Igen sajnos csak az a nap szabad. Kedden este érkezünk, szerda szabad, csütörtökön Olimpiába megyünk, pénteken, Spárta, Misztra, szombaton, meg már sajnos eljövünk Tolóból.
Nagyon köszönöm az információt! Ha netán találkoznál velük mondd meg nekik légy szives, hogy a Josza és a Cilla üdvözli õket és jó további utat kíván.
Üdv: Josza
Szia. Atadtam az udvozleteteket, es ok is udvozolnek mindenkit.
Igen, ez így volt! Ági egy profi angyal (és ha tudnátok, hogy milyen csinos... )
Igen; a "Dumcsi..."-ban jelentkeztem be. Még nem vagyok magamnál. Utálom a kánikulát, de ebben a hidegben nem találom a helyem. Végre egyszer nem mondom, hogy akár holnap indulnék újra; a három hét éppen elég volt egyszerre. Toloban végre nem rohangáltam össze-vissza kirándulás címén, hanem NYARALTAM (Na azért Hydrára elmentünk. )
Szia h.apci!
Milyen az idõ most Tolóban? Nekem már csak 5 nap, és indulok egy kis körutazásra. Nem olyan hosszura megyek, mint ti, de már nagyon várom.
Szerintem pocsék... Majd AgniTolo talán megmondja... Amikor ott voltam túl jó volt... Bundabugyit vigyél! (Körutazáshoz jobb ez az idõ, mint a kánikula. )