Miköze mindennek a Macedóniában történt autós dolgokhoz?!?!?!?!?!
Máshol dumcsizzatok itt friss infókat szeretnék olvasni hogy az autóval utazókkal mi történt Macedóniában (mint az üres cetlis eset például....)!
Bocs de ez a topik erről szól azthiszem........
Teljesen egyetértek veled Macska.
Ezzel kapcsolatos véleményem már én is kifejtettem a hasznos POI topikban.
Csatlakozom az elöttem szólóhoz!
Robi, Kissas57, Skiccpausz; van olyan hogy nem tud az ember ellenállni a klaviítura csábításának, de erre találták ki a chetet!
Minden topikot szétoffoltok folyamatosan, sok esetben oda nem tartozó baromságokkal, általatok humorosnak talált beszólásokkal.
Viselkedjetek már egy kicsit
Neked is igazad van Kakadu, örülök, hogy nem csak én vagyok ilyen véleménnyel a semmitmondó hozzászólásokról.
Sziasztok!
Ezzel a "cetlivel" kapcsolatosan valamivel több infót olvashattok a :
www.sithonia-sarti.hu/Forum-Utinform oldalon. Már hazaérkezettek írnak
a témában.
Üdv. czoki.
Sziasztok.a blogomba bemasoltam a gorog nagykovetseg irasat fontos telefonszamokkal,kik hivhatoak ha baj van,ha a gepjarmuvel,vagy pl makedoniaban.a kinti,es az otthoni kovetsegek telefonszamat is.es egy eve ingazok gorogorszag-magyarorszag kozt rendszeressen,es nagyon sok ismerosom,es se hullazsak,se kartya.es senki nem koteles fizetni,ezert vannak a kovetsegek.
#1029822009-06-03 13:09:38 Válasz a #102942. hsz-ra
Szia és köszi az infót, de a konzulátusok telefonszáma azt hiszem lemaradt, v. én nem vettem észre?
Elsősorban, most a többséget aki autóval utazik azt hiszem a Macedón helyzet (kártya, "lenyúlások") érdekel, legalább is engem igen -mint Jox is írta-, ezirányu beírásokra lenne szükség azt hiszem.