Szia Csutek!
Most olvastam a beszámolódat. Tetszett. Meg szabad itt nyilvánosan kérdezni, hogy miért kellett jeggyûrût venni ennyi éves házasság után. A régi elkopott vagy valami nagyon kerek évfordulótok volt?
Az enyémben is szépen mutatna. Mivel csak képen hozhattam magammal, most az irodám fõ helyén van (háttérkép a monitoromon ). Így egy picit közelebb érezhetem magamhoz Görögországot.
Szia Csutek! Mi is hazaértünk ma, majd beszélünk remélem nemsokára. Sajnálom, hogy kicsit csalódtál a helyben! Úgy látszik ez egy ilyen év volt! Én ugyan a helyben nem, csak a szállásban és az utazásban egy kicsit, de azért minden csodás volt, és már most visszaindulnék akár!!
Elsõ látásra csalódást okozott. A kellemes kicsi strandot ernyõ erdõ borítja, az elsõ héten hatalmas tömeg volt. Számomra elveszítette azt a báját, ami tavaly annyira megfogott benne. Sajnos a "fejlõdést" nem lehet megakadályozni.
Csutek!
Sajnálom, hogy csalódtál. Van még nagyon sok hely, ami kedvedre való lesz, meg fogod találni õket!
Jövõre nem biztos a nyaralás. Ha legközelebb eljutunk Görögországba, akkor egy 3-4 hetes körutat tervezünk. De benézünk Fourkára is, mert van ott néhány kedves ismerõsünk.
Ezek szerint ezt a helyet is lassan utol éri a turizmus?
Láttam, hogy a Halkidikin milyen árvizek voltak, gondoltam is rád, hogy vajon ti megússzátok-e.
Örülök, hogy azért jó volt a nyaralásotok.
Akkor jövõre más célt néztek ki vagy még mindig ugyan ide szeretnétek visszamenni?
Hideg-meleg, viharok, rengeteg víz, balesetek, stb.... A tûz sem maradt ki igazán, mert folyton a híradásokat láttuk, akár merre jártunk. Sehol sem láttam, hogy meccs ment volna a tévében, úgy mint tavaly. Pedig tavaly mindenhol focit néztek.
Viccet félre téve. Elsõ látásra csalódást okozott. A kellemes kicsi strandot ernyõ erdõ borítja, az elsõ héten hatalmas tömeg volt. Számomra elveszítette azt a báját, ami tavaly annyira megfogott benne. Sajnos a "fejlõdést" nem lehet megakadályozni. Ettõl függetlenül, remekül éreztük magunkat.
Remélem ma sikerül elkezdeni a beszámolót, hogy mire Jox hazaér, elkészüljek vele.
Legutóbb Csutek szerkesztette (2007-09-12 09:08:19), összesen 1 alkalommal