#1192382009-10-12 16:17:16 Válasz a #118662. hsz-ra
November másodikán Berlinben rendezik meg a Legjobb Európai Előadás díj show műsorát. A görögök Elena Paparizou-ra szavaztak, hogy képviselje őket így most ő szállhat ringbe a díjért. A szavazás tovább folyik és ezen az oldalon többször is lehet szavazni a jelöltekre. Szavazzatok Elenára a Legjobb Európai Előadás kategóriában:
A szavazás után öt nyertes fogja képviselni hazáját Berlinben, ahol eldől a végleges eredmény és kihirdetik Európa legjobb előadóját. Szavazzatok Elenára, hogy Görögország ismét nyerjen egy nemzetközi fesztiválon!
Előre is köszönök minden segítséget, hogy valaki veszi a fáradtságot és kicsit utána néz.
Szerintem leginkább magadnak köszönd, ha rátalálsz a Google, vagy a Youtube segítségével, mert kismillló dal található - a véleményem szerint -, a fenti kritériumokk alapján...
Idén nyáron Görögországban nyaraltam, és amikor elindultunk hajnalban hazafelé, akkor a rádióban egy olyan dalt hallottam, ami rögtön megtetszett. Egész nap ezt dúdoltam magamban, hogy majd megkeresem a neten, de semmi eredményre nem jutottam. Ha azt nem vesszük annak, hogy közben rengeteg kedvenc görög nyelvű dalom lett.
Szóval szeretnék segítséget kérni, hátha valaki ismeri közületek azt a dalt.
Amiket tudok róla:
- férfi előadó énekelte (fiatalos hangja volt, 20-50 év közöttire saccolom)
- lassú dal volt (nekem kicsit szenvedős, gondolom, hogy szerelmes dal lehetett)
- ami megragadt szó bennem az a "fotografia" - ez a szó többször is elhangzik a keresett dalban.
Előre is köszönök minden segítséget, hogy valaki veszi a fáradtságot és kicsit utána néz.
#1143082009-08-15 20:45:46 Válasz a #114240. hsz-ra
Szia Jorgosz!
Ha majd kiderül, hogy hol lépnek fel, akkor megírnád?
Szerinted lehet kapni DVD-n a Bank Banget? Vagy nem tudod, hogy letölthető-e valahol? Vagy hogy tudnám megszerezni?
Szerinted csak athéni színházban léphet fel Vassilis H.? Rodoszon esetleg? Szivesen megnézném élőben. Na, meg persze kíváncsi lennék, hogy mennyit értenék meg a darabból.
Nehéz jegyet szerezni az ilyen színdarabokra? Mennyivel előtte kell megvenni és mennyibe kerül kb?
Az előbb tudtam meg, hogy lemaradok Sakis Rouvas koncertről ami Rodoszon lesz augusztus 19-én.
Valaki tudja esetleg, hogy mikor és hol lesz koncertje Sakisnak, Nino Ksipolitasnak és Mihalis Hatzigiannisnak?
Hol tudom megnézni, lenyomozni?
Előre is köszönöm!
Tegnap elektrómentes napot tartottam, ill. kicsit gyakoroltam a Pilisben a kanyarodásokat készülve a Nagy Szigetre.
Nagyon sok örömet szereztetek Ilonával nekem és már meg van a pénteki progim, és még messze sem kell mennem érte.
a "Balkán naptár"-at viszont nem találom, de a programokat igen
Tegnap elektrómentes napot tartottam, ill. kicsit gyakoroltam a Pilisben a kanyarodásokat készülve a Nagy Szigetre.
Nagyon sok örömet szereztetek Ilonával nekem és már meg van a pénteki progim, és még messze sem kell mennem érte.
a "Balkán naptár"-at viszont nem találom, de a programokat igen