#1388802010-06-12 22:36:04 Válasz a #138829. hsz-ra
"Meglepő módon görögországban többhelyen láttam telepített trafipaxokat,"
Nem tudom mennyire meglepő, de már tavaly is sok volt belőlük, a Peloponnesoson pl. lépten nyomon, talán még írtam is itt, viszont jó előre kiírják, de ahogy tapasztaltam, a helyieket egyáltalán nem érdekli a dolog.
"A navigációk nagyon nagy része csak a főbb utakat ismerik,utána csak bosszúságot okoznak,érdemes valami komlyabb térképet is eltenni,ha kisebb utakon is kirándulni indulnak.Az indulás előtt teljes európára hivatalosan frissített Garminom se ért semmit"
Akkor a Garmin le van maradva rendesen az IGO-hoz képest. 2007-ben még az is elég szegényes volt, de tavaly már szinte földút szinten tudta Görögországot. Evián jószerével hiba nélkül elnavigált. Na jó, egyszer bevitt egy katonai rakétabázisra, de ezt végül elnéztem Moha bácsinak.
Legutóbb Triznyak szerkesztette (2010-06-12 22:40:15), összesen 1 alkalommal
Hali Mindenki!
Tud valaki valamit a kutyautaztatás szabályairól?
Van chip, útlevél, oltási könyv. Más kell? Nagykövetségek nem igazán segítőkészek, úgyhogy ha valakinek van infója, jelezze.
Köszi
A
Hali Mindenki!
Tud valaki valamit a kutyautaztatás szabályairól?
Van chip, útlevél, oltási könyv. Más kell? Nagykövetségek nem igazán segítőkészek, úgyhogy ha valakinek van infója, jelezze.
Köszi
A
Ha van kedved menj az anetttours.hu ra és irj Petfer nevü utazonak a vendég könyvbe,jelenleg N.Poriban van 6 honapos kutyájával, szerintem ma még tud válaszolni, holnap vagy holnap után indulnak haza,kocsival mentek.
"a St.Michael in Oberstmk felöl jövöknek már szerintem jobb lenne az A9 es pályán lemenni Graz -Zágráb irányába,"
Miből gondolod, hogy nem arra mennek, ha az nekik jobb útvonal?
sokat nem gondolok csak épp juliusban napokat kell várni a magyar határnál hogy át tudjunk kelni szerbiába a sok török miatt, talán tompánál jobban fog sikerülni
"Akkor a Garmin le van maradva rendesen az IGO-hoz képest..
Butaságokat nem kéne írni,előzetesen nézd meg a köv.linket,tavaly is téma volt./navigációs topic/Toloról tettem be egy térkép anyagot,képet.Nézd meg
az ájgós gépeden Tolót.Mit látsz?
https://www.hellasz.hu/forum/v.....&start=360
cserrobi írta:
Korinthosi csatornánál dogd ki a gépedet az ablakon és vedd a kezedbe a térképedet és mikor már az sem stimmel akkor nézd a táblákat és ha már végleg nem tudod hogy hol a frászban vagy akkor igyál meg valamit és nyugi. .Ennyit a naviról és a peleponnesosi feltérképezésről
Ezt pedig szintén ájgós irta a fent emlitett lapon.
Na végre, a média is terjeszti,hogy lehet személyivel szerbiába utazni!
Bár itt a fórumon már egy ideje van egy link amiben normálisan levan írva, a dolog.
Szóval akinek nincs útlevele és nem sokára utazik,annak már nem is kiváltani,ha nem akarja.
#1389272010-06-13 13:39:56 Válasz a #138921. hsz-ra
Miért is kérnék? ha egyszer nem kell, akkor nem kell. Ezt ők is tudják .Gondolom valami tájékoztatót kapnak hogy ettől és ettől a naptól lehet személyivel is határt átlépni. Legrosszabb esetben meg oda kell nekik adni az útlevelet.
#1389322010-06-13 15:39:32 Válasz a #138901. hsz-ra
"Butaságokat nem kéne írni,előzetesen nézd meg a köv.linket"
Tökéletesen igazad van, ha Tolo-t etalonnak tekintjük, de azért akárhonnan is nézem, Görögország nem kizárólag Tolo-t jelenti!!
Ezeken túl, ha nem veszed zokon, továbbra is a saját szememnek hiszek, és nem az általad írtaknak!
A Peloponneszoszt igen jól ismeri az IGO, nem állítottam sosem, hogy tökéletesen, de pl, Argoszt, Napfliót, Kalamatát, Piloszt.........és sorolhatnám még, utca szinten, ami a beszerezhető térképek többségéről nem mondható el. Szóval az, hogy Korintosztól délre eldobható, már tavaly sem volt igaz, mint ahogy Evian is elnavigál a legutolsó kis faluba is, pedig 1 évvel korábban csak az iránytűt lehetett ott használni.
"A navigációk nagyon nagy része csak a főbb utakat ismerik"
Amit írtam, abban erre reagáltam, és ez az IGO tekintetében nem igaz, és ezt nem olvastam, hallottam, hanem _tapasztaltam_!
Persze papírnavit én is viszek magammal.
Akinek kételye van,hogy lehet személyi igazolvánnyal utazni,az nézze az M1-en a panorámát ma 18.05-kor!
Akinek meg egyébként is van útlevele,az miért stesszel ezen???
Akinek kételye van,hogy lehet személyi igazolvánnyal utazni,az nézze az M1-en a panorámát ma 18.05-kor!
Akinek meg egyébként is van útlevele,az miért stesszel ezen???