#1531882010-10-19 23:37:43 Válasz a #153181. hsz-ra
És a fentiek miatt, amíg én buszoztam, eleve nem mentem olyan útra, ahol gyűjtőjáratos volt a történet... (alapvetően nem vagyok egy elkényelmesedett típus, de a buszút eleve hosszú, sosem akartam bele plusz bökkenőt). Persze még így is becsúszhatott volna bibi, de mázlista lévén nekem sosem kellett átszállnom.
Kis odafigyeléssel csökkenthető a rizikó.
Az utasokat nem érdekli a logisztikai probléma, de szerintem könnyebb egy pontra optimalizálni a szállítási kapacitást mint az ország több pontjára elaprózni. Zárójelben megjegyezném hogy lefelé működött az egyszeri átszállás és nem kellet várni.
#1531702010-10-19 10:25:48 Válasz a #153128. hsz-ra
Nem látok ugyan bele a GT foglalásaiba és logisztikájába, de véleményem szerint az átszállások (illetve azok lehetőségeinek) számának csökkentése növelné pl. az összevárási időket. Az sem lenne jobb, ha kitenne a busz pl. Szegeden, és "majd jön a Grand 27-es busz, arra szállj fel".
(kicsit kibicnek érzem magam, ugyanis még sosem utaztam busszal görögbe )
Sziasztok
Mi a Grand Tours szervezésében voltunk Toloban minden rendben volt. Ami miatt most írok az hogy hazafelé két átszállással oldották meg (Szeged,Bp), úgy gondolom hogy ezt a pakolást egy átszállással- pl Szeged- meglehetne oldani.Könnyebb lenne mindenkinek. Nem elég hogy vége a nyaralásnak még a pakolási herce-húrca is.Az indulással egyébként nem volt gond, Tatabányáról szegedi átszállással oldották meg profi módon várakozás nélkül.
#1529392010-10-09 15:00:34 Válasz a #152933. hsz-ra
Ginaaa ez egy jó gondolat, csak az a gond hogy 5-10 évvel ezelőtt - még működött a kisbolt, taverna a szomszédban, - lehetett használni a kerti-grillt, - volt kilátás a tengerre stb.
Nem fognak változtatni a katalógusokon mert így sokkal jobban hangzik.
( Tisztelet a kivételnek)
Üzenem az utazási irodáknak (bár nem tudom mennyire olvassák a fórumot...), hogy a jövő évi prospektusokban tehetnének újabb képeket is fel adott helyekről, nem vagy 10 évvel ezelőttit. Minap nézegettem pár idei prospektust....
Van egy rossz hírem! Sajnos amit a Walter Travel egyéni cégről írt valaki, az bizony szín igazság! Ismerem azt a családot, amelyik emiatt a cég miatt rendkívúl nehéz, mondhatni kilátástalan helyzetbe került, 9 havi fizetés hiánya mindenkit hazavágna, nem de?
#1522922010-09-21 16:22:23 Válasz a #151194. hsz-ra
Isti26!
Mi idén utaztunk a Grand Tours-szal először, de teljes mértékben meg voltunk elégedve velük, Kefalonián voltunk.
On-line foglaltam, e-mailben válaszoltak, postán küldték a papírokat és az indulás hetének első napján fel is hívtak, hogy pontosítsák a részleteket. A buszaik messze kényelmesebbek voltak a többi irodáénál.
Anyukámék tavaly Zakynthoson voltak velük, ők is meg voltak velük elégedve.
D.
#1522862010-09-21 15:40:28 Válasz a #151249. hsz-ra
A Grand Tours tökéletes, a buszaik is jók a szállások is jók az idegenvezető Zakynthoson nagyon kedves segít mindenben. Mi idén augusztus elején voltunk velük Zakyn. A teknőst nézzétek meg a kikötőben. Jövőre is Grand és Zakynthos.
Kedves Isti26!
Teljes mértékben megbízhatsz a Grand Toursban. Nem kell se leutaznod Debrecenbe és semmiképpen nem javasolom , hogy értékesítő irodához fordulj, mert abból csak a keveredés lehet. Ha rámész a Grand Tours honlapjára on line is tudod ügyintézni az utat. Legrosszabb esetben telefonon, vagy Skyp- on is el tudod őket érni.
Én többször utaztam velük, törzsutasuk vagyok és nagyon meg vagyok velük elégedve. Ha on-line intézed az utadat még 3% kedvezményt is kapsz minden útra. Zakynthoson is voltam velük. Főleg Agios Sostison vannak a szálláshelyei és mindegyik nagyon jó. Ajánlom figyelmedbe, hogy az avatarom alatt lévő "Beszámolók"-gombot megnyomva a "Kél öblök szigete" című beszámolót olvasd el. Nagyon sok kérdésedre kapsz feleletet. Nagyon ajánlom a Grand Tourst és Zakynthost is. Jó készülődést: Josza
A Garnd Tours honlapján megtalálhatod az összes elérhetőséget. Valamennyi partneriroda fel van sorolva. Kiválaszthatod a lakhelyedhez legközelebb esőt. Bármelyiknél foglalhatsz. Online foglalásra is van lehetőség. Az iroda megbizható, korrekt. Azt kapod amit ajánlanak. Zakynthost illetően, sajnos nem tudok nyilatkozni.
Grand Tours utazási irodának mivel Debrecenben van a székhelye én meg Budapesten lakom, hol lehet itt pesten foglalni utazást? Mi a partnerirodája a Grand Tours-nak? És ez hol található?
Kinek mi a véleménye az irodáról főleg Zakynthost illetően?