[qu ote="sziszko"]Borostyán37!.Fakultatívra érdemes Jimakosékkal menni Szio. Nem akarok kotozkodni, de nem pont egy par nappal ezelott volt szo a forumon, hogy melyik utazasi irodakat toroltek? Ha jol emlekszem a Jimakos is szerepel benne. /Mint minden evben./
Az egyik ilyen nevű irodát valóban törölték a nyilvántartásból, de egy "másik" cég azonos névvel kapott engedélyt az elmúlt évben.
Lefoglaltuk az Aranyházban a 10 szobát mert már csak a 6-os és közte lehetett választani.
BRobi -sajnos a 9 szobáról lecsúsztunk ,de láttam a képeid és az se olyan rossz szoba ,a kilátás is egész jó. Kényelmesen el lehet benne férni? Már nagyon várom !
Pá Böby
A 10-es szoba is jó. Az erkélyen balra nézve látható a tenger egy szelete, jobbra pedig az Olimposz A szoba és az erkély (terasz) is két főnek kimondottan kényelmes. De valószínüleg nem túl sokat fogtok a szobában tartozkodni....én legalábbis nem szoktam
Nei Porin nincs nagyobb bolt de platomon-ban van egy nagyobb a főuton és a régi vasuti sin mellett van még egy.
Az áraik azok jók.
Nei porin a dinnye 0,35€/ kg volt az áruházakban 0,26€/ kg. ezek az árak 2009 júlis 17. utánniak.
Leptokáriát azért nem írtam mer ha nem kocsival megy valaki akkor messze van de platamont a kisvonattal meg lehet közelíteni.
ía lidl árai sem olcsóbbak mint a platamoni üzleteké.Így feleslekeg ármenni.
#1276802010-03-03 20:42:36 Válasz a #126623. hsz-ra
Bero, a Sarafis házra nem lesz panaszotok.
Weekend travel, Erzsike a főnökasszony, folyamatosan elérhető a háznál, nagyon kedves.
Légkondi az árban, szépen felszerelt apartmanok. A templommal szembeni utcában, a pékség és a zöldséges előtt. Nagy magyar zászló van kitéve a házra.
Ezen az oldalon találsz képeket
http://dovolena.impuls.cz/studia-sarafis/ubytovaci-objekt.html?id=1213
#1276812010-03-03 20:43:05 Válasz a #126623. hsz-ra
Weekend travel, Erzsike a főnökasszony, folyamatosan elérhető a háznál, nagyon kedves.
Légkondi az árban, szépen felszerelt apartmanok. A templommal szembeni utcában, a pékség és a zöldséges előtt. Nagy magyar zászló van kitéve a házra.
#1276822010-03-03 20:43:14 Válasz a #126623. hsz-ra
#1276832010-03-03 20:49:39 Válasz a #127682. hsz-ra
Hm. ez kétszer ment el.
Mindegy, vki kérdezte a fakt. progikat.
Jimakosz biztosan egyik legolcsóbb, el is visznek, de igazi idegenvezetés nélkül.
Anett tours e téren sztem verhetetlen. Korrekt idegenvezetés, sok infoval, kedvességgel.
sziasztok!
mi a barátainkkal szeretnénk idén nyáron, aug közepe táján nei poriba menni nyaralni. nagyon jó ez a fórum, sok hasznos dolgot olvastam eddig is. olyanban kérném a segítségeteket, hogy mi 2 légterű apartmant szeretnénk, hogy ne zavarjuk egymást, ne kelljen a másikon átjárkálni.
de nem sok ilyen apartmanházat találtam eddig, pedig folyamatosan keresem.
valamint nem tudom eldönteni, hogy 2 fiatal párnak "jó"-e a helyszín, mert 1-2 helyen azt olvastam, hogy nyugdíjasoknak való hely, meg családosoknak, mert ilyen meg olyan unalmas, meg egyáltalán nem nagy szám. mi nagyon sok jót hallottunk róla, ismerőseink évek óta visszajárnak. szóval olyan mintha vagy imádnák, vagy utálnák, arany középút nincs...
ja, még egy kérdés: önellátás vagy vacsi/félpanzió? melyiket érdemesebb választani? milyen ott a kaja? én csak a horvátországi nyaralásból tudok kiindulni, hogy az ottani vacsi/félpanzió ingyen se kellett volna, annyira íztelenül főznek/sütnek, hogy az hihetetlen.
akkor már inkább önellátás.
aki tud segíteni, annak előre is köszi!
szép napot mindenkinek!
Az apartman kapcsán sajna nem tudok segíteni, de ha esetleg egyénileg utaztok, akkor esetleg érdeklődjetek náluk: http://www.evitours.com/
Kimondottan táncos-zenés szórakozóhely eddig nem volt Nei Poriban, bár a Marabu bárban úgy hajnal 1-ig szól a tánczene és mindenféle ital-koktél kapható. Azonban a szomszédos Platamonban üzemel disco is. Ez úgy 30 perc sétára van, de pár euroért a taxi is átvisz-visszahoz.
Napközben a parton rengeteg féle vízimóka kipróbálható és van standröplabda, foci és kosárpálya is. Nem beszélve az ezernyi kirándulási lehetőségről. Aki itt unatkozik, az magára vessen
A félpanziót senkinek nem ajánlom, mivel rengeteg az étterem, így különböző gasztroélvezetek közül lehet válogatni, kötöttségek nélkül, megfizethető áron. A reggeliként pedig kihagyhatatlan a pékségek választéka
Akik évek óta visszajárnak, nem véletlenül teszik