#1048692009-06-17 07:27:52 Válasz a #104832. hsz-ra
Szia Macsosz!
Igen..már csak 3 nap!!Nem bírok már magammal, csak ott tud járni az agyam..és már most látom, hogy sajna kevés lesz az egy hét!
Hamarosan újra vissza kell majd mennem szerintem, hogy tényleg majdnem mindent láthassak!
Szeretnék én is nagyon jó utat kívánni Nektek. Az 1 hét sajnos valóban tényleg hamar letelik, de a mi kettőnk is gyorsan elszalad. Jó pihenést, sok napsütést és meleg tengert kívánok.
Szia Kuku!
Én is szeretnék nagyon jó utat, kellemes pihenést kívánni.
Aztán várom élménybeszámolód, vagy tippjeid, hiszen 1 hónap múlva tesómék is mennek Amoudara településre!
#1048992009-06-17 10:24:09 Válasz a #104896. hsz-ra
Verka!
Köszi szépen..(rájöttem a névváltoztatásra ám! )
Látom megértesz...ha nem a térképet és utikönyveket bújom, akkor itt a fórumon szívom magamba az infókat..már mással szinte nem is tudok foglalkozni.
Ez valami betegség?
Üdv
Kuku
Igen, és ráadásul gyógyíthatatlan. Indulás előtt tetőzik.
És nem mondhatnám azt sem, hogy később majd jobb lesz a helyzet... én a mai napig sokszor megnézegetem a krétai képeinket és visszavágyom... bármelyik helyre visszamennék, ahol voltunk, bár az igaz, hogy még jobban oda, ahol még nem. (Samaira, Agia Roumeli, Loutro...)
Santorinire is terveztek átmenni? (Mi tavaly nem voltunk, mert inkább úgy gondoltam, hogy majd máskor, egy külön nyaralás alatt.)
Sziasztok! Vki nem tudja véleltlen, este 9-kor érkező repcsinél Heraklion repteréről hogy jutok el Stalisba? A taxi állati drága, jobb lenne a sima ktel busz, de úgy tudom, át kell, szállni, viszont sehol nem találom, a reptérről mikor indulnak buszok, és hol kell átszállni. Köszi bármi infót ezügyben! 1,5 hét múlva megyünk.
#1050142009-06-17 20:03:43 Válasz a #105009. hsz-ra
Szia Macsosz!
Köszi szépen! Olvasom ám a Skopelos topikot is, csak nem akartam offolni, de figyelemmel kísértem az utazást és a híreket is, ahogy megjöttetek! Na és a többiekkel együtt én is mohón várom majd a képeket!