Bocs, ha Offolok, de nem tudom, hogy hova lehet írni, hogy ki mikor megy Sartira kocsival, mert jó lenne együtt kocsikázni olyan emberrel, aki már járt arra.
Bocs, ha Offolok, de nem tudom, hogy hova lehet írni, hogy ki mikor megy Sartira kocsival, mert jó lenne együtt kocsikázni olyan emberrel, aki már járt arra.
#1390642010-06-14 11:09:31 Válasz a #139058. hsz-ra
Kevesen vállalják be, hogy itt megismerkedve konvojozzanak másokkal. Én a régi ismerősökkel is úgy indultam el, hogy "majd kint találkozunk". Ahány ember annyi megállási inger, "nem látom a visszapillantóba, hol lehet" szindróma, stb... szóval nagy visszatartó erő. De ez csak az én személyes tapasztalatom és véleményem, -->ITT<-- bizonyára akadnak más szemléletű fórumtársak is.
#1390672010-06-14 11:22:35 Válasz a #139064. hsz-ra
Igen, tudom, hogy úgy lassabb a haladás, nem is akarunk 8 autóval együtt menni, 1-re, 2-re gondoltunk. Mi még nem jártunk arra kocsival, adna egy kis biztonságérzetet a dolog.
Én 2 éve egyedül vágtam neki egy kis opel corsaval és marhára meg volt a biztonság érzet.Csak nem mertem leengedni az ablakot a fizető kapuknál mert annyi kóbor kutya meg csöves volt.Macedóniában nem mertem megállni wc-re mert olyan alakok voltak,hogy jujj!Inkább átvittem Görögországba.Viszont minden Magyar dudált és integetett ahogy megelőzték a rommá pakolt 3 ajtós kis autót amibe 3 ember plusz csomagok be voltak préselve.De nagy élmény volt!Ja! Sarti elött 4 km-el megtaláltam az üveg tigrist is!Lakókocsi műanyag székek.És 2 rendőr kávézott! Valaki látta?Ott van még az a gyorskajáldás lakókocsi?
Ja!Amit elfelejtettem!Ismerősömék úgy mentek,hogy összefutottak az úton Magyar buszosokkal és mentek utánuk.Csak így nagyon lelassulsz és neked is 20 órás lesz az út.Meg kb 4 óránként pihi.
#1390762010-06-14 12:01:05 Válasz a #139067. hsz-ra
Sziasztok!
Vadiúj vagyok itt.
Kb. két hete döntöttük el, hogy Sartiba utazunk két gyerkőccel, autóval úgy, hogy még nem jártunk Györögo.-ba.
Azóta olvaslak Titeket.
Mivel úgy volt, hogy egy baráti házaspárral utazunk, akik már jártak ott, nem izgultunk az út miatt. Sajnos, végül csak egy hétre utánunk tudnak jönni, de mi nem akartunk időpontot változtatni.
Én értem ezt a "biztonságosabb nem egyedül utazni" dolgot, mert azóta mi is minden ismerőstől kérdezgetjük, hogy nem akarnak-e velünk jönni?
Persze nem sok sikerrel eddig.
Szerintem biztonságot ad, ha van akire rácsöröghetsz, ha gáz van. (ne legyen!) Bármi történhet az úton és akkor jó, ha tudod, hogy van aki visszafordul, vagy nemsokára beér és segít.
Ha ketten mennénk a férjemmel, akkor nem jutott volna ez az eszünkbe, mert "nagy kaland" és kész, de egy hároméves és egy 10 hónapos kiskölökkel...
Szóval én meghirdetném magunkat!
Július 3-ra kellene a Sarti Beach Aparthotelbe érnünk és szívesen "ismerkednénk" közös utazás céljából.
Így első hozzászólásra jól rátok zúdítottam magam.
Bocsi, de én már két hete ismerlek Titeket...
Nik
Ha odaértek Sartira, este 8 után menjetek el a Kalóztanyára (akkor nyit ki), ott megmondják, mikor indul legközelebb és van-e még hely. Azért érdemes már akkor odamenni, mert van egy-két zártkörű hajózás, amikor nem mehet bárki, mert lefoglalják az egész hajót. Ha meg kevesebb a "nyilvános" út, nehezebb beleférni. Kb. 9-10 fő a minimum, hogy elinduljon a hajó. Mi 11-en voltunk, tehát nem volt nagy tömeg, de főszezonban sokan vannak, azt mondta Attila, a kapitány.
Kérdezz csak nyugodtan, ha tudok, válaszolok
sancho.dl írta:
Zolmesz!
Köszönöm szépen! Egyszerű jelentkezni? Nincsenek sokan? Milyen módon megy? Meg kell határozni melyik nap szeretnénk menni? A Kalóztanya mikor nyit? Mert ahogy hallottam, ott kell jelentkezni. Mikor érdemes odamenni? Jaj de sok kérdésem van De hát így jutunk előbbre
#1390872010-06-14 13:30:32 Válasz a #139076. hsz-ra
Szia BorosFamily!
Hát látom ti is nagy fába vágjátok a fejszéteket 2 gyerkőccel! :)
Mi augusztus 21-től megyünk,2 kocsival,mert 7en megyünk. Van egy 16 hónapos kislányunk,nagyon parázok a hosszú úttól,hogy hogyan fogja bírni,bár 2 hete voltunk Prágába (520km) viszonylag jól bírta.Sartira éjjel megyünk,talán akkor végig alussza az utat. "remélem" Kár,hogy nem egy időpontban megyünk. :( Majd kérek beszámolót,hogy milyen volt! :)
Tud valaki vmit a Sula apartmanról. A fő útról nyílik és állítólag 60m a tenger,de magáról a szobáról,hogy milyen?
Örömmel olvastam,hogy már nem szemetes a Narancspart! :) Ez jó hír,meg hogy nincs barnamaci mindenhol! :)