Santorini
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Kikládok
Hozzászóló Üzenet
# 1516
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Relax
Aktív fórumos
Aktív fórumos
240 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#117626 Üzenet linkje2009-09-17 20:04:39 

Szia Döme!
Én is szeretnék gratulálni a gyönyörű képeidhez, valami álomszépek, már többször végignéztem az albumaidat icon_smile.gif Nem szoktam a pontozás funkciót használni, te vagy a második akinek muszáj volt a 10-esre rákattintanom icon_biggrin.gif Bármelyik beillene képeslapnak.
Milyen géped van? Valamilyen különleges beállítást használsz, vagy hogy lesznek ilyen gyönyörű élethű színei a képeidnek?

# 1517
Relax
Aktív fórumos
Aktív fórumos
240 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#117629 Üzenet linkje2009-09-17 20:19:13 

Pontosabban az 5 pontot kattintottam rá icon_biggrin.gif icon_razz.gif
# 1518
Döme
Törzstag
Törzstag
896 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#117640 Üzenet linkje2009-09-18 06:25:15  Válasz a #117626. hsz-ra Előzmény #117626

Köszi Relax,
egy Sony alfa 100-ast használok, B+W circ.polárral mindenféle különleges beállítás nélkül + némi utómunka a képeken. Ha jók a fényviszonyok az már majdnem biztos siker, ha nem, akkor lehet próbálkozni... icon_smile.gif

# 1519
Relax
Aktív fórumos
Aktív fórumos
240 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#117725 Üzenet linkje2009-09-18 23:10:40  Válasz a #117640. hsz-ra Előzmény #117640

Köszi Döme a válaszod!
Hazudnék, ha azt mondanám, hogy minden világos icon_biggrin.gif icon_eek.gif , de már bele is vetettem magam a Férfi témákon belül a fényképezés topicba. icon_smile.gif

# 1520
R2r
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
13 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#117803 Üzenet linkje2009-09-20 20:50:19 

Szevasztok!

Tegnap érkeztünk haza, gyönyörű időnk volt végig. Sajnos sem Thirassiába, sem Folegandrosra nem sikerült eljutnunk. Az utóbbira éppen érkezésünkkor szüntették meg a szervezett kirándulást, az előbbire pedig nem volt menetrend szerinti hajójárat (Gál Laci és Kamari Tours szerint). Antik Fírában a hegy tetején már 2EUR a belépő (tavaly ingyen volt), de így is kétszer voltunk fent. Kamariban Adreas Taverna még mindig kitűnő, Bachust csak egyszer próbáltuk, de elég is volt. Adreaszos pincér (állítása szerint) megismert, pedig tavaly talán csak háromszor voltunk ott, majd jövőre letesztelem megint. Gíroszosok közül Kamariban a buszmegállóst favorizáltuk, Fírában pedig a Vojandi-félét, szintén a fírai buszpályaudvar közelében. Perisszában kétszer is ebédeltünk a Josza-féle Antik Thera étteremben, a töltött cukkinijük még mindig nagyon finom, bár az első alkalommal nem volt, úgyhogy párom szólt nekik, hogy másnap jönnénk, ha lesz. Lett. Vlyhada Beach gyönyörű, kevesebb exhibicionista volt mint tavaly. Red Beach tele volt, úgyhogy csak fotóztam. Monolitos nem szép de ronda, viszont strandoláshoz talán az egyik legjobb homokos part. Volt egy gyönyörű naplementék Fírában, az oiai viszont megint kiábrándító volt azzal a rengeteg emberrel (mi is köztük voltunk természetesen icon_redface.gif ). A végén majdnem elsírtam magam mikor kórusban megtapsolták a naplementét. Röviden ennyi, majd teszek fel néhány képet is.

Üdv.: r2r

# 1521
Wobbler
Aktív fórumos
Aktív fórumos
170 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#117823 Üzenet linkje2009-09-21 10:01:53 

Hello !
Mi is szombaton jöttünk el a szigetről, a két hét alatt kaptunk esőt, szelet, és persze napsütést is. Antik Fíra témához annyit, hogy hétfőn nem látogatható, és a napi nyitvatartás 8:00-14:30-ig van, ami ugyan a kamari oldalon ki van táblázva, de mi Perissából másztuk meg.
Üdv.: w

# 1522
Josza2
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1775 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#117826 Üzenet linkje2009-09-21 10:34:26 

r2r írta:

Perisszában kétszer is ebédeltünk a Josza-féle Antik Thera étteremben, a töltött cukkinijük még mindig nagyon finom, bár az első alkalommal nem volt, úgyhogy párom szólt nekik, hogy másnap jönnénk, ha lesz. Lett.

