Asprovalta
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
Hozzászóló Üzenet
# 46
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Ildi13
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
14 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#11965 Üzenet linkje2006-07-19 11:15:23 

Nem akarlak elszomorítani, de hidd el, hogy egy magyar szót sem hallottunk . Sõt volt két 30-as pár 4 illetve 2 éve nyaraltak Asprovaltan és azt mondták,hogy teljesen vissza fejlõdött a hely. Azt mondták, hogy akkor kint többen beszéltek magyarul, sokkal nyüzsgõsebb volt a falu, maga a falu tisztábban volt tartva, és több volt a bolt. icon_sad.gif
# 47
Zsanci
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
6 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#12176 Üzenet linkje2006-07-20 22:25:09 

Kicsit bizonytalan lettem az üzenetek kapcsán.
Bíztassatok hogy jó helyet választottam nászutunknak.
1 kellemes hetet szeretnénk ott tölteni, árak nem inkább a part a környezet érdekel.
A busz kb mikorra ér oda, sokat kell várni a hotel elfoglalásáig?
Kb mikor indul a busz vissza és mikor érkezik?
Zsanci

# 48
Andra
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1308 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#12221 Üzenet linkje2006-07-21 12:40:25 

Zsanci!
Bár én Vrasnára megye, de Asprovalta szomszédságában lesz. Én is hallottam már ezekrõl a helyekrõl jót is, rosszat is, úgyhogy én is csak reménykedni tudok, hogy jó helyre megyek. icon_wink.gif
Nem tudom mennyi képet láttál már a környékrõl, de szerintem rossz hely nem lehet. Az emberek ízlése amúgy se egyforma, van, akinek bejön, van, akinek nem.
Lehet, hogy aki a nagy nyüzsit szereti, annak ez csendes helynek tûnik, de ha nyugisabb helyet szeretnétek, ahol nincs tömegnyomor, akkor ez lesz a ti helyetek, mert szerintem ilyesmi lehet Asprovalta is.
Állítólag kb. 21 órás az út. Az, hogy mikor érkeztek, az függ attól is, hogy mikor indultok, honnan indultok, mennyit kell a határnál várni, ezért ilyesmire nem lehet pontos választ adni. Amúgy is ez utazási irodánként változik.

# 49
Somijudit
Aktív fórumos
Aktív fórumos
85 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#12513 Üzenet linkje2006-07-24 15:47:02 

Zsanci!
Egy utázáshoz úgy kell hozzákezdeni,hogy én jól fogom érezni magam!Hidd el, ez sokat segít!
2003-ban voltunk Aspravoltán,tényleg nem nagy durranás,de azért jó volt, mert együtt volt a család, sokat pihentünk, kirándultunk, megpróbáltuk kihozni belõle amit lehetett.
Idén Toloba megyünk, ezért izgulok,nagyon várom már!
Érezzétek jól magatokat!
Somijudit

# 50
Csutek
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1801 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#12514 Üzenet linkje2006-07-24 16:37:26 

Zsanci!
Szerintem nászúthoz tökéletes a hely.
Ha kicsit unatkoznátok, még mindig ott van Stavros, ahol kedvetekre szórakozhattok.
Amikor én nászúton voltam, sosem volt lehetõségem arra,hogy unjam magam. icon_wink.gif

# 51
Zsanci
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
6 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#12704 Üzenet linkje2006-07-26 21:39:24  all

Köszönöm , aranyosak vagytok.
Már alig várom, hogy menjünk.
Zsanci

# 52
Rebeka
Törzstag
Törzstag
1109 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#12708 Üzenet linkje2006-07-26 22:03:26 

Zsanci!
Bocs, de még most látom, hogy ti nászútra fogtok menni. Nos akkor elõször is gratulálunk nektek, bár még nem derült ki, hogy magán a nagy eseményen túl vagytok-e már. icon_lol.gif
Én azt gondolom, hogy nászútra Görögország az egyik legideálisabb hely. Ha az esküvõ után mentek nem sokkal, akkor azt az egy hetet egymásnak kell szentelni, és pihenni 1000-rel! Jó hely lesz ez nektek szerintem, hisz van élet ha az kell, de nem az a nagy nyüzsi, mint pl. Paralia. Stavrost pedig már ajánlották nektek. Nekem amolyan romantikus falu, ahol a szûk kis utcákban jó a kedvessel még ma is, 17 év után sétálni. icon_wink.gif icon_lol.gif icon_lol.gif

# 53
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Jox
Admin
Admin
3258 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#13925 Üzenet linkje2006-08-15 14:39:46  Asprovalta

# 54
Nórika
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
3 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#16809 Üzenet linkje2006-11-01 14:17:07  nórika

Asprovalta gyönyörû,mindenkinek csak ajánlani tudjuk.. icon_biggrin.gif
# 55
Magika99
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
1 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#17244 Üzenet linkje2006-11-24 20:33:05  BOLLERO DISCO - ASPROVALTÁN

Most vagyok itt elõször, nagyon jó az oldal, végigolvasgattam!

Szeretném ajánlani a következõ honlapot: www.bollero-asprovalta.com Nemrég készült, szerintem klassz.
Természetesen némi angol tudás kell hozzá.

További jó trécselést!

# 56
Civic78
Aktív fórumos
Aktív fórumos
168 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#20428 Üzenet linkje2007-02-14 20:04:01 

Sziasztok!

2005-ben voltam Asprovaltán egy hétig utána Thassos egy hétig. Nekem Asprovalta nagyon is tettszett: nem úgy vannak az embeek a parton, mint a heringek (Paralia) van õslakosság, ami Paralián nincs, nincs sok magyar szerencsére, Paralián rengeteg van, van szép park a tengerpart mellett, szép pékségek kis ületek, komolyan nem értem mit esznek Paralián nem az Görögország, az kb. Siófok....
Aki csak ott volt nem látta Görögországot, viszont had menjen oda a sok ember addig legalább kicsit kevesebben vannak máshol...
Asprovaltát nyugodtan merem ajánlani mindenkinek, a víz sem mélyül azért olyan nagyon gyorsan...

# 57
Juhi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
818 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#20439 Üzenet linkje2007-02-15 06:45:08 

Szia Civic 78!
Lehet, hogy igazad van, Aszpravalta nagyon jó hely, én voltam ott is, meg Paralián is. Mind a kettõnek van varázsa. Thassoson is jártam, a három közül talán az a legjobb, De ha már Sartit is nézem, már nem tudnám megmondani.
Aki pihenni szeretne, annak nagyon jó Aszpravalta, mert innen sok helyre lehet kirándulni is.

# 58
HJudit
Aktív fórumos
Aktív fórumos
306 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#20452 Üzenet linkje2007-02-15 12:01:07 

Sziasztok!
Kérlek, írjátok meg, autóval kb. mennyi az útidõ, van-e vkinek személyes tapasztalata!
Milyen kirándulásokat lehet - mondjuk 100 km-es körzetben - tenni Asprovaltáról? Hajós, v. szárazföldi, nem feltétlenül iroda által szervezett....

# 59
Juhi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
818 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#20454 Üzenet linkje2007-02-15 12:16:06 

HJudit írta:
Sziasztok!
Kérlek, írjátok meg, autóval kb. mennyi az útidõ, van-e vkinek személyes tapasztalata!
Milyen kirándulásokat lehet - mondjuk 100 km-es körzetben - tenni Asprovaltáról? Hajós, v. szárazföldi, nem feltétlenül iroda által szervezett....

Szia Judit!
Mi busszal voltunk, délben indultunk a Hõsök terérõl, és reggel 7-re voltunk ott, de ebbõl kb. 4-4,5 óra a várakozás volt.
Kirándulni Szalonikibe, Kavalába, Stavrosba, sziklás öbölbe lehet menni.

# 60
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Jox
Admin
Admin
3258 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#20456 Üzenet linkje2007-02-15 12:22:50 

HJudit írta:
Sziasztok!

KB 14-16 óra altt oda lehet érni (szerintem).
Látnivalók a környéken: Kavala, Szaloniki, Serres, Halkidiki, esetleg Pella és Thasszosz is.

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 4 5 ... 25 26 27   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu