Nem akarlak elszomorítani, de hidd el, hogy egy magyar szót sem hallottunk . Sõt volt két 30-as pár 4 illetve 2 éve nyaraltak Asprovaltan és azt mondták,hogy teljesen vissza fejlõdött a hely. Azt mondták, hogy akkor kint többen beszéltek magyarul, sokkal nyüzsgõsebb volt a falu, maga a falu tisztábban volt tartva, és több volt a bolt.
Kicsit bizonytalan lettem az üzenetek kapcsán.
Bíztassatok hogy jó helyet választottam nászutunknak.
1 kellemes hetet szeretnénk ott tölteni, árak nem inkább a part a környezet érdekel.
A busz kb mikorra ér oda, sokat kell várni a hotel elfoglalásáig?
Kb mikor indul a busz vissza és mikor érkezik?
Zsanci
Zsanci!
Bár én Vrasnára megye, de Asprovalta szomszédságában lesz. Én is hallottam már ezekrõl a helyekrõl jót is, rosszat is, úgyhogy én is csak reménykedni tudok, hogy jó helyre megyek.
Nem tudom mennyi képet láttál már a környékrõl, de szerintem rossz hely nem lehet. Az emberek ízlése amúgy se egyforma, van, akinek bejön, van, akinek nem.
Lehet, hogy aki a nagy nyüzsit szereti, annak ez csendes helynek tûnik, de ha nyugisabb helyet szeretnétek, ahol nincs tömegnyomor, akkor ez lesz a ti helyetek, mert szerintem ilyesmi lehet Asprovalta is.
Állítólag kb. 21 órás az út. Az, hogy mikor érkeztek, az függ attól is, hogy mikor indultok, honnan indultok, mennyit kell a határnál várni, ezért ilyesmire nem lehet pontos választ adni. Amúgy is ez utazási irodánként változik.
Zsanci!
Egy utázáshoz úgy kell hozzákezdeni,hogy én jól fogom érezni magam!Hidd el, ez sokat segít!
2003-ban voltunk Aspravoltán,tényleg nem nagy durranás,de azért jó volt, mert együtt volt a család, sokat pihentünk, kirándultunk, megpróbáltuk kihozni belõle amit lehetett.
Idén Toloba megyünk, ezért izgulok,nagyon várom már!
Érezzétek jól magatokat!
Somijudit
Zsanci!
Szerintem nászúthoz tökéletes a hely.
Ha kicsit unatkoznátok, még mindig ott van Stavros, ahol kedvetekre szórakozhattok.
Amikor én nászúton voltam, sosem volt lehetõségem arra,hogy unjam magam.
Zsanci!
Bocs, de még most látom, hogy ti nászútra fogtok menni. Nos akkor elõször is gratulálunk nektek, bár még nem derült ki, hogy magán a nagy eseményen túl vagytok-e már.
Én azt gondolom, hogy nászútra Görögország az egyik legideálisabb hely. Ha az esküvõ után mentek nem sokkal, akkor azt az egy hetet egymásnak kell szentelni, és pihenni 1000-rel! Jó hely lesz ez nektek szerintem, hisz van élet ha az kell, de nem az a nagy nyüzsi, mint pl. Paralia. Stavrost pedig már ajánlották nektek. Nekem amolyan romantikus falu, ahol a szûk kis utcákban jó a kedvessel még ma is, 17 év után sétálni.
2005-ben voltam Asprovaltán egy hétig utána Thassos egy hétig. Nekem Asprovalta nagyon is tettszett: nem úgy vannak az embeek a parton, mint a heringek (Paralia) van õslakosság, ami Paralián nincs, nincs sok magyar szerencsére, Paralián rengeteg van, van szép park a tengerpart mellett, szép pékségek kis ületek, komolyan nem értem mit esznek Paralián nem az Görögország, az kb. Siófok....
Aki csak ott volt nem látta Görögországot, viszont had menjen oda a sok ember addig legalább kicsit kevesebben vannak máshol...
Asprovaltát nyugodtan merem ajánlani mindenkinek, a víz sem mélyül azért olyan nagyon gyorsan...
Szia Civic 78!
Lehet, hogy igazad van, Aszpravalta nagyon jó hely, én voltam ott is, meg Paralián is. Mind a kettõnek van varázsa. Thassoson is jártam, a három közül talán az a legjobb, De ha már Sartit is nézem, már nem tudnám megmondani.
Aki pihenni szeretne, annak nagyon jó Aszpravalta, mert innen sok helyre lehet kirándulni is.
Sziasztok!
Kérlek, írjátok meg, autóval kb. mennyi az útidõ, van-e vkinek személyes tapasztalata!
Milyen kirándulásokat lehet - mondjuk 100 km-es körzetben - tenni Asprovaltáról? Hajós, v. szárazföldi, nem feltétlenül iroda által szervezett....
Sziasztok!
Kérlek, írjátok meg, autóval kb. mennyi az útidõ, van-e vkinek személyes tapasztalata!
Milyen kirándulásokat lehet - mondjuk 100 km-es körzetben - tenni Asprovaltáról? Hajós, v. szárazföldi, nem feltétlenül iroda által szervezett....
Szia Judit!
Mi busszal voltunk, délben indultunk a Hõsök terérõl, és reggel 7-re voltunk ott, de ebbõl kb. 4-4,5 óra a várakozás volt.
Kirándulni Szalonikibe, Kavalába, Stavrosba, sziklás öbölbe lehet menni.
Sziasztok!
KB 14-16 óra altt oda lehet érni (szerintem).
Látnivalók a környéken: Kavala, Szaloniki, Serres, Halkidiki, esetleg Pella és Thasszosz is.