Mi is ma jöttünk haza Sarti-ról, nekünk nagyon tetszett.
Akit érdekel, néhány válasz a feltett kérdésekre:
- szúnyogírtó kell, szobába is, és az esti sétákra is érdemes befújni magatokat.
- ha van napernyőd, nyugodtan viheted, ha nem kinyitva akarod berakni a buszba, elviszik
így oda telepedhetsz le a parton, ahova akarsz, és van árnyékod (elengedhetetlen!)
- fogyasztás ellenében lehet használni az éttermek nyugágyait, 2 nyugágy, 2 ital, egész napra maradhatsz.
van egy étterem, azt hiszem "Krionis" a neve, vagy hasonló, ahol nem kötelező a fogyasztás.
ezt a magyar pincér mondta, aki nagyon lelkes, nagyon rendes, de a vicceket nem nagyon vette/értette
az étteren egyébként nagyon jó, nagy adag kajákkal, csak ajánlani tudom.
ja, és 10 % kedvezmény alapból jár, ha magyar vagy.
- a Kalóztanyás hajókirándulás 28 euró, ezért kapsz enni, inni, hajókázás fürdőzésekkel, érdekes történetekkel,
érdemes kipróbálni, mi voltunk.
- robogó bérlés 10-15 euró egy napra Sassos-nál (9-20-ig), attól függően, hogy régebbi, vagy újabb motort szeretnél.
mi egy kétszemélyest vittünk 15-ért, azt hiszem 80 ccm-est, de "B"-s jogsi elég volt.
- a víz teljesen fürdőképes, délutánokra már szinte meleg.
Egyelőre ennyi jut eszembe a kérdésekre, ha tudok, válaszolok a többire is.
Köszi Zolmesz!
Nagyon várjuk már, bár nagyon félek, mert rossz időt jósolnak itthonra is , és kintre is 5-6nap múlva.....nagy a para miatta, hiszen csak egy hétre megyünk.....
Szia Ízisz!Szeretném megkérdezni tőled,hogy a Gyrost a kalóztanyánál írtad1,70-ért?És a görög reggeliző.olyan "beülős",vagy elhozhatod?És mit takar a "görög reggeli"?Bocsi a sok kérdését,de pénteken indulunk és ha már "ott lennénk is késő lenne"!Jaj már nagyon várjuk!
Az időjárás úgy tűnik megúnta a napsütést Ahogy nézegettem, Sartiban szép napos idő van és talán a folytatásban is ez várható. Nagyon bízom benne, hogy az időjárás végre összeszedi magát és megjavul
Nagyon köszönöm az "első fecskék" beszámolóit. Nagyon sok hasznos infot tudhatunk meg, hogy mire mi kijutunk, már kész árakkal és tájékoztatással készülhessünk. Ha valaki esetleg a Villa Maria apartmanban volt kérem írjon róla. A kalózhajó, illetve görög est programokon járt valaki?
Sziasztok!
Üdv az hazajötteknek, meg az infókat is, amiket még írhattok nyugodtan, meg a képeket is várjuk.
Nem tudom hol nézitek az idpőjárást, de itt egész jó, sztem a 27-30 fok bőven jó, gondolom egész nap nem lesz felhős. Meg valaki írta régebben napsütés nélkül is leégett... Úgyhogy ne aggódjatok!
http://www.accuweather.com/en-.....r&metric=0
Köszönöm szépen! Egyszerű jelentkezni? Nincsenek sokan? Milyen módon megy? Meg kell határozni melyik nap szeretnénk menni? A Kalóztanya mikor nyit? Mert ahogy hallottam, ott kell jelentkezni. Mikor érdemes odamenni? Jaj de sok kérdésem van De hát így jutunk előbbre