Szerintem pocsék... Majd AgniTolo talán megmondja... Amikor ott voltam túl jó volt... Bundabugyit vigyél! (Körutazáshoz jobb ez az idõ, mint a kánikula. )
Szia h.apci!
Milyen az idõ most Tolóban? Nekem már csak 5 nap, és indulok egy kis körutazásra. Nem olyan hosszura megyek, mint ti, de már nagyon várom.
Igen; a "Dumcsi..."-ban jelentkeztem be. Még nem vagyok magamnál. Utálom a kánikulát, de ebben a hidegben nem találom a helyem. Végre egyszer nem mondom, hogy akár holnap indulnék újra; a három hét éppen elég volt egyszerre. Toloban végre nem rohangáltam össze-vissza kirándulás címén, hanem NYARALTAM (Na azért Hydrára elmentünk. )
Nagyon köszönöm az információt! Ha netán találkoznál velük mondd meg nekik légy szives, hogy a Josza és a Cilla üdvözli õket és jó további utat kíván.
Üdv: Josza
Szia. Atadtam az udvozleteteket, es ok is udvozolnek mindenkit.
Igen, ez így volt! Ági egy profi angyal (és ha tudnátok, hogy milyen csinos... )
Igen sajnos csak az a nap szabad. Kedden este érkezünk, szerda szabad, csütörtökön Olimpiába megyünk, pénteken, Spárta, Misztra, szombaton, meg már sajnos eljövünk Tolóból.