Kedves r2r!
Örülök, hogy szép emlékekkel hazaérkeztetek Santoriniről.Külön örömömre szolgált, hogy hallgattatok ránk és megkóstoltátok az "Antik Thira főztjét és nem vallottam szégyent ajánlatommal. Várjuk a beszámolót, és a képeket, persze, ha kipihentétek a fáradalmakat.
Üdv: Josza

# 1523
R2r
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
13 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#117834 Üzenet linkje2009-09-21 12:33:35 

Kedves Josza!
Én is örülök a sok hasznos tanácsnak amit itt olvastam és tőletek kaptam, ezért is akartam a jó ajánlásaitokat ismételten megerősíteni. Elvileg tegnap feltöltöttem néhány képet, de még csak a tavalyiak látszanak, gondolom kell egy kis idő mire kirakják őket. Sajnos még nem volt időm rendesen megcsinálni (RAW->JPG kézi konverzió), de néhány darab jól sikerült, azokon majd elbabrálok egy kicsit ha lesz rá időm.
Üdv.: r2r

# 1524
Wobbler
Aktív fórumos
Aktív fórumos
170 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#120165 Üzenet linkje2009-10-23 14:17:27 

Sziasztok!
Végre feltöltöttem a fotókat a nyaralásunkról, aki esetleg nosztalgiázni szeretne...

# 1525
Wobbler
Aktív fórumos
Aktív fórumos
170 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#120166 Üzenet linkje2009-10-23 14:18:29 

Ja, alias bocicica!
# 1526
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Kristi
Törzstag
Törzstag
845 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#122170 Üzenet linkje2009-12-14 20:57:14 

látom kicsit leült a topic icon_wink.gif akkor kérdezek ezt azt,már a jövőévi nyaralásra készülődvén icon_lol.gif

A sziget mennyire bejárható motorral??Nem nagyon tudom felmérni a távolságokat.Mondjuk Perissából mennyi idő eljutni Oia-ba?Június elején mennyire van már turista áradat?Az üdülőfalukban milyen árakra lehet számítani?A tenger mennyire hideg még ilyenkor? (Karpathos-on elég hüsi volt icon_confused.gif )

Kezdésnek mondjuk ennyi icon_wink.gif

# 1527
Josza2
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1775 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#122174 Üzenet linkje2009-12-15 09:46:18 

Szia Kristi!
Már egy jó nagy levelet írtam Neked priviben, de azokra válaszolok, amit ott nem írtam le.
Nos, a sziget kiválóan alkalmas motorral való közlekedésre. Nagyon száguldozni nem lehet, mert akkor egyrészt nem látod a gyönyörű tájat, másrészt mindenki lassan közlekedik emiatt. Az utak jó állapotúak, de nem árt az óvatosság, mert néhol igen szeszélyes kanyarokkal lehet találkozni és vannak őrültek, akik nem az útviszonyoknak megfelelő sebességgel közlekednek, meg jól megszívták az ouzóspalackot. Közlekedési rendőrt egyet sem láttam.
Perissából Oiába kb fél, háromnegyed óra alatt lehet elérni. A sziget pici. A távolságok nem nagyok, de nagy a forgalom és lassú a haladás. A legnagyobb távolság is 30 km. Ez az északi és déli vége közti távolság.
Június elején még elviselhető méretű a turistaforgalom. Ilyenkor a legkellemesebb bejárni a szigetet, ráadásul minden olcsóbb, mint főszezonban.
A többire válaszoltam a levelemben.
Jó készülődést! Üdv: Josza

# 1528
Mackena
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
19 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#122500 Üzenet linkje2009-12-31 06:46:32 

Minden Fórumosnak
Sikeres
Boldog
Új Esztendőt
Kívánok !!!
Mackena

# 1529
Melynda007
Aktív fórumos
Aktív fórumos
219 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#122988 Üzenet linkje2010-01-10 13:24:04 

Ha valaki járt már magánszervezésben Santorini-n, és tudna ajánlani olcsó / aránylag jó szállásokat, kérem szépen tegye meg. Még csak keresgélek, de nem árt, ha tisztában vagyok az árakkal. Köszönöm!

M

# 1530
Bocicica
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
9 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#122990 Üzenet linkje2010-01-10 13:39:21  Válasz a #122988. hsz-ra Előzmény #122988

Szia, mi tavaly szeptemberben voltunk magánszervezésben Santorinin, a Perivolos Apartments-ben. 25 euró volt egy éjszaka, ingyen transzfer oda-vissza, medencés, szép, tiszta szobával, naponta takarítás, kedves tulajokkal, messze ez volt a legjobb ajánlat (ebben az árfekvésben). Egyébként nem lett volna muszáj előre foglalni szállást, hajnali kettőkor is kint várták az utasokat a különböző ajánlatokkal.
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Kikládok
<   1 2 3 ... 101 102 103 ... 156 157 158   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu