#1260902010-02-16 10:02:38 Válasz a #126086. hsz-ra
Mi most megyünk 4x-e! 2 Barátunkkal, szeretnénk nekik megmutatni, ezt a Görög kis falut is, mythos-ok, ouzok, koktélok kíséretében.
Remélem várják már?.!.?.!.
Igaz autóval elsőnek, de szerintem nem utoljára. (Sarti fertőzés!)
- Ha már itt tartunk Jox hogy 16 éve mi volt, mi nem akkor 10 oldal is kevés lenne leírni. Sok dolog szuper volt, de rengeteg minden szuperebb lett.....
#1260922010-02-16 10:09:25 Válasz a #126090. hsz-ra
Hát, az a kis falu már rég nem görög...
Előbb utóbb ez lesz a sorsa a legtöbb turistacentrumnak, főleg az északi részen, ahova a legrövidebb az út itthonról.
A falu már nem is, de a tengerpartja még mindíg ideális, leszámítva a tömeget.
Sziasztok! Mi először megyünk idén Sartira a családdal (2 gyerek) de már alig várjuk. Amióta lefoglaltuk jan. közepén, azóta minden létező dolgot elolvastunk képeket néztünk. Szinte olyan már, mintha mi is többször jártunk volna ott, annyira megismertük a környéket. Egyébként mi a Kosmas apartmanban leszünk, 4 fős családi stúdióban. Tudja valaki, hogy júniusban milyen idő a jellemző? Köszi előre is!
#1261092010-02-16 12:44:08 Válasz a #126092. hsz-ra
Nos igen! Sartiba látogatók 80-90%-a Magyar. Pffff.
Akkor lehet csak Mi fogtuk ki ennyire jól? Gyakorlatilag voltunk, Júliusban, augusztusban, szeptemberben is, és nem volt tömeg!
Bár tény és való, hogy mi szinte mindig ingáztunk különböző beach-ek között kismocival, közvetlen Sarti partján csak 2 napot töltöttünk.
Igaz a szeptember valóban csendesebb volt a gyermekes családok miatt!
Üdv.
L.
Sziasztok!
Fadri! Én két éve voltam júniusban Sartin (idén is akkor megyek) és nagyon jó idő volt! (Remélem most sem lesz másként.)
Átlag 30fok, a tenger is 26-7 fok körül volt, csodálkoztunk is, hogy tud így felmelegedni.....
Akkor a Sarti Beach Hotelben szálltunk meg a 4fős apartmanjaik egyikében.
Idén a Stavros apartmanban foglaltunk szállást, ha tud róla valaki valamit, kérlek írjatok!
T.Márta! Sanchoo! Én már vágom a centit!
Már a Nap is süt!!! Éljen!!!!!!
#1261192010-02-16 14:18:02 Válasz a #126114. hsz-ra
Köszi a tájékoztatást, remélem az idén sem lesz más az időjárás. Szinte naponta nézem az előrejelzéseket, már most 15-16 fok körül van a hőmérséklet. Itt meg....
Sziasztok!
Mi idén nyáron megyünk először Sartira, nászútra!
Még életünkben nem voltunk Görögországban, ez lesz az első alkalom.
Azt szeretném kérdezni, ha esetleg volt valaki Sartin a Stelitsa apartmanban
(Apollon Travel) írna nekem róla pár szót?
Előre is köszönöm!
Szép napot mindenkinek!
[b]Sziasztok,
Augusztusba megyünk Sartira az Apostolos apartman 2fős stúdiójába a férjemmel és a 1,5 éves kislányunkkal.Valakinek van erről a szállásról tapasztalata?Kultúráltan berendezett?
Köszi előre is![/b]
#1261292010-02-16 17:37:53 Válasz a #126128. hsz-ra
Szia! Ha az Apollon travellal,mentek, akkor tudni kell, hogy ebben az apartmanban a szuterénben vannak a szállások a katalógus leírása szerint, ezért erre kérdezzetek rá. Nem tudom, ez milyen lehet. Maga az apartman szép új a fotón, biztos ilyen belül is. Nekem pozitív tapasztalataim vannak az Apollonnal, szép, tiszta studiókban illetve apartmanokban nyaralhattunk, mindig nagy teraszunk és tágas szobánk volt.
Látom neked már kevesebb van hátra mint nekünk de csak eljő az indulás egyszer ! Mi is a Sarti B.apartmanba megyünk milyen tapasztalatod van róla. Már kaptam mástól is infókat de több szem többet lát alapon minden tájékoztatás érdekel. Köszi !