Sziasztok!Tudja valaki, hogy a transzferek, esetleg a buszok hol szokták kirakni a nyaralókat?Jó utat a ma indulóknak, holnap már mi is ott leszün!!!!
A buszok a központi parkolóban. De ha taxi visz titeket akkor az a házig visz szerintem. De egyébként a kinti iroda munkatársai a központi parkolóból mindenkit elvisznek kocsival a házig ahol lesz a szállása.......
Egymás mellett van a 3 motorkölcsönző. Én azt mondom NAGYON érdemes körülnézni mindegyiknél mielött választasz!!!!!!!! Mindenki a Sassost nyomja de szerintem az Angelonál jobbak vannak olcsóbban! De nézz körül és döntsd el te!
Kinn Görögbe minden motor 2 személyes. Ott ez a természetes, hogy sima robogóval is lehet 2-en menni. "Engedélyezve" van. Azt nem értem itthon miért nem?!?!?!?!?!
Szaisztok!
Valaki volt már, vagy hallott már a Maria Natasa kalózhajóról??? Milyen lehet?
Nem tűnik rossznak! Állítólag Magyarok csinálják: kaja-pia-fürdés!
???????????????????????????
Szaisztok!
Valaki volt már, vagy hallott már a Maria Natasa kalózhajóról??? Milyen lehet?
Nem tűnik rossznak! Állítólag Magyarok csinálják: kaja-pia-fürdés!
???????????????????????????
Erről írtam korábban
Ha kint vagytok, este a Kalóztanyánál kaptok infót, ott lehet jelentkezni. 28 eurót mondott a lányzó és ebben minden benne van, kaja-pia-fürdés-meglepi. Kihajózni láttuk őket, biztos jó buli! Sajna nekem még a metrón is tengeribetegségem van, pedig nagyon izgatta a fantáziámat.
Ha kipróbáljátok, majd írd meg, hátha összeszedem magam és augusztusban kipróbálom
Szia glamdring. Megkérdezhetem, hogy hol foglaltátok a szállást?
Nem tudnád esetleg megadni a szállás koordinátáit? Vagy pedig hogy melyik szállások mellett van?