A ház, amiről feltetted a képet, az a Thomas apartman. Ez Nei Pori északi részén található. Ha megnézed a térképet - amin az apartmanok vannak jelölve - az Andreau apartman háta mögött, a Posidonos utca-sétány-on. Itt volt a szállásunk 2008-ban, a 2-es szobában. Az albumomban találsz róla képeket
Ízlések és pofonok... persze Mondjuk én a HELYI zöldséget eszem. Ehhez képest, karcsú az ottani HELYI görög. De ezt úgy sem érted míg nem kóstoltad. Szóval nincs is miről vitatkozni. EGÉSZSÉGEDRE!!!
ne értsd félre nem a magyar zöldségekkel van baj,mert akinek van egy kicsi kertje és ott termelhet valamit, annak párja nincs, de mi csak a pesti piacokon és boltokban tudunk vásárolni és bizony az messze van a jo magyar zöldség minöségétöl
Ez így pontos...pinga a számból vette ki a szó-szavakat
Ízlések és pofonok... persze Mondjuk én a HELYI zöldséget eszem. Ehhez képest, karcsú az ottani HELYI görög. De ezt úgy sem érted míg nem kóstoltad. Szóval nincs is miről vitatkozni. EGÉSZSÉGEDRE!!!
ne értsd félre nem a magyar zöldségekkel van baj,mert akinek van egy kicsi kertje és ott termelhet valamit, annak párja nincs, de mi csak a pesti piacokon és boltokban tudunk vásárolni és bizony az messze van a jo magyar zöldség minöségétöl
az idén 3 db paradicsomot ettem eddig ami finom volt és az is növéremék kertjéböl,a többi ezután érik be,,nyamiii
#1722552011-08-06 16:02:53 Válasz a #172077. hsz-ra
Saci nem tudom hogy holnap fent leszel-e,de én most kívánok neked és az egész családnak nagyon nagyon jó nyaralást!Aztán én pedig várlak majd itt a fórumon!Vigyázzatok magatokra,pihenjetek sokat mert a nagy nyári munka után jót fog tenni a pihenés na és a tenger!
#1722262011-08-06 14:43:58 Válasz a #172211. hsz-ra
Sancho, én is gratulálok. Nagyon tetszett az albumod, de remélem még több fotót is láthatunk majd?!
Örülök, hogy Athénbe is eljutottatok! Már várom az élménybeszámolót személyesen!
Képzeljétek elintéztük az utat N.Poriba, aug 27 töl szept 3 ig van szobánk, de aug 23 -án már indulunk, pár napot sátrazunk valamelyik kempingben,igy még esély is van rá hogy megigyunk egy cipurot kint az itteni ismerösökkel