Tud valaki ajánlani biztosítást, (= nem túl drága és jó )persze elolvastam a hozzászólásokat, sőt előző évben EUB top extra-volt kötve, kocsival mentünk 46,000,-Ft ami az idén 49,000,- ez nagyon sok szerintem. Persze mihez viszonyítva biztos ha baj van nem de a Gr.-o nyaralás árához viszonyítva magas. Köszönettel veszem, ha valaki tud segíteni, mert teljesen tanácstalan vagyok. Szerintem fontos a gk. hazaszállítása a biztosításban. Vagy nem? Ildikó
Szerintem ezt fogadja el mindenki, hogy ha autós nyaralás akkor EUB hiába számolgat bárki mást ez fizet a legjobban minden benne van mármint kocsira. És ezt ráadásul idén már úgy is lehet kötni, hogy nem kell a legmagasabb utasbiztosítás melléje. Így meg aztán pláne ez a befutó!
Lehet ki kellene írni az első hsz-ben minden évben frissítve, hogy autósoknak melyik a legjobb megoldás és így nem kell senkinek annyit kutakodnia számolgatnia.
Támogatom Killerlaca ötletét. Hasonlót én is felvetettem egy másik topikban, hogy az adott témáról a legfontosabb infókat az első hozzászólásba kellene belevenni, esetleg, ha valakinek van még hozzá infója, az adott moderátornak elküldhetné és folyamatosan lehetne bővítgetni, átjavítani, ha módosul valami.
ha jól emlékszem azért az a legjobb mert haza hozzák a kocsit ha lerobban.de majd megnézem megint mert már múltkor néztem és alianz volt a legjobb.Elsőnek én is eub választottam de aztán láttam az Alianzt.
de megnézem mégegyszer