Azon a honlapon nem VALTA, hanem DEVIZA árfolyam van...
A kettő nem ugyanaz!
A mi szempontunkból a VALUTA a használatos! Mi valutát váltunk/veszünk!
A DEVIZA csak egy fajta "számlapénz"!!!
WIKI:
" Deviza és valuta
két fogalom nem azonos.
A valuta valamely ország (országcsoport) törvényes fizetési eszköze egy más ország fizetési forgalmában, annak fizikai megjelenési formájában.
tehát például Magyarországon valuta egy US. dollár bankjegy, vagy az euró magyarországi bevezetéséig az eurós papírpénz, maga a kézzel fogható bankjegy vagy az érme,
A deviza ezzel szemben valamilyen valutára szóló követelést testesít meg, ez egy nemzetközi elszámolásra szolgáló fizetőeszköz,
így például deviza Magyarországon a dollárra szóló banki betét, folyószámla, utazási csekk, utalvány, átutalás, hitellevél, a dollárra szóló értékpapírok. [2] [3]
A deviza és a valuta árfolyamai is különbözőek."
Petrosnak igaza van! A hamilton.hu-t csak azért írtam be, mert ott remekül figyelemmel lehet követni a valuták középárfolyamát, hiszen a vételi és eladási árfolyam közt van hogy egy forint különbség sincs! Ha a budapesti belvárosi váltók árfolyamát nézem, akkor a Hamiltonon lévő árakra rakjatok rá még úgy kb. 5 Ft-ot.
A Hamilton egy tőzsdeügynökség! Eurót vásárolni azon készpénzben nem lehet!
Sziasztok!
nem tudom, egyáltalán a megfelelő topicba írok-e de ha nem, előre is elnézést....
nem tudom megnyitni a fotóalbumokat, még ha belépek se, ez lenne a problémám...pedig annyira csodaszépek a kezdőképek is, nagyon szeretném őket megnézni.......tudnátok segíteni, ebben a helyzetben mi lehet a teendő??vagy ti hol léptek be az oldalra??
köszönöm
#1015452009-05-26 14:48:48 Válasz a #101543. hsz-ra
Szia gina086!
Tényleg nem a megfelelő helyre írtál, de válaszolok neked. Remélem így már menni fog.
Hellasz.hu főoldalon Fotóalbum fület legördíted és kiválasztod a Gyorslistát. Itt már megkapod kinek az albuma hol készült és bele tudsz nézni, ha be vagy jelentkezve.
#1016272009-05-26 19:31:27 Válasz a #101268. hsz-ra
Ez egy nagyon tuti oldal, aktuális infókkal, bankok és valutaváltók valuta és devia-árfolyamaival, valamint hét ill. 30 napos grafikonokkal tételenként:
NAPI ÁRFOLYAM
Ez egy nagyon tuti oldal, aktuális infókkal, bankok és valutaváltók valuta és devia-árfolyamaival, valamint hét ill. 30 napos grafikonokkal tételenként:
NAPI ÁRFOLYAM