Utazási irodák
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Utazási irodák
Hozzászóló Üzenet
# 2671
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Rrinya
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
28 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#105178 Üzenet linkje2009-06-18 17:16:09 

Sziasztok,

Sajnos én is azok közé a szerencsétlen utasok közé tartozom, akik befizettek már az 5kontinensnek. Jülius 4-én mentünk volna Zakynthosra..... Szerintetek arra van esély hogy másik iroda átveszi az eddig lefoglalt útjaikat? Azt hiszem hogy az IBUSZ és az Androméda Travellel mentünk volna egy charterrel. Ezért gondolom hogy nekik is érdekük lenne, hogy megteljen a gép... vagy rpsszul gondolom?

# 2672
Bottakati
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
675 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#105179 Üzenet linkje2009-06-18 17:23:15  Válasz a #105178. hsz-ra Előzmény #105178

Rrinya!

Nekem ma sikerült elcsípni egy Ibusz utat, de nem volt könnyű. Csak azt tudom javasolni neked, hogy minél hamarabb keress más irodát, mert nagyon kapkodják az 5 Kontinens-sel pórul jártak a még szabad helyeket.
Írd majd meg, hogy sikerült-e, jó?

Szia
Bottakati

# 2673
Rrinya
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
28 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#105184 Üzenet linkje2009-06-18 17:58:23  Válasz a #105179. hsz-ra Előzmény #105179

Sziasztok,

Beszéltem az Ibusszal és megkérdeztem hogy tudnak-e valamit arról, hogy átvesznek-e utakat. Azt mondta, hogy erre nem sok esélyt lát, mert ahhoz a biztosítónak kellene kifizetnie nekik a mi utazási költségeinket, és mivel tudja hogy az 5kontinens alul volt biztosítva, ezért erre nem sok esélyt lát. Örüljek, ha a 20 %-át visszakapjuk a pénzünknek....
Annyit tudnak ők maguk felajánlani, hogy a károsultaknak 20% kedvezményt adnak ha náluk befizetnek.... hát ez túlzottan már nem vígasztal.
Én ezt nem hiszem el....valaki ébresszen fel hogy csak álmodom... icon_cry.gif

# 2674
Geot
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1046 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#105193 Üzenet linkje2009-06-18 18:37:24 

Ez egyszerűen borzasztó, nem is találni rá (szalonképes) szavakat. icon_sad.gif
Még belegondolni is szörnyű, nagyon sajnálom az érintetteket.
Szerintem mostanra már mindenkiben, vagy legalábbis majdnem mindenkiben benne van a félsz, hogy mi van, ha vele is ez történik... icon_sad.gif

# 2675
Atosz
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1762 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#105200 Üzenet linkje2009-06-18 19:26:04  Re:

rrinya írta:
Sziasztok,

Beszéltem az Ibusszal és megkérdeztem hogy tudnak-e valamit arról, hogy átvesznek-e utakat. Azt mondta, hogy erre nem sok esélyt lát, mert ahhoz a biztosítónak kellene kifizetnie nekik a mi utazási költségeinket, és mivel tudja hogy az 5kontinens alul volt biztosítva, ezért erre nem sok esélyt lát. Örüljek, ha a 20 %-át visszakapjuk a pénzünknek....
Annyit tudnak ők maguk felajánlani, hogy a károsultaknak 20% kedvezményt adnak ha náluk befizetnek.... hát ez túlzottan már nem vígasztal.
Én ezt nem hiszem el....valaki ébresszen fel hogy csak álmodom... icon_cry.gif

Sajnállak,de avval te kinnt vagy a vízből...Erre mondják azt,hogy ez a kopasznak is hajmeresztő.Vigyázzatok és legyetek körültekitőek és rámenősek ha utaz.irodát választotok.Egy pár alkalommal a sok közül, engem is kimentett a szaharinból a rámenősség,de az sem minden, manapság meg pláne..! Van Btk,de azt a kálváriát megjárni eszméletlen és sok esetben ők is inpotensek...Ha a felit vissza kapjátok a pénzeteknek az már jó eredmény,de szomorú eredmény ebben a rettenthetetlen demokráciánkban,ami 19 év után lejáratta magát már tisztességesen... icon_exclaim.gif

# 2676
Szabóné Manyi
Aktív fórumos
Aktív fórumos
120 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#105202 Üzenet linkje2009-06-18 19:37:58 

Sziasztok! Este hallottam a hirt,mélységesen sajnálom akik nem tudnak elutazni.Tudom mit éreznek,mert ebben nekünk is volt részünk anno.Várod a megérdemelt pihenést kikapcsolodást és akkor snitt.S a rengeteg idegeskedés.Szerintem a válságon tul az is a baj,hogy sokan vannak.Nem tudom elképzelni,hogy minden utat megtöltenek,s előbb utobb elapad a pénz.Szoritok mindenkinek,hogy valami uton-modon azért eltudjanak utazni.
# 2677
Josza2
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1775 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#105203 Üzenet linkje2009-06-18 19:47:15  Válasz a #105200. hsz-ra Előzmény #105200

Ahogy Atosz barátom mondja ebben a velejéig rohadt, korrupt, tolvaly, szemét rendszerben mindent meg lehet csinálni az egyszerű állampolgárral. Egyszerűen ki vagyok akadva, ekkora ganéságon. Nagyon sajnállak Titeket, akik valószínüleg soha sem kapjátok maradéktalanul vissza a pénzeteket és ráadásul tönkre tették a nyaratokat. Ilyenért a mult rendszerben 6 év börtön járt nagyon helyesen.
Ezek majd kimentik a pénzüket a cégből, vagy már kimentették és holnap új céget alapítanak aztán folyt. köv. Egyébként azt írják a közleményükben, hogy a partnercégek nem fizetése miatt mentek tönkre és saját maguk zárták be az irodát, közben ha visszaolvastok, a határozatban az áll, hogy a hatóság zárta be a céget jogszabálysértés miatt azért ez egy kis különbség. Szegény Ági terhesen két gyerekkel Szegedről már feljött Pestre a repülőtérre, amikor felhívta az iroda, hogy "ezt neked utazás". Tényleg ökölbe szorul az ember keze. icon_evil.gif icon_evil.gif icon_evil.gif icon_twisted.gif
nagyon sajnálom, akit most megloptak. Veletek vagyok.

# 2678
Atosz
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1762 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#105205 Üzenet linkje2009-06-18 19:53:37  Válasz a #105184. hsz-ra Előzmény #105184

Szia!

Éppen most mondják a hiradóban,hogy visszavonták az 5kontinens engedélyét... icon_eek.gif bizony egy shock azoknak akik nagy nehezen összehozták az útazásra a suskát és most itt tartanak...

"A szó bennreked,a hang fennakad"...

# 2679
Atosz
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1762 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#105210 Üzenet linkje2009-06-18 20:16:20  Re:

josza2 írta:
Ahogy Atosz barátom mondja ebben a velejéig rohadt, korrupt, tolvaly, szemét rendszerben mindent meg lehet csinálni az egyszerű állampolgárral. Egyszerűen ki vagyok akadva, ekkora ganéságon. Nagyon sajnállak Titeket, akik valószínüleg soha sem kapjátok maradéktalanul vissza a pénzeteket és ráadásul tönkre tették a nyaratokat. Ilyenért a mult rendszerben 6 év börtön járt nagyon helyesen.
Ezek majd kimentik a pénzüket a cégből, vagy már kimentették és holnap új céget alapítanak aztán folyt. köv. Egyébként azt írják a közleményükben, hogy a partnercégek nem fizetése miatt mentek tönkre és saját maguk zárták be az irodát, közben ha visszaolvastok, a határozatban az áll, hogy a hatóság zárta be a céget jogszabálysértés miatt azért ez egy kis különbség. Szegény Ági terhesen két gyerekkel Szegedről már feljött Pestre a repülőtérre, amikor felhívta az iroda, hogy "ezt neked utazás". Tényleg ökölbe szorul az ember keze. icon_evil.gif icon_evil.gif icon_evil.gif icon_twisted.gif
nagyon sajnálom, akit most megloptak. Veletek vagyok.

Utálom a politikát,de Moldovának igaza van:"Itt nem kapitalizmus, hanem anarchia van" Ha múlt éra volt az "ÁTKOS"- akkor ez mi??-kérdezem én.
De ezt a szót is lehet ragozni-átkosabb...

# 2680
Macsosz
Törzstag
Törzstag
682 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#105211 Üzenet linkje2009-06-18 20:26:09 

Bottakati icon_exclaim.gif

Nagyon sajnálom a Veled és Többiekkel történteket icon_exclaim.gif
Csak remélhetjük,h.legalább egy részét,visszakapjátok a pénzeteknek.

Moraitika jó hely,mi is ott voltunk a lányommal pár éve.
Tényleg minden jól elérhető onnan.
Talán kárpótól valamelyest Korfu szépsége az elszenvedett bosszúságért icon_exclaim.gif

Nagyon együttérzek mindannyiótokkal icon_exclaim.gif
Szorítok az Ibuszért icon_exclaim.gif

Macsosz icon_cry.gif

# 2681
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Busaianiko
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1740 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#105213 Üzenet linkje2009-06-18 20:44:57 

Én is nagyon sajnálok mindenkit, akit érint ez a szörnyű "tragédia". Én annak fogtam fel, amikor velünk történt ugyanez annak idején. Sajnos igaza van Joszának, Atosnak és mindenkinek, hogy ez az igazi átkos rendszer már lassan, ahol ilyesmik megtörténhetnek.
Mi egy részét sem kaptuk anno vissza a pénzünknek, a félretett költőpénzből fizettünk be egy olcsóbb útra, úgy tudtunk mégis elutazni, de az már nem volt ugyanaz, sajnos!

Szorítok mindenkinek, hogy valahogy oldódjon meg a helyzet és mégis utazhassanak!!!

# 2682
Kristin1
Törzstag
Törzstag
501 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#105224 Üzenet linkje2009-06-18 21:21:48  Válasz a #105213. hsz-ra Előzmény #105213

Hát igen, az még némiképp szerencsésebb, aki Bottakatihoz hasonlóan rendelkezik anyagi kerettel, hogy befizessen egy másik útra, hogy legalább mégiscsak elutazhasson, de akinek nincs erre lehetősége, annak az egész nyara tönkre van téve. Ki tudja, hogy mikor kapják vissza a befizetett pénzüket, és hogy hány százalékát... Nagyon sajnálom szegény pórul járt utasokat. Én biztos sokkot kapnék, hiszen egész évben erre várunk, hogy utazzunk, pihenjünk. icon_cry.gif
# 2683
Zsf
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
30 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#105233 Üzenet linkje2009-06-18 22:06:19 

Ez csa akezdet!Óvakodjunk az olyan irodáktól,ahol túl nagy kedvezmények lettek hirtelen!(sajna van példa szerintem egyelőre név nélkül)Az euro árfolyam még nem lett olyan jó!
# 2684
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Jox
Admin
Admin
3258 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#105235 Üzenet linkje2009-06-18 22:09:11  Válasz a #105233. hsz-ra Előzmény #105233

Jelentősen lecsökkent idén a forgalom (nagyon sok irodánál), ez is lehet oka az árcsökkentésnek.
# 2685
Rrinya
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
28 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#105241 Üzenet linkje2009-06-18 22:33:10 

Aki esetleg személyesen akarja megbeszélni a pénz visszafizetést az 5kontinens tulajdonosokkal:
Mi is gondolkozunk, hogy felkeressük a két hölgyet...

13. A képviseletre jogosul(tak) adatai
13/3. ... Klementina ügyvezető (vezető tisztségviselő) (an.: .....)
1133 Budapest, Ipoly utca ....
A képviselet módja: önálló
Jogviszony kezdete: 2008/12/18
Jogviszony vége: 2013/12/18

A változás időpontja: 2008/12/18
Bejegyezés kelte: 2009/01/20
Hatályos: 2008/12/18 ...

13/4. ... Beatrix ügyvezető (vezető tisztségviselő) (an.: ...)
1082 Budapest, Baross utca ...
E-mail: beatrix.breznay@5kontinens.hu
A képviselet módja: önálló
Jogviszony kezdete: 2008/12/18
Jogviszony vége: 2013/12/18

A változás időpontja: 2008/12/18
Bejegyezés kelte: 2009/01/20
Hatályos: 2008/12/18 ...

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Utazási irodák
<   1 2 3 ... 178 179 180 ... 466 467 468   >