Szia Robi,
Helyi boltban vásároltál vagy mentetek nagyba a környéken?
Voltatok fakt. programon? Változott az ár?
Szia ettika,
Csak helyi boltban vásároltam. Szerevezett fakultatív programokon nem jártam, de akikkel én utaztam - Anett Tours - ők nem emelték a fakultatívok árát.
Amelyik tavernák árait lefényképezted azok közül melyikben ettél?
Az Iraklis melletti taverna (sajnos a nevét én sem tudom) nagyon jó hely, mi 2 éve ott ettünk legtöbbször. Finoman főztek, bőséges adagokat adtak és a főnök kicsit beszélt magyarul is. Minden este mikor elsétáltunk előttük előre köszönt nekünk.
Idén Nei Poriban csak az Atos-ban ettem, mert az a kedvenc étterem. Mivel több éve járok Nei Poriba, így ettem pár éttermet és véleményem szerint ott főznek a legjobban.
Panteleimonas Beah-en kipróbáltam két másikat, de az Atos azoknál is jobb
Mi ugyan csak szept. első hetében megyünk Nei Poriba, de azért aktivan figyelem a témát. Abban szeretnénk a segitséged kérni, hogy mi szeretnénk vonattal bemenni Athénba, és esetleg Szalonikibe, de amiket lefotóztál menetrendeket, abból nem igazán tudom kibogarászni , hogy mikor indulnak, ill érkeznek a vonatok.
Megvan esetleg vmi olyan formátumban, amiből jobban látszik?
Esetleg a zsuzsa.szilagyi@freemail.hu cimre el tudnád küldeni?
És még egy, van esetleg olyan étterem Nei Poriban, ahol esténként élő zene /görög/ is van?
Eszembe jutott még egy (számomra) fontos kérdés. Mivel én itthon sem igazán iszom cukros üdítőket, inkább limonádét vagy teát szoktam csinálni, így érdekelne, hogy milyen ott a víz minősége, mennyire ajánlatos azt iszogatni? Gondolom, ha a teához felforralom, csak nem lehet bajunk tőle, ugye?
Köszi a segítségetek!