"Ne gondold,hogy egy hisztis tyúk nyafogása,amit írtam a hüllő fóbiámmal kapcsolatban."
??? Nem gondoltam én semmit, milyen alapon tenném?
"Sajnos ez annyira valós,hogy még a nyaralást is képes lettem volna lemondani miatta."
Nagy hiba lett volna!
Viszont az emberek többsége azért irtózik a kígyóktól, gyíkoktól, békától, mert úgy képzeli ezeket valami gusztustalan megérinteni, pedig egyáltalán nem nyálkás, ragacsos egyik sem, mint ahogy a közhiedelemben él.
"És bármilyen furcsán hangzik,legyőzhetetlen."
Amíg így gondolod, addig valóban az is lesz! De igazad van, könnyű nekem "okosat" mondani, valóban nem tudom átérezni a gondodat, mivel nekem sosem volt ilyen problémám.
Majd ha még lesz lehetőségem irok!Holnap megyunk kalozkodni is , és megnézzuk a kórnyéket! Üdv mindenkinek Norbi,Gyugyu
Probálok majd friss infokkal is szolgálni
Sziasztok! Itt vagyunk Sartin, a kaloztanyabol irok.Tényleg nagyon jo hely, a viz is nagyon allat!Ma nagyon jo hullámok is voltak.Megéri ide eljonni!Rengeteg képet csinálok majd és felteszem oket!
Szia josh999 mindenre kiváncsiak vagyunk ha kipihented magadat.Aképek miatt ne aggodj mert másik apartmant kaptunk a régivel volt egy kis zür az avrát azt nem láttad
Mi jövő héten,junius 19-én megyünk az Apollon travel szervezésében Sartira.
Ha tudsz,írjál légyszives a tapasztalataidról.Milyen volt az idő,a tenger hőmérséklete, a szállásotok.....stb.
Melyik tavernát ajánlod,voltatok e fakultatív programon,és ha igen,milyen volt? béreltetek e motort,és kinél?
Előre is köszönjük ha megosztasz velünk friss infokat !
Sziasztok! Ma érkeztünk haza 2 hét után Sartiról! Ha kérdésetek van bármivel kapcsolatban, akkor írjatok! A strand homokos, illetve az ófalu részen nagyon aprókavicsos. Papamaci! Sajnos nem találtuk meg neked a Manolist a sportpálya mellett, így nem tudtam lefotózni...
Hali!
Augusztusban mennénk kocsival Görögbe. Pontos cél még nincs meg, valószínűleg 1 hét Sarti vagy Paralia 1 hét Tolo.
Sartival kapcsolatban szeretnék bővebb infot kérni: mekkora távolságra van a főbb látnivalóktól (elsősorban Meteora, Olimposz hegy, Thessaloniki, Edessa, Kavala, Platamonas, Tempi-völgy).
Toloban kavicsos vagy homokos a tengerpart, és Sartiban?
#1044582009-06-14 15:54:55 Válasz a #104450. hsz-ra
Szia Triznyak!
Ne gondold,hogy egy hisztis tyúk nyafogása,amit írtam a hüllő fóbiámmal kapcsolatban . Sajnos ez annyira valós,hogy még a nyaralást is képes lettem volna lemondani miatta .Soha ne tudd meg milyen érzés .És bármilyen furcsán hangzik,legyőzhetetlen.
De köszönöm Nektek,hogy megcáfoltátok az olvasottakat,19-én mégis megyek Sartira.
Le is zárom részemről ezt a szokatlan témát,mégegyszer köszi az infótokat
#1044412009-06-14 13:32:15 Válasz a #104423. hsz-ra
Nyugodtan menjetek el a Naracspartra is és motorozzátok körbe a fél-szigetet, mert gyönyörű szép. Az öszvértúrát azért nem tanácsolom, mert az felmegy a hegyekbe és ott esetleg lehet kígyó. A vízparton nincs, fürödhettek nyugodtan. A kígyó tudtommal fél az embertől és kerüli a társaságát. Olyan helyen, ahol többen vannak emberek szinte kizárt, hogy kígyóval találkozz.
#1044232009-06-14 11:37:28 Válasz a #104422. hsz-ra
Szia kvalcsi!
Köszönöm szépen Neked is a tanácsot, sajnos valóban annyira írtózom,hogy az már beteges, így akkor a hegyi túrákat hanyagoljuk majd.
De ez akkor értendő a narancspart,ill. motoros túrákra is?
Szerettem volna az itt olvasott öblöket megnézni,ill.tervben volt,hogy körbe motorozzuk Sartit. Mit tanácsolsz? Köszönöm előre is a választ .
#1044222009-06-14 11:24:20 Válasz a #104386. hsz-ra
Szia helena!
Én sem találkoztam kígyóval Sartin. A tengerparton biztosan nincsenek kígyók. Amennyiben ennyire irtózol tőlük, úgy azt tudom tanácsolni, hogy a körülötte lévő hegyekbe ne menj kirándulni és felejtsd el az öszvértúrát.