Utazási irodák
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Utazási irodák
Hozzászóló Üzenet
# 196
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Andra
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1308 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#12844 Üzenet linkje2006-07-28 09:26:55 

Leenda írta:
Mi 1 hete a Panoramaval voltunk Paralián és minden rendben volt. Jó utat Andra! icon_biggrin.gif
Linda

Linda!

Nagyon köszönöm az infót, megnyugtató ezt hallani. icon_smile.gif Eddig még jó véleményeket olvastam a Panorámáról, ez azért biztató.

Köszönöm szépen, remélem jó utunk lesz. icon_smile.gif

# 197
Mona777
Aktív fórumos
Aktív fórumos
87 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#12990 Üzenet linkje2006-07-30 15:44:21 

juhi írta:
kristóf írta:
Szasztok!
Mi a véleményetek a Dias Zeus Travel Utazási Irodáról?Tudom, csak jó lehet....Ki lesz az összekötõ személyünk? Õk is váltják egymást? Az utazási irodánknak lesz szerintetek Moraitikán képviselete?Kristóf

Szia Kristóf!
A Dias Zeussal utazok már több mint 10 éve. (régen más néven) Én még nem csalodtam soha. Mindig nagyon szervezetten ment minden.

Ezt mi nem mondhatjuk el a mostani nyaralásunknál... icon_confused.gif Induláskor Kiskunfélegyházán 1/2 3-kor lerobbant a busz - este 3/4 6-kor indultunk tovább (szerencsére) egy másik busszal. Addig ott aszalódtunk a kukoricás mellett.....7 óra körül megálltunk valahol technikai szünetre, és ezután a busz csak hajnali 1 órakkor állt meg legközelebb.
A visszafele út is a szervezés netovábbja volt: 11 órakkor indult volna a busz, a vezetõk persze késtek, mindenki aszalódot a tûzõ napon: elindultunk végre, azonban a görög határ elõtt 2x álltunk meg: egyszer másfél órára, a második alkalommal pedig majd 4 óra (!) hosszára, mert meg kellett várni egy másik buszt, ahonnan átszáll 2 azaz kettõ darab ember!!
Õszintén: ezt nem lehetett volna másképp megszervezni? 50 ember várt 2 ember átszállására a 40 fokban?

Éshogy azért kerek legyen a kép: a szállásunk teljesen rendben volt, az apartman korrekt, tiszta, jobbat sem álmodhattunk volna.

De az utazás egy rémálom volt, és hiába volt jó az apartman, az utazás is beletartozik az útba, úgyhogy legközelebb nem hiszem, hogy utazunk a Zeusszal! icon_cry.gif

# 198
Rekuc
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
417 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#13003 Üzenet linkje2006-07-30 21:28:23 

Mona777!

Teljesen igazad van, én sem utaznék többet egy olyan irodával aki így szervezi meg a nem éppen rövidnek mondható utat.
Mostanában egyre több ilyen tapasztalatot hallani mint a tiéd. Fõleg a Németh Travelnél fordulnak elõ ilyen buszlerobbanásos esetek.

# 199
Keke
Aktív fórumos
Aktív fórumos
266 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#13004 Üzenet linkje2006-07-30 21:38:55 

Tavaly az Apollon buszai is lerobbantak. busz ment egyszerre egy turnusban,a miénken a fék ment tönkre a másik buszon pedig a klíma.Kellemes volt 1órát lenni tûzõ napon.A klímát nem is tudták megjavítani,ezer fok volt az emeleten.Buszos utaknál benne van a pakliban,fõleg amilyen olcsók mostanában ezek az utak. icon_cry.gif
# 200
Rebeka
Törzstag
Törzstag
1109 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#13013 Üzenet linkje2006-07-31 10:33:49 

Nos nyílván szinte kivédhetetlen, hogy valami történhet egy busszal menet közben, még akkor is ha az üzemeltetõ mindent megtesz ennek kivédése érdekében. Már ha megtesz. icon_confused.gif De azért nem olyan olcsón visznek le ha úgy nézzük, ezzel azért ne akarják magyarázni egyes irodák a buszok rossz állapotát. Ha egy irodánál rendszeresen meghibásodik a busz az utaztatások során azt már felelõtlenségnek tartom. Ha én fizetek valamiért akkor joggal várom annak korrekt teljesítését.
# 201
Juhi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
818 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#13047 Üzenet linkje2006-07-31 15:49:05 

Szia Mona777!
Akkor te biztos azon a buszon utaztál amivel egy kedves ismerösöm ment haza. Most két hét szünet után lehet , hogy rosszul emlékszem de te voltál a Galaxiasban ugye?
Mi most jöttünk meg, és nem mi vártunk, hanem mi mentünk le Neo Poriba 5-6 emberért. A söförök ott förödtek, mi meg megnéztük a várost. Ez kb másfél ora volt. Talán tanultak az elõzõ heti hibájukból.

