Már nem gyõzöm olvasni ezt a topikot, annyira sokat írtok, amióta nyitottuk. A második oldal után feladtam, de cserébe most olvostam el a beszámolódat és nagyon tetszett. Köszi, hogy fáradoztál vele!
Nem fárasztott. Igyekeztem nem túl hosszan írni, hogy akinek kevesebb a türelme vagy az ideje, az is a végére érjen. 2 este bepötyögtem a gépbe. Nem a pötyögés ment lassan, hanem az agyam járt nagyon, úgyhogy szelektálni kellett.
Megnéztem a képeidet és meg kell mondanom, ritka jól sikerült mindegyik! A Meteórákról olyan egyedi képeket hoztál, amit még nem is nagyon láttam. Thassosról nem is beszélve!!
Nagyon tetszett a szállásotok is, piszok jó helyen volt, közvetlenül a partnál. Mit meg nem adtam volna, ha Vrasnán én is ilyen helyen laktam volna.
Gyönyörû helyen nyaraltatok és nagyon sok szép helyen jártatok. A Sithonia félszigetrõl készült képek is csodálatosak voltak!
A képeket nézve annyira vágytam arra, hogy most ott legyek!!!
Most megyek és a beszámolódat is elolvasom.
Bocsi, hogy ilyen ritkán jövök, de hétfõ óta nem jó a netünk. Egyszer megy, aztán gondol egyet és megáll. A fotóidat is három részletben tudtam megnézni. Nem tudja a T-Online, hogy hol a hiba.
Szia Andra!
A szállásunkat egy keskeny út választotta el a parttól (két autó csak visítva fért el egymás mellett), de így is nagyon közel volt.
Thassosról kicsit kevés kép készült, de nagyon rövid idõt tölthettünk ott.
Kedves Csutek!
Örülök, hogy jól sikerült a nyaralásotok, sokat gondoltam rád, egyébként is, de a tûz egy kicsit aggódtam.
Olvastam a beszámolódat és tegnap este végre sikerült végignéznem a fotókat, azt hiszem, a leírással összevetve sikerült híven dokumentálni a két hetet! Vissztükrözte az ottani hangulatot.
Annak meg külön örülök, hogy egy "tériszonyosnak" is sikerült megmászni a Meteórákat és ilyen sok kolostort megnézni! Ezért a leírásokdat majd jól a Párom orra alá dugom, ha újra megyünk . Õ ugyanis a tériszonyra hivatkozva -egyelõre- elzárkózik az ottani kirándulástól, mondván, hogy úgysem érezné jól magát.....
Szóval köszi a leírást is meg a fotókat!
Ja és persze, azt elfelejtettem, hogy a Sithoniáról készült képeknél olyan, de olyan vágyat éreztem, hogy újra ott lehessek.....régen volt már június. és soká lesz jövõ nyár....
Igen, nekem is nagy szívfájdalmam, hogy Thassosra olyan kevés idõ maradt, de hátha jövõre összejön, hogy oda menjek nyaralni és akkor majd kényelmesen szétnézhetek azon a csodás kis szigeten.
Szerintem Fourka nagyon jó kis hely, jó nyugisnak tûnik. A szállásotokba teljesen beleszerettem, jó lenne legközelebb valami hasonló helyet kifogni.
El is hiszem, hogy visszavágytok oda.
Elolvastam a beszámolódat is. Látom, a Meteoráktól teljesen elvarázsolódtál. Nem csodálom, nekem is ilyen élményt okozott, mikor elõször megláttam. Félelmetesen gyönyörû, mikor ott állsz a világ tetetjén mindenféle korlát nélkül és alattad a szakadék! Hihetetlen élmény.
Annak meg külön örülök, hogy egy "tériszonyosnak" is sikerült megmászni a Meteórákat és ilyen sok kolostort megnézni! Ezért a leírásokdat majd jól a Párom orra alá dugom, ha újra megyünk . Õ ugyanis a tériszonyra hivatkozva -egyelõre- elzárkózik az ottani kirándulástól, mondván, hogy úgysem érezné jól magát.....
Meglepõdtem saját magamon, de annyira vonzott az egész. Ha a korlát közelében voltam remegett a lábam. Amikor mentem felfelé, mindig a falhoz simultam úgy féltem. De MEGÉRTE!
Íme egy kép bizonyságul, hogy ott jártam:
Szerintem Fourka nagyon jó kis hely, jó nyugisnak tûnik. A szállásotokba teljesen beleszerettem, jó lenne legközelebb valami hasonló helyet kifogni.
El is hiszem, hogy visszavágytok oda.
Ha nem találok valami hasonlót Athénhoz valamivel közelebb, jövõre is Fourkára megyünk.