#1055952009-06-21 13:30:27 Válasz a #105583. hsz-ra
Szia Mediterraneo!
Kokszi még el sem utazott, majd csak július 3-án, azaz 12 nap múlva. Amit az avatar kép alatt találsz számot az mindíg az utazásig ténylegesen, attól a naptól való hátralévő időt mutatja, tehát nem kell semmit számítgatnod!
#1056972009-06-22 09:35:21 Válasz a #105582. hsz-ra
Szia!
Nagyszerű, hogy erre a szigetre mentek, mert nagyon szép!! Ha majd hazajöttök, szeretnénk kérni beszámolót sé fényképeket, hogy akik oda készülnek azok is tudjanak mindent
Szállások:
Robogóban nem gondolkodtatok? Egyrészt minimum feleannyi mint az autó, másrészt így több napig bérelhetitek.
Szerintem egy helyen érdemes megszállni, elég kicsi a sziget nem lesz nagy probléma egyik feléből a másikba utazni.
Az utazást jól megszervezeted, én is így csináltam volna.
Nem tudom mennyi időre mentek, de mi úgy tervezzük, hogy Kythirát nyugat Kétával együtt fogjuk megnézni 1hét itt 1 hét ott, és akkor is ugyanígy kell megvenni a jegyet, csak Athénból Chaniába vagy Heraklionba. (onnan komp visz a szigetre, korábban már írtam mennyiért).
Szia Mediteterraneo! Valóban még itthon, köszi Kvalcsi! 17 éve vágyom rohadt mód a szigetre. Ídén a nyaralás végére tudnám betenni ,3-4 nap erejéig.Mi autóval megyünk,a szigetről hazajönni csak tranzit szállással lehet,ez +1 nap. Ott fogok állni a tábla elött Neapoliban / amit tényleg lefogok fotózni/ és akkor fogok egy döntést hozni.Ha át megyünk akkor kimarad Elafonissos szigete. Ahol látatlanba azt mondom Hogy nincs annyi mint Kithirán. Nekem csak a főváros Hóra jöhet számításba. Nem szeretem a zajos turista helyeket ,de itt beválalnám a kockázatot,hogy füldugóval kell esetleg aludnom!A Firka által felrakott szállások superek. Árban és szinvonalban is szerintem jók. Gondolkodtál esetleg Andikithirára való áthajózásról? Hű ez már perverzitás!!! Full gizda kategória? Elafonissost itt is megtudod nézni ,van topikja,vonzó lehet a szép strandja. Verka 1 hét múlva hazajön ,ő átmegy Elafonissosra . Tuti ,hogy ő sokat ír majd nekünk .Jó tervezgetést! üdv:kokszi!
#1058452009-06-22 22:24:58 Válasz a #105697. hsz-ra
Köszi a szállástippeket! Én is kigyűjtöttem a netről egy csomó linket, a sziget nagyobb településein mindenhol van kiadó szoba.
No, de melyik település legyen? Ezt kéne eldönteni.
Ami a beszámolót és a fotókat illeti, persze, hogy küldök!!! Csak már ott tartanánk! egyelőre a tavalyi útról tudnék csak beszámolni...
Nagyon türelmetlenül várom az utazást, szeptember 14-én indulunk és 10 napra mennénk. Ebből nyolc nap (9 éj) lenne a szigeten, a maradék Athénban.
#1058472009-06-22 22:38:31 Válasz a #105838. hsz-ra
Köszi a tippeket. Antikithira és Elafonissi is szóba jött, meglátjuk... És addig még lesznek, remélem, beszémolók és könnyebb lesz dönteni. Persze meg kell nézni a hajók menetrendjét is.
Kardamili gyönyörű, mi csak átutaztunk rajta, de az az egy óra, amit ott töltöttünk nagyon kellemes volt. Nyugis, hangulatos, és van hová kirándulni menni a környéken. A páromnak annyira megtetszett, hogy elhatározta, ide vissza kell mennünk.
#1094452009-07-15 13:32:21 Válasz a #81888. hsz-ra
Én is irigyellek, gyönyörű ez a sziget. Mi Krétára tervezzük aug. végén, szerinted onnan eltudunk jutni valamilyen módon ha csak egy pár napra is?
Szállásra van ajánlatod?
#1095182009-07-15 22:11:11 Válasz a #109457. hsz-ra
Köszi firkamanó a szállások, nagyon jók. Csak azon aggódom, hogy Krétáról nagyon hosszú az út ide. Valahol lehet esetleg valami utalás erre, mert én nem találtam.
Köszönöm az információkat.
Úgy örülök, ma sikerült akciós repülőjegyet venni Athéba aug. 23-tól 2 hét.
Olyan nehéz dönteni, annyi látnivaló van, és a szigetek is!
Készítem az utitervet, még biztosan fogok kérdezni.
Köszi,
Magdi