# 202
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Miskolciutas
Törzstag
Törzstag
1313 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#13059 Üzenet linkje2006-07-31 17:44:57 

Uj vagyok itt a lapon.Imádom Görögországot,eddig 5x voltunk,idén elõször repülõvel.Kalandosra sikeredett az ut,14,20-kor indult volna agép,de kétszer robbant le alattunk,ugy,hogy már be voltunk övelve,és gurultunk,mikor visszagurultunk...ez volt kétszer.Harmadszorra szálltunk fel,éjfél után néhány perccel.Ez volt az elsõ napunk a nyaralásból...Ekkor nagyon bántam,hogy nem busszal mentünk valahová,mert még sose hallottam ilye történeteket,amiket pl.a 188. hozzászólásban olvastam.Az eddigi buszos utjaink nagyon jól sikerültek.Kétszer a debreceni Grand Tourssal utaztunk,csodálkozom,hogy az eddig elolvasott sok hozzászólásban nem merült fel ez a cég!Nagyon megbizható cég,csak jó tapasztalataink voltak velük,bára Panorámáról,Karthago Toursról is ezt tudom mondani.Az idén volt elõször rossz érzésem,mikor megérkeztem Krétára...
# 203
Karpuzi
Aktív fórumos
Aktív fórumos
181 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#13067 Üzenet linkje2006-07-31 19:59:15 

Sziasztok,

Nálunk nem a repülõ, nem is a busz, hanem az iroda ment csõdbe!
Hajdanán még 2000-ben a párommal elsõ közös tengerparti nyaralásunkat fizettünk be a megboldogult Jorgos Travelnél. Mondtuk ez tuti lesz nagy múltú, nagy iroda, sokan utaznak vele.
Kiválasztottuk az apartmant, a helyet (Sarti), még reggelit is befizettünk 5.000 Ft/fõ/hétre. Hurrá 1 hét múlva megyünk nyaralni! Ráadásul még a postás is jó hírrel csengett a nyaralás hetén keresztrejtvényen nyertünk 50.000 Ft-ot, így lett a 80.000 Ft-os nyaralásból 30.000 Ft! Ennél boldogabbak már nem is lehettünk volna. Aztán...
2000. szeptember 1. délelõtt 11 óra körül indultunk a Hõsök terérõl, 22 órányi buszozás után megérkeztünk Sartira, minden oké volt a szállás a part a városka. Aztán a megérkezés napján délután összeröffenés volt egy tavernában, ahol az idvez elõadást tartott, amit úgy kezdett, hogy tegnap este a híradóban miután mi már valahol Szerbiában róttuk a kilométereket a hõn áhított tengerpart és nyaralás felé bemondták, hogy csõdbe ment a HTC utazásszervezõ Kft. ami a Jorgos üzemeltetõje.
Elõször röhögött mindenki, aztán közölték, hogy nem ez nem a hét vicce, hanem valóság és örüljünk, hogy nem ültek fel a buszra amivel jöttünk és mentek, haza hanem itt vannak és istápolnak minket, meg szervezik és bonyolítják a fakultatívokat, mert már fizetést se fognak kapni ezért.
Ja és aki kaját fizetett be - mint mi is a reggelit - az csak akkor kapja meg ha itt kint még egyszer befizeti, mert az nincs elõre lezsírozva, mint a szállás. Mi mondtuk, hogy köszönjük nem megoldjuk magunk, de volt olyan család aki félpanziót bukott fejenként 15.000 Ft-ot!

Az összeröffenés után hívtuk a családot, hogy mi a helyzet, akik itthon már tövig rágták a körmüket - mert mobilt nem vittünk nehogy valaki megzavarja elsõ kettecskén eltöltendõ nyaralásunk - hogy mi van velünk odaértünk-e, van-e szállás stb.

Végül is mi csak a reggelit "veszítettük el", nem úgy mint azt utólag megtudtuk, hogy Krétán kirakták az embereket a szállásról, mikor meghallották mi a helyzet az irodával, voltak Korfus utasok akik repülõvel mentek és jöttek is volna, de busszal jöttek haza, ami cirka 30 órás út, és voltak olyanok is akik két hétre mentek, de csak egy lett belõle, gondolom ezek mind nagyon örültek.

Hazafelé a gazdasági minisztérium szalajtott értünk egy buszt ami délután 4 körül ért oda, mert nem igazán tudták, merre is kell jönni, gondolom volt egy kis eltévedés féle kitérõ. De végül is hazajutottuk.

Mindent összegezve ez nem rontotta el a nyaralást szuper volt! Volt fakultatív a kinti iroda szervezésben és az ott maradt idvezek segítségével. Azóta is ez az egyik legszebb nyaralós élményünk és bármikor visszamennénk ide.

Minden esetre ez a kis incidens nem vette el a kedvünket az utazástól, sõt, bár tanulva dologból most már jobban utána nézünk az irodának.

Bocs a hosszúra sikeredett hozzászólásért.

# 204
Mona777
Aktív fórumos
Aktív fórumos
87 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#13068 Üzenet linkje2006-07-31 20:04:52 

juhi írta:
Szia Mona777!
Akkor te biztos azon a buszon utaztál amivel egy kedves ismerösöm ment haza. Most két hét szünet után lehet , hogy rosszul emlékszem de te voltál a Galaxiasban ugye?
Mi most jöttünk meg, és nem mi vártunk, hanem mi mentünk le Neo Poriba 5-6 emberért. A söförök ott förödtek, mi meg megnéztük a várost. Ez kb másfél ora volt. Talán tanultak az elõzõ heti hibájukból.

Szia,
Igen, a Galaxiasban voltunk. Ti is, ugye? Én néztelek titeket, emléxem, hogy mondtad, hogy 4-en mentek: de nem mertem senkit "leszólítani" aki illett volna a leírásodra! icon_lol.gif

# 205
Zumike
Aktív fórumos
Aktív fórumos
57 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#13069 Üzenet linkje2006-07-31 20:18:56 

Szia Miskolciutas!
Örülök, hogy a Grand Toursról jót tudsz mondani, ugyanis mi velük utazunk, 18-án. Eddig én is csak jókat hallottam róluk, de majd, ha hazajöttünk akkor lesz igazán véleményem róluk!
Remélem én is csak megerõsíteni tudom az eddigi sok jó véleményt!

# 206
Kyra
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
736 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#13076 Üzenet linkje2006-08-01 07:08:20 

Szia Viktória.

Az a megdöbbentõ, hogy az egykori Jorgos a mai napig más néven tevékenykedik. Sok embernek tönkrevágták a nyaralását. Mégsem tesznek az ilyen paraziták ellen semmit.

# 207
Kyra
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
736 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#13077 Üzenet linkje2006-08-01 07:11:59 

Szia Zümike.

Mi Spanyolországba utaztunk a Grand Tours-sal 9 éve. Nem volt velük semmi gond. Az apartman is nagyon szuper volt. Az idegenvezetõik is nagyon rendesek voltak.

# 208
Kriszta35
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1383 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#13078 Üzenet linkje2006-08-01 07:18:31 

Kyra!

Én látom, te hol olvastad a Viktória hozzászólásában amit írtál, de lehet nekem van még korán. icon_lol.gif Ha így van nagyon érdekelne melyik iroda lehet az, mert a Dias nem az utódja neki.

A másik idén Parálián a Grand tourssal voltunk, õ általuk foglalt apartmanban. Nos a utazási irodáról nagyon jó véleményem van. Korrektek, a kinti idegezenvezetõ segítõkész, és talpraesett, ami a számunkra nagyon fontos.

Tavaly a Sipivel voltunk Parálián, róluk is csak jót tudok mondani, kis iroda révén merem ajánlani õket.

Idén Makriban a Campussal voltunk, mint utólag kiderült õk is korrektek voltak velünk, de nagyon zûrösek, az Andromédával együtt nem ajánlom a velük utazást, mert szerintem aki oda fizet be kockázatot is vállal.

# 209
Kriszta35
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1383 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#13079 Üzenet linkje2006-08-01 07:19:37 

Bocsi Kyra!

Lemaradt a nem szó, szóval nem látom, hogy hol olvastad az utód nevét! icon_wink.gif

# 210
Csutek
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1801 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#13080 Üzenet linkje2006-08-01 07:51:47 

Szerintem, ha a Jorgos Travel megmaradt volna az eredeti tulajnál, még ma is üzemelne. Amíg az alapítója üzemeltette, az egyik legmegbízhatóbb iroda volt. Tudomásom szerint átvette néhány magyar "üzletember", ami egyet jelentett a csõddel.
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Utazási irodák
<   1 2 3 ... 13 14 15 ... 466 467 468   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu