#2202162014-07-10 21:32:22 Válasz a #220199. hsz-ra
Én márciusban voltam két napot (beszámolóm is van róla), és még akkor is sokan robogóztak. sok auto-moto feliratú helyre is emlékezni vélek (persze a legtöbb akkor még zárva volt)
Viszont a távok viszonylag nagyok ha látni akarsz, másrészt én nem mernék a főútra kimerészkedni, csak a parti utakon-igen komoly lehet a forgalom, azt hiszem.
#2201992014-07-10 15:54:44 Válasz a #220198. hsz-ra
Köszi a gyors választ. Azt már kérdeztem, hogy robogót, szokás-e bérelni, és valaki azt írta nem igen, viszont gondolom akkor autót meg annál jobban? CSak mert én annyira nem vagyok oda a fakultatív programokért, de kirándulni meg szeretnénk.
Szia Dettix! Én tavaly voltam a Granddal Tossában. Én nem ajánlanám gyalog megtenni a távot, mivel sztem elég hosszú és hegynek fel illetve le kell menni. Emellett helyi közlekedés nagyon jó és olcsó, mi is azzal voltunk Lloretben.
Josza! Ha jól olvastam ti megjártátok gyalog Tossa-Lloret távolságot. Körülbelül mennyi idő, és mennyire tűző napon kell gyalogolni? El lehet tévedni, vagy egyenesen Lloret-be megy az út?
Köszi előre is.
Azoktól érdeklődnék, akik voltak a Granddal a Montserrat-Barcelona fakultatívon, hogy Barcában mit néztetek meg? Mert az idegenvezetőtől csak annyi felvilágosítást kaptam, hogy buszos városnézés, néha leszállunk a buszról.
Köszike.
bal felül állítsd át angolra (persze, ha jó a spanyol vagy a katalán akkor nem kell ), középen írd be a két helyszínt ami között kíváncsi vagy a menetrendre, katt, és meg is jelenik. ha a price-ra kattintasz láthatod az árakat is. 12.15 eur per fő per út (a két olcsóbb kategória az a helyieké) és 80 perc a menetidő.
a vonat nem jó igazán, legalábbis kényelmi szempontból nem, mivel a barcelonai elővárosi kocsik nem jutnak el tossáig; így tossából előbb el kell jutni egy városba aminek van vasútállomása/megállója és onnan a vonat.