Sziasztok,
jövőhét keddtől 1 hétig tartó intervallum alatt lesz vki kint Nei Poriban, vagy környékén? (rajtunk kívül...)
Bár inkább csak görögöket látnék, de jó lenne meginni egy-egy sört hazám szülötteivel is
Csak nem megirigyelted Robit? Felolem semmi akadalya.
ej de szívesen venném ha ott lennél, lenne kalauzunk
bár már attól pezseg a vérem ha rágondolok, h nem ismerem a nyelvet,
nem ismerem a helyszínt, gagyogok vmit angolul... hát izgi lesz az tuti
Ha németül, esetleg görögül beszélsz, akkor könyebben boldogulsz
A végén fogom magam és kimegyek hellaszos telepített idegenvezetőnek...na meg állandó informátornak
#1058612009-06-23 07:09:48 Válasz a #105836. hsz-ra
Szia Robi!
Egyetértek Jamasszal, hogy jó telepített idegenvezető válhatna belőled.
A beszámolódat olvasva is az volt az érzésem, hogy biztosan jól megérteted magad másokkal és segíteni tudnál honfitársaidnak.
Remélem, hogy olyan valaki is olvassa az elöző hozzászólásokat, akinek pont egy ilyen idegenvezető kell
Ha igen, akkor jelzem, hogy keressen meg bátran, biztos megegyezünk
Sziasztok!Vasárnap jöttem haza Nei Poriból,de képtelen vagyok visszazökkenni..Csodálatos és önfeledt,tele boldogsághormonnal..Vissza kell menni valamikor4
#1060272009-06-23 19:12:20 Válasz a #105822. hsz-ra
Hááááát... Én idén Asprovaltát választottam, de oda bezzeg senki nem jön, pedig én is szívesen megittam volna egy Mythost egy magyar csapattal De hát, majd legközelebb... Tényleg Robi... mi is csak üdítőt ittunk eddig és csak beszéltünk a Mythosról
Jaj csak ez a fránya idő... remélem Göröghonban jó idő van és nem ez a vizes, esős nyárnak nevezett valami