Utazás busszal
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Utazás
Hozzászóló Üzenet
# 841
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Nagyimre64
Aktív fórumos
Aktív fórumos
490 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#143228 Üzenet linkje2010-07-08 18:53:39 

nézd meg a www.jimakostours.hu oldalon.
Nagyon sok hejre utaztatnak én ajánlani tudon nei porit. De rajtatok múlik

# 842
Barbeszka
Aktív fórumos
Aktív fórumos
86 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#146673 Üzenet linkje2010-07-30 13:52:31 

buszos utazásoknál nincs gond? az üzemanyaghiányra gondolok...
# 843
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
AgniTolo
Törzstag
Törzstag
661 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#146835 Üzenet linkje2010-07-31 19:23:20  Válasz a #146673. hsz-ra Előzmény #146673

Szia. Nincs problema, ami buszunk is rendeen megerkezett Toloba, es persze delutan el is indult vissza Magyarorszag fele, mar most is egyre tobb kutat toltenek fel uzemanyaggal... Aggodalomra nincs ok. Autos utasaink is megerkeztek mar.
# 844
Kobobe
Aktív fórumos
Aktív fórumos
399 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#147003 Üzenet linkje2010-08-01 19:39:13 

Sziasztok

Sajnos.. újra itthon...

Többeteknek is megígértem megírom a Macedón személyis határátlépéses tapasztalataimat.
Jövet, menet kártyás személyivel mentünk és simán elfogadják. Többen is mérgelődtek a buszokon, hogy az Utazási Irodákban félrevezették Őket és volt akinek több 10 e Ft útlevélkészítési többletkiadása volt emiatt, hát inkább másra költhették volna ezt tudva.
Kérdezés nélkül elfogadják és nem hogy többletfeladatuk lenne vele, hanem hazafele már le sem vitték a személyiket a buszról, csak az útleveleket pecsételni....

# 845
Tengergirl
Aktív fórumos
Aktív fórumos
53 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#149994 Üzenet linkje2010-08-24 08:33:46 

Sziasztok! Szeptember 5. után mennék Zakynthosra nyaralni busszal, tud valaki ajánlani utazási irodát amely ekkor szervez oda utakat?
# 846
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
AgniTolo
Törzstag
Törzstag
661 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#150023 Üzenet linkje2010-08-24 12:45:27  Válasz a #149994. hsz-ra Előzmény #149994

www.grandtours.hu
szeptember 11-tol okt. kozepeig vannak meg helyek...

# 847
Fazika
Aktív fórumos
Aktív fórumos
398 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#150030 Üzenet linkje2010-08-24 16:57:44 

tengergirl írta:
Sziasztok! Szeptember 5. után mennék Zakynthosra nyaralni busszal, tud valaki ajánlani utazási irodát amely ekkor szervez oda utakat?

Úgy van, ahogy Agni írja.
Tudomásom szerint Zakynthosra buszos utat a Grand Tours szervez. Nézd meg a honlapjukat. Van online foglalási lehetőségük is , de ha felhívod őket akkor is nagyon kézségesek!
Más utazási irodát nem ismerek, akinek szerepel az uticéljai között busszak Zakhyntos.

# 848
Vikso
Aktív fórumos
Aktív fórumos
482 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#150047 Üzenet linkje2010-08-24 19:51:50  Válasz a #149994. hsz-ra Előzmény #149994

Az Apollon Travel is szervez utat Zakynthosra. A katalógusuk szerint szeptember 8 és l5. Több éve már csak velük utazom, semmi problémám, elégedett vagyok.
# 849
Vikso
Aktív fórumos
Aktív fórumos
482 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#150049 Üzenet linkje2010-08-24 19:57:35 

Bocsánat, tévedtem, csak repülővel indit utat az Appolon Travel.
# 850
Gáborpapo
Aktív fórumos
Aktív fórumos
204 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#152665 Üzenet linkje2010-10-01 11:58:44 

Sziasztok!
2010 szept 20-30.-ig voltunk Platamonban az Anett Toursal.
Autóbuszos út. Az utazással semmi gond nem volt. Annál inkább az utastársak csomagjaival. Valaki árulja már el Nekem , hogy miért kell elvinni egy hetes nyaralásra a háromajtós szekrény teljes ruhatárát???????????? A vissza útnál komoly gondot okozott a csomagok bepakolása pedig a sofőrök mindent megtettek , hogy a lehető legpraktikusabban legyenek bepakolva a kofferek. Csak reménykedem , hogy bevezetésre kerül az utazási irodáknál a buszos utaknál is a súly korlátozás . ugyan úgy mint a reptereken.Ott mindenki tud súlyhatárokon belül csomagolni . itt miért nem?????? A Hűtőtáskákról már nem is ejtek szót! Ha az ilyen + csomagokért külön pénzt kellene fizetni , vajon akkor is vinnék cipelnék magukkal utastársaink a fagyasztott pörköltett húsokat????
A busz annyira túl volt terhelve , hogy helyenként komoly gondot okozott a vezetése a nyálkás vizes úton .
Kedves Utastársak!
Fontolóra kellene venni , hogy érdemes -e kockáztatni hatalmas csomagjainkkal a biztonságos közlekedését az autóbuszoknak?

# 851
Faopal
Aktív fórumos
Aktív fórumos
85 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#152666 Üzenet linkje2010-10-01 13:05:45 

Ezen háborogtunk mi is. Odafelé legalább 1 órát álltunk Szegeden mire sikerült bepakolni. Több hűtőtáska került fel a buszra mert a csomagtartóba már nem fért. A legszebb az volt,hogy nem tetszett nekik. Én nem tudom mit képzelnek az emberek mekkora csomagtere van egy busznak.
De ami a legjobban sokkolt az az előttünk ülő pár kis monológja volt. Ők azért háborogtak mert már Szegednél kiolvadt minden a hűtőtáskában és mit képzel magáról az iroda hogy nincs hűtőtt csomagtartója ahová a hűtőtáskát lehetne pakolni.
Sajnos nem gondolnak bele, hogy a busz túlsúlya balesethez is vezethet....

# 852
Relax
Aktív fórumos
Aktív fórumos
240 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#152676 Üzenet linkje2010-10-01 23:39:12  Válasz a #152665. hsz-ra Előzmény #152665

Szia Gaborpapo és Faopal!
Mi idén kétszer voltunk buszos úton az Aeolussal és az utastájékoztatóban fel volt tüntetve, hogy személyenként hány kg csomagot lehet felvinni a buszra, amit pont azzal indokoltak, hogy túlterheltség miatt volt, hogy lerobbant a busz. Úgyhogy létező dolog a súlykorlátozás a buszon is.
De amin a legjobban ki voltam akadva és felfoghatatlan volt számomra, hogy egy család kb. 5-6 db ember magasságú fáklyát hozott. icon_question.gif icon_question.gif icon_eek.gif Meg is gyűlt a bajuk a sofőröknek a fáklyákkal, mert alig fértek be a csomagtartóba és minden felszállási helynél ki kellett pakolniuk, hogy a felszálló utasok csomagját el tudják helyezni. Ráadásul igen okosan egy ponton voltak összekötve, véletlenül sem két ponton, így állandóan szanaszét állt és szétcsúszott a sok hatalmas fáklya. A sofőrök helyében nem vittem volna el.

# 853
Gáborpapo
Aktív fórumos
Aktív fórumos
204 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#152681 Üzenet linkje2010-10-02 11:14:40 

Szia Relax!

Igen tudom , hogy sok irodában ( majdnem mindnél) fel van tüntetve a csomag korlátozás DE mégsem veszik szigorúan. Ha egyetlen egyszer is valamelyik társaság kipakoltatná a megengedett súlynál nagyobb csomagokat illetve keményen fizetni kéne utánuk majd meg gondolnák mennyi felesleges holmit vigyenek magukkal. Az a fáklya????????? Hát az már tényleg nagyon durva lehetett!!!!!!!!!!!!!!!
Nem értem a fagyasztott étel szállítókat sem. Hiszen amit itthon beruház a beszerzésre elkészítésre abból ott kint kényelmesen naponta fogyaszthatna a helyi tavernákban de ha saját kaját akar akkor meg ugyanazokat az alapanyagokat is meg lehet kapni hozzá, ott is hasonló árban.De nem inkább kockáztat , hogy kiolvad és megromlik és a végén még a saját egészségét is kockáztatja.( mert nehogy már kidobja a jó kis szaftos fokhagymás otthoni husikát!!!!!! )

# 854
Mediterraneo
Törzstag
Törzstag
1300 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#152682 Üzenet linkje2010-10-02 11:31:07  Válasz a #152665. hsz-ra Előzmény #152665

Teljesen megértem a felháborodásotokat! 15 évvel ezelőtt voltam busszal, akkor annyi volt a hűtőtáska, hogy az ülések között álltak és komoly probléma volt a le- és felszállás. A gyerekek nem átlépték, hanem keresztülmásztak rajtuk, a csomagok gazdái ezen háborogtak, mert mér' tapossa más gyereke az ő kajás-csomagjukat. Szóval szörnyű volt.
Azóta saját szervezésben utazom, és amit így spórolok, azt inkább repjegyre csoportosjtom át.

És én sehogy se értem miért viszik azt a sok kaját? Értem én, hogy egy kis sült husi, felvágott, ez-az. De mondjuk 10 napra 4 embernek ebéd és vacsora - az már sok. Néha ki kéne próbálni a görög kajákat! És nem csak a giroszt. Tudom, hogy ez pénz, de a pörkölthöz a hús nem kerül pénzbe? Vagy minek több adag lefagyasztott húsleves? Ki az, aki a görög nyárban forró tyúkhúslevesre vágyik? És ha igen, akkor miért nem a Balatonra megy? Közelebb is van, nem olvad ki a kaja...

Már látom a támadásokat: biztos van pénzem és megengedhetem magamnak az éttermezést. Tény, hogy minden nap étteremben vacsizunk, reggelire péksüti, tejtermék, gyümölcslé van, ebédre gyümölcs, vagy sali (még hotelban is össze lehet dobni), vagy egy girosz vagy mondjuk egy tiropita. És évekkel ezelőtt, amikor még nem álltunk jól anyagilag, akkor a vacsi készen vett taramosalata volt, vagy padlizsán vagy bármi hasonló, ami nem drága, finom és GÖRÖG.

Bocsi, ha nagyon off voltam, de elragadtak az indulatok...
Medi

# 855
Csutek
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1801 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#152720 Üzenet linkje2010-10-02 19:44:33  Válasz a #152682. hsz-ra Előzmény #152682

Ha lenne beleszólásom, biztosan nem engednék fel egyetlen hűtőtáskát sem a buszra!
Mi 11 euróból ketten jól laktunk úgy, hogy még egy-egy sör is belefért. De a görög super marketből (Arvavitidis, vagy mi a szösz), olyan finom grillcsirkét és sült krumplit nyomtunk le 5 euróért, amilyet még soha nem ettem. Még egy euróba sem került a sali, amit 2 perc alatt összedobtam hozzá. Ennyiért nem töltöm a nyaralásomat főzéssel, pedig ha valaki a főzés megszállotja, akkor az én vagyok.
De, egy vállalkozó szellemű ember, bevállalja a halat is, amit potom áron beszerezhet, kedve szerint elkészíthet és nagyon hamar megvan. Legalább ilyenkor fogyasszunk egészséges ételt!
A hideg kiráz, amikor az egy hetes rántott husit vagy fasírtot, vagy zsírban eltett sültet falnak az emberek egy egészséges ételeiről híres országban.
Egy-két hétig remekül el lehet lenni a magyaros koszt nélkül is! A férjemnek igazi "paraszt gyomra" van, így viszek néhány magyaros konzervet (aminek zömét haza is hozom) és remekül el van a görög konyha remekeivel.

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Utazás
<   1 2 3 ... 56 57 58 ... 104 105 106   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu