Hol lehet beállítani hogy mi az úticélom és hány nap van hátra ?
Ja, és volt egy Sartis kérdésem is még korábban csak nem válaszoltatok : a Kitsa apartmanról hallott már valaki ?Ha senki és azért nincs még re-action akkor sorry
Volt már valaki augusztusban Sartin ?Mennyivel melegebb hónap mint a július ?Tavaly augusztus 7-ig voltunk július végétől és nem tapasztaltuk azt a hűdenagy forróságot. Olyan kellemes 30 fok lehetett maximum. Tom hogy nem lehet előre nagyon kiszámítani hogy pont akkor milyen lesz az időjárás, de úgy saccper általánosítva ?
x)
Mi első évben augusztusban voltunk, a következőben meg júniusban. Szerintem augusztusban elég meleg volt, 30 fok felett, de igazából nincs összehasonlítási alapom júliushoz, majd idén..
Én már voltam Szept. és Aug.-ban is Sartin, de mind 3 évben kifogtuk a jó időt! Nekem speciel tetszett a szeptember első hete mivel nagyon kevesen voltunk a sok családos szülő már itthon, -(bár semmi bajom a gyerekekkel)- csend, béke honolt minden fele, keresztben hosszában lehetett motorozni a félszigeten, a forgalom is kellemes volt........ De tény és való, hogy az Aug. a legmelegebb. 2x voltunk aug.-ban de voltak olyan meleg napok, hogy vourvourou fái alól ki sem mertünk menni a napra dél körül.
Várom mint a .........
Már csak azon kell szurkolni hogy Orbán ne szóljon be többet a Jegybank elnökének és a Görögök jól döntsenek és minél olcsóbban tudjunk eur-t váltani...
Sziasztok! Én vagyok, csak olvasó üzemmódban. Naponta többször felnézek.
De hogy kapcsolódjak Sartihoz.
Hova érdemes mindenképp elmenni a Halkidiki félszigeten?