Mi a kalózhajóra és a görög estre szeretnénk elmenni, ezekről sok jót hallottam. A többi kirándulást megoldjuk robogóval és lábacskával
Ezenkívül egy koktélt minden képpen szeretnénk meginni valahol a parton egy tavernában, már ha van
Ha megjönnek az első fecskék, majd esetleg az árakról éedekelnének infok, illetve hogy a görög válság miben, vagy mennyire befolyásolja most sartiban az árakat, hangulatot stb
Márta, vannak kérdések, csak túl kellett magam tenni a durcin
Akkor ezek szerint még mindig úgy van, mint anno, ha befizetek 2 túrára a 3. ajándék?
Blue Lagoon + egy Görögest (talán) a 3.-at meg meglátjuk?
Azt mondják a Görög est az nagyon jó, bár mi a 3 év alatt 1x sem mentünk, de majd most...... Hátha akar valaki bulizni a csapatból.?.?.?..
A Sithon Travel nem vmelyik magyar irodák kinti utazási irodája? Az is befizethet rá, aki nem utazási irodával megy? Látom vannak partner irodák is...
(én szeretnék bulizni:))))
(végre több a hsz-om, mint a visszalévő napk száma...)
#1295152010-03-23 12:18:35 Válasz a #129511. hsz-ra
De!
Amúgy van még más iroda is. Kb annyi különbséggel hogy nem egy napra szervezik ugyanozon progikat. De árban ua. Természetes akárki befizethet, csak nem kap a feltüntetett árból -10%-ot.... Akkor hát bulizzzzuuuunk!
#1295322010-03-23 16:28:02 Válasz a #129499. hsz-ra
Szia!
Természetes van!
Közvetlen a parton van egy szuper kis hely. Az utcához közelebbi felén hajópadlóval borított fedett részén lehet kajcsizni is. Ha csak koktélozni szeretnél akkor ezen a részen "átvágsz" s kilépsz a homokos tengerpartra, hol asztalok, székek, "pálmaleveles napernyő" alatt megrendeled a koktélod!
Szerintem szuper árba is és kiszolgálásban is!
Mikor mi voltunk akkor 3,5 - 5E voltak míg 8 - 10E volt a szórakozóhelyeken egy koktél.
Én speckó minden este szeretnék egy laza koktélozást a vacsi után!
Sziasztok!
Úgy örülök, hogy újra beindult a sarti-fórum........
Hiányoztatok!
A kalózhajó nem külön szervezésű program? Vagy be lehet fizetni a Sithon-Travelnél? Lehet, hogy én vagyok lassú felfogású, de szerintem az nem tartozik bele a fakultatív kirándulásokba, amiket az ottani utazási iroda szervez. Az utazási irodánál Blue Lagoon van hajókirándulás gyanánt, és nem a kalózhajó...
De tényleg bocs, ha valakit fárasztok...
Sziasztok!
Úgy örülök, hogy újra beindult a sarti-fórum........
Hiányoztatok!
A kalózhajó nem külön szervezésű program? Vagy be lehet fizetni a Sithon-Travelnél? Lehet, hogy én vagyok lassú felfogású, de szerintem az nem tartozik bele a fakultatív kirándulásokba, amiket az ottani utazási iroda szervez. Az utazási irodánál Blue Lagoon van hajókirándulás gyanánt, és nem a kalózhajó...
De tényleg bocs, ha valakit fárasztok...
Sziasztok a Kalózhajó programot magyarok csinálják általában magyaroknak mi tavaly kettönknek 46-eu-ból megvolt és teljess ellátással söt szivemböl ajánlom a kalóztanyát is mert ott a legolcsóbb a koktél ill.a sör és ingyen van a net is és aki volt a shitonos hajókázáson és ezen is azt mondták hogy ez sokkal családiasabb és nincs tömeg
ha kérdés van irjatok
#1295622010-03-23 19:46:25 Válasz a #129536. hsz-ra
A kalózhajós kirándulást konkrétan Attila csinálja,és Ő üzemelteti a kalóztanyát is ahol fogyasztás ellenében ingyen Wifi van.Ő egy héten többször is megy hajókázni, idő függvényében.Attilát Sassos mellet találjátok meg.