Már egyszer megadtad nekem ezt a címet a búváros rovatban. Sok képet már megnéztem, de mivel sok album van idõ kell hozzá. Aztán meg elfelejtettem, jó hogy újra megírtad a címet
Én is ide akartam a képeket feltenni, de nem engedi, csak magyar géprõl, nekem pedig német az IP címem, így nem megy.
De majd találok valami helyet, ahova több kép felfér (eddig nem is nagyon kerestem).
Már az is eredmény, hogy legalább megnézni engedi... régebben külföldi géprõl nézni sem lehetett a képeket... De hogy feltölteni miért nem lehet? Rákérdezzek a honlap üzemeltetõitõl? Bár biztos, hogy van még jópár hely ahová fel lehet pakolgatni a képeket... Már várom õket, szeretek szépeket nézegetni
Van jónéhány gyönyörû képem a török riviérán található szépségekrõl is.Csak nem tudom,hová lehet feltenni õket,hogy közkinccsé váljanak...Gondolom a Hellaszos fotóalbumba nem lehet...Ha érdekel téged,segits már hová tegyem õket ! Köszi szia
Engem minden kép, minden utazásról érdekel!
Nem ismerek sok helyet, de a legtöbben a www.kep.tar.hu-ra tesznek fel képeket, vagy én pl.a www.flickr.com-ra tettem, de biztosan van még egy csomó hely, csak keresni kell.
Ha esetleg felteszed a képeidet valahova, akkor addmeg itt a címet. A hellaszra természetesen nem lehet (különben már rég itt lennének az én másik utazásaim is ).
Kedves barátaim, akik várjátok a beszámolómat Teneriffáról K.Valcsi, Busai Anikó, Kitty, Helguska, Mia...., és mindenki más, akit érdekel, holnaptól olvashatjátok, a www.canaria.hu oldalon, a fejlécek alatt, a beküldött írások rovatban.
Köszi, Ferrari. Igen, az volt, mint sokan itt, én is növényrajongó vagyok
Majd lesz Nr. 2. is a beszámolóból. Pontosan két hét múlva utazunk. Már nem bírok magammal, annyira várom. Egy hónapja állandóan más kollégák vannak szabin, nekem meg kilóg a lelkem is, annyit melózok helyettõk, most már rajtam a sor!!!!
Olvastad? De jó Szerintem jobban sikerült, mint bármelyik görögös beszámolóm. Igen, oda utazunk 18-án 11 napra (már januárban lefoglaltuk). Muszáj visszamennem, mert nagyon megragadott a hely.