Skala Fourka
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
Hozzászóló Üzenet
# 61
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Vojandi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
4595 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#15707 Üzenet linkje2006-09-28 13:46:18 

Szia Csutek!

Már nem gyõzöm olvasni ezt a topikot, annyira sokat írtok, amióta nyitottuk. A második oldal után feladtam, de cserébe most olvostam el a beszámolódat és nagyon tetszett. Köszi, hogy fáradoztál vele! icon_smile.gif

Andi

# 62
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Csutek
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1801 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#15715 Üzenet linkje2006-09-28 16:47:10 

Nem fárasztott. Igyekeztem nem túl hosszan írni, hogy akinek kevesebb a türelme vagy az ideje, az is a végére érjen. 2 este bepötyögtem a gépbe. Nem a pötyögés ment lassan, hanem az agyam járt nagyon, úgyhogy szelektálni kellett.
# 63
Csutek
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1801 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#15814 Üzenet linkje2006-10-02 18:54:22 

Sziasztok!

Ha minden igaz, sikerült feltöltenem nyaralásunk képeit a Hellasz.hu-ra.
Jox jóvoltábol, legkésõbb holnap láthatjátok.

# 64
Csutek
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1801 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#15848 Üzenet linkje2006-10-03 17:57:45 

Elfelejtettem szólni, hogy az élménybeszámolóm lassan egy hete olvasható.
# 65
Juhi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
818 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#15858 Üzenet linkje2006-10-04 06:47:41 

Csutek írta:
Elfelejtettem szólni, hogy az élménybeszámolóm lassan egy hete olvasható.

Szia Csutek!
Én már olvastam is. icon_lol.gif Kedvet kaptam, hogy 1 x még ott is nyaraljunk. icon_lol.gif

# 66
Csutek
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1801 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#15861 Üzenet linkje2006-10-04 07:43:39 

Szia Juhi!

Amíg töltögettem a képeket, szinte honvágyam volt. Szívesen visszamennék már most is. Nagyon klassz hely. Próbáld ki egyszer.

# 67
Andra
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1308 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#15865 Üzenet linkje2006-10-04 09:47:28 

Csutek!

Megnéztem a képeidet és meg kell mondanom, ritka jól sikerült mindegyik! A Meteórákról olyan egyedi képeket hoztál, amit még nem is nagyon láttam. Thassosról nem is beszélve!!
Nagyon tetszett a szállásotok is, piszok jó helyen volt, közvetlenül a partnál. Mit meg nem adtam volna, ha Vrasnán én is ilyen helyen laktam volna. icon_lol.gif
Gyönyörû helyen nyaraltatok és nagyon sok szép helyen jártatok. A Sithonia félszigetrõl készült képek is csodálatosak voltak!
A képeket nézve annyira vágytam arra, hogy most ott legyek!!! icon_cry.gif
Most megyek és a beszámolódat is elolvasom.

Bocsi, hogy ilyen ritkán jövök, de hétfõ óta nem jó a netünk. Egyszer megy, aztán gondol egyet és megáll. A fotóidat is három részletben tudtam megnézni. Nem tudja a T-Online, hogy hol a hiba. icon_rolleyes.gif

# 68
Csutek
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1801 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#15868 Üzenet linkje2006-10-04 09:57:19 

Szia Andra!
A szállásunkat egy keskeny út választotta el a parttól (két autó csak visítva fért el egymás mellett), de így is nagyon közel volt.
Thassosról kicsit kevés kép készült, de nagyon rövid idõt tölthettünk ott.

# 69
HJudit
Aktív fórumos
Aktív fórumos
306 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#15870 Üzenet linkje2006-10-04 10:10:57 

Kedves Csutek!
Örülök, hogy jól sikerült a nyaralásotok, sokat gondoltam rád, egyébként is, de a tûz egy kicsit aggódtam.
Olvastam a beszámolódat és tegnap este végre sikerült végignéznem a fotókat, azt hiszem, a leírással összevetve sikerült híven dokumentálni a két hetet! Vissztükrözte az ottani hangulatot.
Annak meg külön örülök, hogy egy "tériszonyosnak" is sikerült megmászni a Meteórákat és ilyen sok kolostort megnézni! Ezért a leírásokdat majd jól a Párom orra alá dugom, ha újra megyünk icon_wink.gif . Õ ugyanis a tériszonyra hivatkozva -egyelõre- elzárkózik az ottani kirándulástól, mondván, hogy úgysem érezné jól magát..... icon_cry.gif
Szóval köszi a leírást is meg a fotókat!

# 70
HJudit
Aktív fórumos
Aktív fórumos
306 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#15871 Üzenet linkje2006-10-04 10:16:36 

Ja és persze, azt elfelejtettem, hogy a Sithoniáról készült képeknél olyan, de olyan vágyat éreztem, hogy újra ott lehessek.....régen volt már június. icon_cry.gif és soká lesz jövõ nyár....
# 71
Andra
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1308 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#15872 Üzenet linkje2006-10-04 10:23:25 

Igen, nekem is nagy szívfájdalmam, hogy Thassosra olyan kevés idõ maradt, de hátha jövõre összejön, hogy oda menjek nyaralni és akkor majd kényelmesen szétnézhetek azon a csodás kis szigeten.
Szerintem Fourka nagyon jó kis hely, jó nyugisnak tûnik. A szállásotokba teljesen beleszerettem, jó lenne legközelebb valami hasonló helyet kifogni.
El is hiszem, hogy visszavágytok oda. icon_wink.gif

Elolvastam a beszámolódat is. Látom, a Meteoráktól teljesen elvarázsolódtál. icon_biggrin.gif Nem csodálom, nekem is ilyen élményt okozott, mikor elõször megláttam. Félelmetesen gyönyörû, mikor ott állsz a világ tetetjén mindenféle korlát nélkül és alattad a szakadék! Hihetetlen élmény.

# 72
Csutek
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1801 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#15874 Üzenet linkje2006-10-04 10:35:45 

HJudit írta:

Annak meg külön örülök, hogy egy "tériszonyosnak" is sikerült megmászni a Meteórákat és ilyen sok kolostort megnézni! Ezért a leírásokdat majd jól a Párom orra alá dugom, ha újra megyünk icon_wink.gif . Õ ugyanis a tériszonyra hivatkozva -egyelõre- elzárkózik az ottani kirándulástól, mondván, hogy úgysem érezné jól magát..... icon_cry.gif

Meglepõdtem saját magamon, de annyira vonzott az egész. Ha a korlát közelében voltam remegett a lábam. Amikor mentem felfelé, mindig a falhoz simultam úgy féltem. De MEGÉRTE!
Íme egy kép bizonyságul, hogy ott jártam:

# 73
Csutek
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1801 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#15875 Üzenet linkje2006-10-04 10:38:47 

Andra írta:

Szerintem Fourka nagyon jó kis hely, jó nyugisnak tûnik. A szállásotokba teljesen beleszerettem, jó lenne legközelebb valami hasonló helyet kifogni.
El is hiszem, hogy visszavágytok oda. icon_wink.gif

Ha nem találok valami hasonlót Athénhoz valamivel közelebb, jövõre is Fourkára megyünk.

# 74
Rekuc
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
417 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#15909 Üzenet linkje2006-10-04 20:03:00 

Nekem is nagyon tetszettek a fotóid Csutek!
Fõleg azok a vihar utáni tengerparti képek, gyönyörû mind!! Szép helyeken jártatok.

# 75
Csutek
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1801 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#15930 Üzenet linkje2006-10-05 09:37:41 

Szia Rekuc!

Az életben sokkal szebb látvány volt. Már csak azért is, mert Görögországban voltam. Egyébként imádom a viharokat, persze nem a tengeren egy ladikban. icon_wink.gif

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 4 5 6 ... 19 20 21   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu