Mi beterveztük Nikitit,Toronit,Vourvorut és környékét. Remélem össze jön.
Szia Márta
ha ajánlhatnám neked az egyik legszebb helyet söt ha nem a legszebb
akkor Vourvorut csak ajánlani tudom gyönyörű mi tavaly sokszor lementünk oda motorral szerintem szebb és sokkal élhetöb hely mint a narancspart
Csatlakozom Papamaci véleményéhez.
Nem akarom lehúzni a narancspartot, mert önmagában nagyon szép hely, csak a szemétre kellene kicsit jobban ügyelni........Remélem idén tisztább lesz.
#1335602010-05-08 11:10:16 Válasz a #133526. hsz-ra
Sziasztok!
Olyan sok képet láttam már a környékről és Vourvoruról is, hogy mikor ismét nézegetem úgy tűnik mintha már jártam volna ott.
Már nagyon várom , legszívesebben csomagolnék.
Én is minden nap feljövök ide olvasgatni...
A héten itt próbálkozott a férjem, hogy mondjuk le Sartit a görög sztrájkok meg a vulkán miatt, mert mi lesz, ha kint maradunk és nem indulnak a repülők.
Felhívtam az Ibuszt, mi tőlük megyünk, de azt mondták, nem hagynak kint senkit, legfeljebb busszal hazahoznak majd minket.
Ezt csak azért írtam le, ha esetleg más is van hasonló cipőben..
Sziasztok!
Köszi T.Márta, aranyos vagy!
Emaileztem kicsit a szállásunk tulajdonosával, aki kint él Sartin, nem kell aggódni a válság miatt! Ott nincs lázongás, az árak is csak igen kis mértékben változnak. Nagy a készülődés, várják a nyaraló turistákat.
Félnek persze kicsit, aggodalmak vannak, de semmi olyan, ami a turizmusra nagyon hatással lenne. Fel a fejjel emberek!
Mindjárt itt a nyár!!!!!!!!!!
#1338172010-05-10 17:02:13 Válasz a #133565. hsz-ra
Szia Márta!
Fogom gyűjteni az infókat, készülök rá! mivel még soha nem voltam nyár elején nyaralni, így sosem volt igazán szükség arra, hogy beszámoljak a tapasztalatokról. mivel én is mindig az első embereket figyelem, így most kötelességemnek érzem, hogy (amennyire időm engedi) tájékoztassalak benneteket az észrevételeimről! csak már ott tartanánk, hogy tapasztalatot gyűjtök
137 nap és irány Sarti, már alig várjuk mi is, mint mindenki ezen a szent helyen. Belegondolok hogy 268-ról kezdtük, akkor ripsz-ropsz és az indulás közelsége miatt ülünk tűkön.
Nem tudja valaki, hogy Sartiból vagy környékéről van-e menetrendszerinti hajózás? Mert ha a blue lagon hajót nem engedik ki a tengerre, akkor megint hajókázás nélkül maradunk.
Sartin merre találok taxit? Ismer valaki tarifát hozzá?
#1338642010-05-11 07:15:56 Válasz a #133815. hsz-ra
Brigi köszi a biztatást és a jó híreket. Bár mi nem igazán aggódtunk nagyon mert bíztunk benne, hogy Sartin sem lesz komolyabb probléma, mégis jó arról hallani, hogy tényleg nem. Már mi is nagyon készülődünk, még 38 nap is indulás!!!!
Brigi,Andi,Fadri!
Szerintem mindenki várja az első fecskék hazaértét. Remélem nem lesz semmi probléma és nagyon jó nyaralásotok lesz és persze sok-sok élménnyel gazdagabban tértek vissza. Utánatok már szinte mi következünk meg Sancho-ék.!
Fadri, Márta!
Igazatok van, persze nagyon várom én is......legszívesebben holnap indulnék!!!!!!!!
Pénzt még ugyan nem váltottam, várok egy kicsit, elvileg még addig helyreállhat a forint.