Köszi jó beszámoló talán a képek lehetnének kicsit nagyobbak és a szöveg sorkizárt.
Ez a cápás dolog nagyon érdekes kép nélkül énsem hinném el mondjuk a képről nemis megállapítható szerintem.
A Palamidi erődöt -t szerintem kár volt kihagynotok, én kétszer is felmentem tavaly és tavalyelőtt igaz másodszor egy óra rohangászás után kicsit remegő lábakkal jöttem le és megtámadtam az első italautomatát.
Nincs, illetve mikor Krisztával voltunk ő a hajót tartott méghozzá három nyelven, illetve lehet a leszállásnál is ezt nem tudom mert rohantunk a szállásra. De azt hiszem ez különleges alkalom volt alapból ők nem jönnek velünk.
Magán Hydra-n szerintem hülyeség is lenne, nem lenne idő bebarangolni és azis lehet, hogy nem engedélyezett de ezt majd ő úgyis elmondja.
Senkise múzeumlátogatós helyre készüljön bár több múzeuma is van, én speciel evés, fürdés, szamarazgatás helyett is az utcácskák megtekintését feltérképezését ajánlanám.
Hajón úgyis lesz idő enni, inni fürödni pedig Spetsesen is lehet igaz a Hydrai kikötőnél lévő barlangos strand azért kicsit különleges.
Szóval mindenki csináljon azt amit akar
Bocsi ha kicsit kapkodva írok csak ma van a névnapom
MI pénteken indulunk Toloba:),reméljük ott szebb idönk lesz.
Azt szerteném megtudni,hogy hydra hajokiránduláson is van idegenveztés?
köszi
Szia. Ezen a kirandulason nincs idegenvezetes, mert a szigeteken nincs olyan dolog amihez idegenvezetore lenne szukseg. Adunk majd egy leirast a szigetekrol, amin a tortenelmerol is van nehany mondat. Mindenki kenyelmesen, a sajat tempojanak es erdeklodesenek megfeleloen tudja ezeket a helyeket felfedezni. Udv. Agi
Tavaly vettem Hydra-n tengeri szivacsot olyat amiket Tolóban is árulnak, nem a legkisebbet hanem egyel nagyobbat.
Érdekes módon ott olcsóbb volt, de lehet azért mert a korábban írt ismerősnél vettem.
Kérdésem az hogy ez a szivacs most kezd apróbb darabokra szétjönni, ez szerintetek természetes?
Tehát ilyet évente kell venni? Lesz miért visszajönnöm Hydrára akkor P
Nézted mostanában az időjárás előrejelzést arra az időszakra, mikor kint lesztek. Fázni nem fogtok az biztos. (júl.10 37 C fok)
Jó utat Nektek és remélem beszámolsz majd nekem milyen volt az Elektra.Már csak pár nap és mentek.