#1058642009-06-23 07:51:07 Válasz a #105863. hsz-ra
Szia solyci!
Ha hosszútáv gyalogló vagy akkor érdemes nekiindulni.
Különben inkább robogó bérlés, vagy befizetsz a Sithon irodánál egy
kisbuszos szállításra oda-vissza. Többen írták, hogy kerékpárral sem
leányálom.
Üdv. czoki.
Azt még nem tudjuk mikor, tulajdonképpen azt sem, hogy hova. Csak szemezgetek innen-onnan, hogy mi lenne a legjobb a számunkra. De nehéz a döntés..
Sartin már voltam egyszer, nagyon szép, csak 'elmagyarosodott'. Nem szeretem, ha az utcán magyarokba botlok, viszont az óriáspalacsinta....
Szóval valószínűleg a last minute dönt, hogy hova megyünk.
Azt még nem tudjuk mikor, tulajdonképpen azt sem, hogy hova. Csak szemezgetek innen-onnan, hogy mi lenne a legjobb a számunkra. De nehéz a döntés..
Sartin már voltam egyszer, nagyon szép, csak 'elmagyarosodott'. Nem szeretem, ha az utcán magyarokba botlok, viszont az óriáspalacsinta....
Ha nem akarsz szinte egy Magyarral sem találkozni, akkor menjetek Parga-ra! Mi a 2 hét alatt 1-et sem láttunk! Gyönyörű hely, csak mondtad, hogy nincs jogsitok, viszont busszal halál messze van! 24 h kb.
Hát Sartin nem csak az a baj hogy sok magyarral talizol az utcán, hanem hogy minden étteremben és üzletben van magyar. Sőt egyre több a kinti magyar vállalkozás is (Relax, Kalóztanya, Blue Café, stb) Nagyon nem tetszett hogy elmentem 1300 km-re és nem éreztem magam külföldön ez miatt. Most már biztosra kijelenthetem hogy többet nem megyek Sartira! Ajánlom nektek Thassost, de a fővárost, nem Skala Potámiát! Ott sem hallottam magyar embert beszélni az utcán, és étteremben sem! Egyébként csalódtam idén a görögökben, majd egyszer leírom ha már úgy kikivánkozik belőlem hogy miért...............
Hát Sartin nem csak az a baj hogy sok magyarral talizol az utcán, hanem hogy minden étteremben és üzletben van magyar. Sőt egyre több a kinti magyar vállalkozás is (Relax, Kalóztanya, Blue Café, stb) Nagyon nem tetszett hogy elmentem 1300 km-re és nem éreztem magam külföldön ez miatt. Most már biztosra kijelenthetem hogy többet nem megyek Sartira! Ajánlom nektek Thassost, de a fővárost, nem Skala Potámiát! Ott sem hallottam magyar embert beszélni az utcán, és étteremben sem! Egyébként csalódtam idén a görögökben, majd egyszer leírom ha már úgy kikivánkozik belőlem hogy miért...............
Ne szomoríts már el! Mi még csak most megyünk! Legalább várd meg amíg visszajövünk és csak az után meséld el a rossz dolgokat!
#1059472009-06-23 11:07:14 Válasz a #105944. hsz-ra
Szia Szunyi!
Szerintem abszolút nem kell elszomorodni amiatt, hogy macskának nem volt jó benyomása Sartiról. Nektek attól még lehet majd más véleményetek. Mindenkinek saját magának kell megítélnie mi tetszik neki és mi nem. Valóban nem a legjobb, hogy Görögországban is szinte csak magyar szót hallasz, de maga a település, főleg az ófalu nagyon szép.
Hogyan lehet hogy mióta megírtam a #105930 számú hozzászólásomat nem tudok belépni a macska felhasználónevemmel?!?!?!?!?!?!?!? Jox?
Egyébként tényleg nem kell kétségbe esni Sarti miatt. Nekem nem tetszettek dolgok, de ez lehet azért is mert már a 3. Sarti nyaralás után már máshogy látok dolgokat mint elötte. Minden ugyanaz szerintem csak én változtam...... Máshogy látom a dolgokat és a görögöket (lehet hogy az erős magyar hatás érződik rajtuk).