Sarti
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
Hozzászóló Üzenet
# 13756
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Vicosz
Törzstag
Törzstag
688 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#208218 Üzenet linkje2013-08-04 01:15:34  Válasz a #208208. hsz-ra

Biztosan közömbösen fogadják a fórumosok az írásodat. Hiszen az összefogàs a Mo-n nem divat,sajnos!!! Sajnálom,hogy így jártatok. Remèlem az összes fórumon leírod,hogy a Magyarok a honfitársukèrt milyen csodàs emberi magatartást tanúsítanak. Mert ez BÀRKIVEL megtörténhet,a buta ès őnző embernèl nincs rosszabb... V.
# 13757
Rep
Aktív fórumos
Aktív fórumos
216 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#208223 Üzenet linkje2013-08-04 09:29:27  Válasz a #208208. hsz-ra Előzmény #208208

Szia Bazso2!
Tegnap írtam neked privit,megkaptad? Ma Vicosznak akartam írni,és elküldéskor nem akarta elküldeni ,lépjek kapcsolatba az adminisztrátorral volt kiírva.Ez mi lehet?Nem írtam neked semmi szabálysértőt.a fiókom telítettségét kitöröltem azóta,lehet az volt a probléma? Lényeg Neked,hogy a GT.saját fórumára is írsz?Az irodájuk utasai talán azt a fórumot olvassák inkább többen.Szép Napot!

# 13758
Messinia
Törzstag
Törzstag
1834 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#208228 Üzenet linkje2013-08-04 10:23:30  Válasz a #208208. hsz-ra Előzmény #208208

Sajnálattal olvasom, hogy mik történhetnek odakint. A Grandnak mindenképp jelezned kellene az idegenvezető hozzáállását. Elég elrettentő példa. icon_smile.gif

Azt azonban elég nagy általánosításnak tartom, hogy nem szabad utazási iroda megkerülésével elindulni, sokan szeretik az egyéni utazást, és még nem volt problémájuk.
Itt inkább az idegenvezető és a tulajdonos személye verte ki a biztosítékot.
Na meg az apartman.

# 13759
ALEX178
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
4 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#208230 Üzenet linkje2013-08-04 11:32:37  Válasz a #208093. hsz-ra Előzmény #208093

SZIA LEVI!

TAVALY AKKOR VOLTUNK SZEPTEMBER KÖZEPÉN 2 HÉTRE.
IDÉN IS AKKOR MEGYÜNK AZ IBUSSZAL AZ ANESTIBE LESZÜNK.
HA GONDOLOD BŐVEBBEN MESÉLEK!

IDE ÍRJ:alex178ster@gmail.com

Szép napot nektek!

Sanyi

# 13760
Teketoria
Aktív fórumos
Aktív fórumos
63 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#208269 Üzenet linkje2013-08-04 22:22:03  Válasz a #208230. hsz-ra Előzmény #208230

Mi ma értünk haza és azt mondhatom remek volt minden, jó volt az idegenvezetés is! Külön köszönet Détár Dórinak aki "odatette magát" és szerencsére nem a Grand Toursnál van ahonnan sok rossz hírt hallok. Mi Ibusszal voltunk és a Spanos apartman szuper hely volt. Német lehet a tulaj mert egy német rendszámú kocsival jött ahogy hívtuk amikor kértünk a klímát. Nekünk a klíma is jó volt, lehetett szabályozni, éjszaka egyszer keltem fel arra hogy fázom. Motoros afférom volt a Sassonnál de már átléptünk rajta nem érdekel. Lehet nem az utolsó előtti napon kell kérni a járgányt ez a tanulság. Nagy pizza imádó vagyok, 4 helyen ettem pizzát és érdekes módon nem a Relaxba volt a legjobb a pizza hanem a Petris Hausba, ott ahol a központ van és fagyizó is egyben. Welcome parti is jó volt nem szabad kihagyni Szerdán van csak.
# 13761
Gáborpapo
Aktív fórumos
Aktív fórumos
204 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#208274 Üzenet linkje2013-08-05 07:52:07  Válasz a #208208. hsz-ra Előzmény #208208

Kedves Bazsó2!
Először is sajnálom ami Veletek történt.
De!
Kicsit ellentmondást vélek felfedezni a soraidban. Először elmondod , hogy a magad szervezett úton milyen volt az apartman majd megállapítod , hogy a Grandos idegenvezető milyen nemtörődöm volt és ezek után levonod a következtetést hogy csak irodával utazzon mindenki!?
Arról pedig , hogy a szomszéd apartmanban lakók azt mondták , hogy Őket nem zavartátok egy rövid saját tapasztalat Tolóból.
Egy csoport fiatallal utaztunk együtt akik már az odafele úton eléggé hangosak voltak. Mi úgy voltunk velük , hogy fiatalok nyaralni indulnak hát érezzék jól magukat. Annak már azért kevésbé örültünk , hogy a szálláshelyünk azonos helyen volt. Ők valóban megkérdezték , hogy este ünnepelni szeretnének zavar-e valakit? Mert ha igen akkor az ma éjjel menjen el sétálni.Ezek után kezdetét vette a mulatozás mely egyre durvább lett.
Senki sem mert szólni , hiszen túlerőben voltak. Az apartman tulajdonosa éjjel 2.-kor úgy vetett véget a történéseknek ( mielőtt többször felkiabált görögül , hogy csend legyen), hogy konkrétan ledobta az emeletről a magnót.
másnap az idegenvezető érdeklődött , hogy ki az akit zavart az éjszakai zenebona. Ne haragudjon a világ , de 16 izmos fiatal kaján képű , várakozó tekintetére mi is azt mondtuk , hogy minket nem zavart. Az egyik fiatal meg is jegyezte , hogy na azért.
mivel a Ti eseteteket csak a Te elmondásodból ismerem így arra nem tudom kinek van igaza.
Én a mi sztorinkat mondtam el , hogy sokszor nem is a közömbösség az ami visszatartja az embereket a tanúskodástól.

Nem tudom mi a megoldás , de megint csak azt tudom mondani , hogy úgy nyaraljunk , hogy érezzük jól magunkat, de vegyük figyelembe azt is hogy mások is nyaralnak rajtunk kívül és igyekezzünk a lehető legjobban alkalmazkodni egymáshoz , hogy a legkevésbé sem zavarjuk egymást.

# 13762
Titi68
Törzstag
Törzstag
835 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#208280 Üzenet linkje2013-08-05 09:22:16  Válasz a #208208. hsz-ra Előzmény #208208

Kedves Bazso2!
Sajnálom, hogy ilyen negatív élményeitek vannak, de azt cáfolom, hogy egyénileg nem szabad foglalni! Igaz, nem Sartiba járunk, de közel hozzá, az utóbbi 6 évben 5 apartmanban voltunk egyéni foglalással, és sehol nem volt problémánk! Kisebb elintézni való volt minden évben, de maximálisan pozitív volt a hozzáállása minden apartman tulajának!
Szerintem nyugodtan lehet direktbe foglalni, nem attól függ a tulaj hozzáállása!

# 13763
OdeLinda
Aktív fórumos
Aktív fórumos
92 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#208281 Üzenet linkje2013-08-05 09:26:18 

Sziasztok!

Volt mostanában valaki úgy Sartin hogy nem foglalt előre szállást? Mi a tapasztalat?
Bármilyen infót szívesen fogadok. icon_smile.gif

Linda

# 13764
Birsalma
Aktív fórumos
Aktív fórumos
149 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#208298 Üzenet linkje2013-08-05 12:48:24 

Kedves Bazso2! Nagyon sajnálom hogy így alakult a nyaralásotok! Én is amondó vagyok, hogy egyedül nem érdemes foglalni mert sokkal drágábbra jön ki - az Apollon Travelnél főszezonba szállás+utiköltség Sarti Apostolos Apartman 48 ezer azt hiszem - szerintem ezt egyénileg nem tudod sehogy se kihozni olcsóbbra!
Mindenesetre remélem túl tudtok majd lépni rajta, bár egy ilyen incidens sorozat az embert nagyon felőrli!

Többség, jött valaki mostanában haza? Hullámzik még a tenger? icon_smile.gif Mármint nagyok a hullámok?

# 13765
T.Márta
Törzstag
Törzstag
850 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#208301 Üzenet linkje2013-08-05 13:56:14  Válasz a #208188. hsz-ra Előzmény #208188

Kabuci !

Írtam a Dias Zeusnak,megírtam a szálláson tapasztaltakat de naívan én is azt hittem , hogy válaszra méltatnak, de nem ! Sajnálom mert mi mindig velük utazunk, ill. a szállást foglaljuk náluk mert egyénileg utazunk.

# 13766
Bagameri1
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
3 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#208314 Üzenet linkje2013-08-05 20:15:53  Válasz a #208208. hsz-ra Előzmény #208208

Tetszik az elnevezés, Segítőkész Kata! A régi ismerősöknek valószínű! Neos Marmarasra jártunk évekig, ott találkoztunk vele. Már lecserélték egy ragyogóan szervező valóban segítőkész i.vezetőre! Össze nem hasonlíthatóak, a Feri együtt él a csoporttal! Mindenkivel! Nem tesz különbséget első és visszatérő utasok között.
A GT irodának is van fóruma ott is el lehetne mesélni a sztorit.

# 13767
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Velasquez
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
38 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#208332 Üzenet linkje2013-08-05 22:49:06  Válasz a #208314. hsz-ra Előzmény #208314

Mindenhol ez a Bazso2 ügy a téma? Megjelent a grand fórumán az a levél amit itt olvastunk az esetről. Az Index Sartis fóruma is ettől hangos. Ott kép is van de nem éppen szívderítőFórum itt
Index Sarti fóruma
Sajnálatos eset.

# 13768
Bazso2
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
5 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#208336 Üzenet linkje2013-08-06 00:50:58 

Sziasztok!

Szeretném jelezni, h nem általánosítani szerettem volna az irodával való utazást illetőleg! Csupán erre az apartmanra ill. szállásadóra szorítkoznék és azoknak tettem javaslatot, akik ide terveznék a nyaralásukat! Gondolják át nagyon, h megéri-e!!!
Több esetben is mentünk már így nyaralni és nem tapasztaltunk még ilyet, ezért háborított fel!

Az idegenvezető "segítőkészsége" egy másik téma, nem az apartmannal kapcsolatos. Nyílván nem mi( nem irodával utazók) kértük a segítségét a saját problémánkra, hanem az irodával utazó, grandos utasnak kértük volna, h segítsen! Elszomorító, h egy "szervezett" úton sincs akire számítson az ember...
Azt hiszem, a fiú dolga lenne jelenteni ezt a grandtoursnak, hogy milyen alkalmazottja van! (Bár mivel a fiúknak én foglaltam az apartman+buszt a grandtoursnál, azt hiszem mint tanu jelenteni is fogom)

A viselkedésünkről annyit tudok mondani, h sosem voltunk balhézósak, nem jellemző a kirívó viselkedés sem a szüleinkre, sem ránk! Nem hangoskodni, botrányt csinálni és szétverni mentünk az apartmant!
8-an voltunk szülőkkel együtt, de én mint lány nem hiszem h megfélemlítően néznék ki mások számára, h ne mertek volna szólni, v megkérni rá, ha vmi zavarta volna a pihenésüket.
Ráadásul nem tinédzserek v főiskolások vagyunk már, de itt úgy próbáltak kezelni minket, mint egy rossz magatartású gyereket, amit még most sem értek... :S

# 13769
Leviiiii
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
10 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#208351 Üzenet linkje2013-08-06 11:00:12  Válasz a #208215. hsz-ra Előzmény #208215

Szia !

Mi is szeptember 13. án megyünk csak mi az apollon travellel ! icon_smile.gif

# 13770
Leviiiii
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
10 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#208354 Üzenet linkje2013-08-06 11:05:01  Válasz a #208190. hsz-ra Előzmény #208190

Köszi az infót ! icon_smile.gif Többen is írtátok hogy jó idő szokott lenni úgy hogy mostmár beletörődtem hogy jó idő lesz icon_wink.gif !! icon_smile.gif Akkor jó sokat lesztek ott , mi sajna csak 7 éjszakára tudunk menni , de igyekszünk minden pillanatát kiélvezni ! icon_smile.gif
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 917 918 919 ... 1105 1106 1107   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu