#1076622009-07-03 12:14:53 Válasz a #107657. hsz-ra
Szia Csajszyka!
Bár Robitól kérdezted, de ő ezeket már leírta. Az aktuális árak topikban találod meg. Egyébként kérdezz tőle nyugodtan, biztosan válaszol majd neked.Látom cserrobi már megelőzött.
Üdv: Anita
Üdv mindenkinek !
Tegnap értesített a Dias Zeus utazási iroda, hogy az általunk aug. 8-ra lefoglalt Giannis nevezetű apartman a kinti irodával felbontotta a szerződést. (állítólag). Kaptunk egy másik apartmant melynek a neve NATALI APARTMANHÁZ. Valaki tudna segíteni ezzel az apartmannal kapcsolatosan, mert a neten nem nagyon , sőt egyáltalán nem lehet róla semmit találni. Képet küldött az utazási iroda, de ebből nem sok mindent lehet kivenni.
Megkaptam az üzenetet, már válaszoltam is! Remélem találkozunk nemsokára.
Itt Nei Poriban elég változékony az idő, szinte minden nap esik az eső, de az előrejelzés szerint a jövő héttől talán változik, több lesz a napsütés. A szobák iránti érdeklődés elég nagy. Szerencsére mindenkinek tudunk megfelelő szállást ajánlani, mivel az otthoni utazási irodák nem tudják feltölteni. Szóval aki egyénileg indul útnak, csak keressen bátran!
BRobert! Akkor augusztus vagy szeptember? Aug 20 után lesz több időm, mikor kedves afrikai barátaink hazamennek.
Itt Nei Poriban elég változékony az idő, szinte minden nap esik az eső, de az előrejelzés szerint a jövő héttől talán változik, több lesz a napsütés.
Én pénteken indulok Göröghonba, kérlek mondj valami bíztatót, de ne azt hogy hajrá Sancho
Egy kicsit elkeserít amit olvastam, de azért bízom benne, hogy nem olyan borzalmas az időjárás...