak tiszta-rendes legyen. Gondolom most is a Diasnál foglalunk.
Köszi.
A következõkben leírtak kizárólag a saját véleményemet tükrözik
Sarti Beach részén és Sarti Village-ben az összes apartman közel van a parthoz, mivel összesen 2 sor (3 rövid utca) ház van
Mi tavaly az Apollon-nal voltunk, így a Diasos házakról csak a Kiriakis szobájiról tudok nyilatkozni, mert ott a Anyukámék ott voltak. Mind a berendezése, mind a felszerelése megfelel az átlagos Görögországi apartmanoknak. Fakeretes ágy, szekrény akasztóval, mûanyag asztal és székek az erkélyen. A ház közvetlenül a központban van. Az erkélyük az utcára nézet. Fõszezonban elég zajos.
A Villa Maria Sarti régi részén kicsit távolabb a központtól, de szerintem több, mint 150 méterre a partól, végig hegy-lejt menetben, függõen attól, hogy merre tartasz
A Jannis Sarti Village részen van a központól délre 10 perc kényelmes séta. De az utca amire az erkélyek néznek fõszezonban elég zsufis, mert Sarti Beach részén lakók erre mennek-jönnek a központból-ba.
A Sarti Beach apartmanok, mint a neve is mutatja a Beach részen vannak. A Dias oldalonírt 15 perc séta inkább galopp, ennyi idõ alatt, mint séta Sartinak ez a legnyugodtabb része. Ha újra eme falu lenne az uticélunk, mi biztos idemennénk. Szép, kényelmes nagy zárt kert, medencével, így még szeles nagyhullámos idõben sem kell nélkülözni a hûsítõ vizet. Nekünk nagyon tetszett. A központ kb 1.5 km, ami egy kellemes séta esténként, de teleszatyros gyalog vásárláshoz nem ideális.
Bocs,hogy kéretlenül beleszólok,de tavaly többször elmentünk a Kiriakis alatt-mellett éjszaka.Ugyanis abszolut a fõutcán van,hatalmas a nyüzsgés,én semmiképp nem szerettem volna ott lakni.
Én meg laktam is ott Szerintem, ha nem fõszezonban akar valaki megszállni, akkor jó az apartman, de június közepétõl szeptember elejéig én sem ajánlanám, mert tényleg nagy a nyüzsi, és a ház elõtt még motorral is macerás megállni Ha valaki mégis "bevállalja" az 1-es vagy 5-ös szobát kérje
A www.kulfodiszallasok.hu -n vannak görögországi szálláshelyek, magyar telefonszámos elérhetõséggel, többek között a Sarti-i apartmanok, pl: phyllis, ammos, katerina, george. Egy fiatalemberrel beszéltem nemrégen, nagyon készségesen tájékoztatott, visszahívott amikor utánanézett az apartmannak, amit kérdeztem.
Sajnos a phyllisbe már nincs 4 fõs hely júliusra.
Így maradtunk újra idén is az apollónnál a Stamatis. Megyek mindjárt leelõlegezni, tavaly is ott voltunk.
Lenne egy pár kérdésem Sartival kapcsolatban. Pl hogy van e olyan rész a parton, ahol napágyak vannak és napernyõk(fogyasztás ellenében ingyenesek), szól a zene stb ? Maga a falu mekkora? Mi Stavrosban voltunk elõször Görögországban szóval más hasonlítási alapom nincsen. Szóval Sartiban vagy Stavrosban pezseg jobban az élet(éjszaka)? Köszi a válaszokat
Szia!
Sartin nincsenek bérelhetõ napágyak,a környékén is csak 1-2 olyan öbõl van ahol lehet bérelni én ennek nagyon örülök A faluban a parton van sok bár,étterem.
Stavros jóval nagyobb mint Sarti ebõl gondolom,hogy ott "pezsgõbb" az éjszakai élet.Sartin is van jó bár bulizós hely,de azért itt nem ez a jellemzõ
Sartin vannak napágyak, lehet is bérelni, és mivel már régen nem kis halászfalu, hanem az egyik legnépszerûbb üdülõhely, éjszakai élet is van rendesen.
Most akkor ki mond igazat? Tudom hogy Stavrosnak nem a legszebb a partja, de tetszett a nyüzsi. Azért is kérdeztem a napágyat mert jó dolognak tartom ott süttetni magamat, inni a fini frappét. Meg persze a jó zene. Szóval akkor azt mondod Jox hogy nem fogok csalódni ha Sartit választom.