Szia T.Márta!
Az apartmanról már küldtem (csak akkor még forgob volt a nevem, azóta Jox-szal rendeztük a neveimet ), de estére ha lesz időm válogatok képeket, és feltöltöm az albumba.
Egyszerű, több légteres apartman, a tv-n és a klímán kívül semmi luxusra ne számíts! Természertesen a klíma feláras!
Lehet-e előre tudni, hogy az apartmanotok emeleti, vagy a földszinten van?
A földszinti apartmanokból nem látsz rá tengerre, mert a hotel kerítése/kapuja végig van futttva dús növényzettel, valamint egy kis domb terül el az épület és a tenger között.....az emeletiekből viszont nagyon szép a panoráma. (Mi földszintiben laktunk, de az udvar, és a tudat, hogy hol vagyunk...elfelejtette velünk, hogy igazából nem is látunk rá a tengerre.)
Sokakkal ellentétben, én nagyon szerettem, hogy a falutól kicsit távolabb van szállás, esténként az a kis séta, amit meg kell tenni, szerintem még kell is! (fizikailag is, és még romantikus is)
Német diákcsoportokra lehet számítani, de mikor mi voltunk, semmi baj nem volt ezzel kapcsolatban. Egyáltalán nem zajongtak.
A medencét megmondom őszintén: ki sem próbáltam! Olyan tengerparton kinek van kedve medencézni??????
Viszont a kert gyönyörű, gondozott, az udvarra néző apartmanoknál egy hatalmas mandarinfa és a medence a kilátás. (Az sem rossz!)
Ha van még valamilyen konkrét kérdés, írj/írjatok!
Üdv!
Nekem Sartira az első utam lesz, Göröghonba már a sokadik Szeretek mindig új helyekre menni és mindig valami mást is megismerni...
Ahogy olvastam idén is nagyon jól fogom érezni magam
Azt hiszem ez az a valami amiről írtam, hogy az embert már a fene megeszi az indulásig Addig is képeket, videókat, infókat nézeget és zenét hallgat
Ezzel bizony sokan így vagyunk... Meg merem kockáztatni, hogy mindenki
Te leszel majd az első fecske aki beszámol mi mindent tapasztalt kinn De jó neked... már nem kell annyit várnod, mint nekünk
A 150 napunkkal már mi is nekiálltunk vágni a centit, igaz egy kicsit tovább tart majd
A napocska külön öröm volt nekem is Kiálltam egy picit napozni és bizony már lehetett érezni, hogy itt már van erő
Ha jól látom én meg az utolsó Sartii fecsi leszek, de nem baj lepereg hamar az a néhány röpke nap!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Felkészülten, friss árakkal lehetőségekkel vágok neki az útnak.
Látod mindennek megvan a maga előnye. Te már teljes tudással, mindenki tapasztalatával vághatsz neki a nyaralásnak
Bizony hamar elillannak a napok és lassan indulunk
Én eddig 2szer voltam Göröghonba. Először Sarti majd Nei Pori (ami egy csalódás volt egy kicsit) és idén ismét Sarti.
Szerintem nekem mindig Sarti marad az egyik legszebb emlékem!
Sziasztok! Úgylátom itt van élet tavaly én is aktív résztvevő voltam itt. Most is benézek ide igaz idén Zakynthosra megyünk de a Sithon félsziget a kedvencünk.Itt láttam előszőr a tengert . Megasztán tervbe van egy szeptemberi last minut Sartira ha miden összejön Sziasztok Erika
#1261512010-02-16 23:21:09 Válasz a #126104. hsz-ra
Szia Fadri!Ne aggódj én eddig mindig júniusban voltam,a jó idő mindig garantálva volt,egy-két futó záport és esti vihart leszámítva.A Kosmas ap.jónak mondható,alap felszerelés,tv,légkondi van.Közel van mindenhez,ami fontos.Kérdezz ha valami nem tiszta mert én már haza járok Sartira második otthonom,vagy az első?
#1261532010-02-17 07:00:09 Válasz a #126137. hsz-ra
Üdv Sancho!
Olvastam a soraidat és mélyen egyetértek velük. Mi először utazunk az idén Görögországba, és igy duplán, triplán várjuk már. Azt hittem, hogy csak én vagyok ilyen "besózott" az indulás miatt, de látom nem. Mi is minden képet, videót stb. többször átnéztünk már, de ebből sosem elég. Pedig még milyen sokára lesz az indulás!
#1261542010-02-17 07:05:22 Válasz a #126151. hsz-ra
Szia vadevezős! Köszi az infót, örülök, hogy nem kell aggódnom az időjárás miatt, bár reméltem, hogy igy lesz. Külön jó, hogy a Kosmasról is irtál, mert eddig nem igazán találtam róla hozzászólást. Nem tudom, hogy a 4 fős stúdiók emeleten, földszinten vannak-e? (Bár azt hiszem, mindegy is, mert aludni bárhol lehet). Szép napot!
Én tisztába vagyok vele, hogy Sarti nem tipikus görög hely, gondolom a többi népszerű üdülőhelyhez hasonló, tele apartmannal, görögös épületek bizonyára nem nagyon vannak. (lásd: Paralia, ahol voltam.). Meg lehet több a magyar, meg többi turista, meg a görögök. (Mondjuk a Balatonnál se láttam még szürkemarhát meg pusztát...).
De ott a tenger, ami itt nincs, más a levegő (itt már 30 fokban folyik rólam a víz, ott meg többen sem, más a páratartalom vagy nem tudom), van gyros, szuvlaki, tzatziki, görög sali, (aki szereti, annak Ouzo, Mythos, mazsolabor), sült kukorica , stb. (ami utóbbi pl. Rodoszon nem volt), igaz itt is lehet kapni, de mégis más, különben nem mennénk, nem vágynánk vissza akármelyik helyre is, de Görögországba.
Ha meg elmegyünk kirándulni, lehet látni görögösebb helyeket is, pl. nem felejtem el a Meteorákat, Skiathost meg a rodoszi nevezetességeket.
Én ugye voltam délebben, Rodoszon, ahol megszálltunk, meg a falu se volt görögös, nagy különbség nem volt számomra az északi meg délebbi hely között (Paralia, Rodosz).
Meg amíg ott vagyunk, nem halljuk meg akaratlanul is az újabb BKV botrányokat, meg politikusok dolgait. Mondjuk tudom, Görögo. sincs most a legjobb helyzetben, de nem fogunk sztem sokat észrevenni belőle, hanem jól érezzük magunkat:))) Addig meg számoljuk vissza a napokat:)
Többek között én is várom Brigi visszatértét a friss infókkal, de aki májusba megy az méghamarább beszámol mindenről.
Sancho ! tényleg megy az idő még ha lassan is de ha azt vesszük már el telt 2-hónap ! örülök, hogy ilyen élet van a topikon.