most már meg tudom mutatni, hogy milyen kiépített út volt felfelé a Voidokiliánál a Paleokastróhoz.
(Ha szemben állsz a barlanggal, akkor jobbra volt.)
Szia Verka!
Fantasztikus volt a beszámolód. Annyira részletes, annyira magával ragadó, hogy azt nem is lehet elmondani. Lefkadán mi is jártunk, úgyhogy tudom miről írtál, de a Peloponesszos egyik része még csak most jön, és már most kedved kaptam a következő nyaraláshoz. Remélem a jövőben még sok ilyen beszámolót készítesz.
#1578992011-03-08 22:31:44 Válasz a #157889. hsz-ra
Verka, nagyon köszönöm a beszámolót, bár a végét még nem olvastam el, de tegnap alig tudtam abbahagyni.
Örülök, hogy elkészültél vele. Tényleg igaz, hogy jó munkához idő kell, mert neked megérte az időt rászánni. És nekünk is megérte várni!!!
Köszi még egyszer!
#1579042011-03-09 07:52:28 Válasz a #157837. hsz-ra
Szia Verka!
Hát ez pazar. Őszintén gratulálok a beszámolódhoz. Épp olyan szakszerű gondos és részletes, mint amilyen olvasmányos. Nagyszerű, hogy olyan helyeket is megismerhetünk belőle, ahol mi még nem jártunk. Hát "uccu neki-vesd el magad" őszre beterveztük, hogy ismét a Peloponesos lesz a cél, ha piszkos anyagiakon túl tudjuk tenni magunkat. Ha nem, tavaszra prolongáljuk, de tudd, hogy Te vagy a bűnös felbujtó . Sokan nem értik, hogy mitől nem lehet a Peloponesostól szabadulni. Azoknak őszinte szívvel ajánlom, hogy olvassák el Verka beszámolóját és vágjanak neki! Talán emlékszel, mikor az első, krétai beszámolódat elolvastam, megírtam, hogy vedd tudomásul meg lettél fertőzve és sohasem fogsz szabadulni Görögország varázsától. Rabul ejtett Téged és fogságban fog tartani örökre. Hát ez maximálisan beteljesedett
Lefkadát külön út keretében fogjuk megismerni, de ahhoz is nagy segítséget fog nyujtani a beszámolód. Nagyon köszönjük és nagyra becsüljük a művet.
Üdv és puszi : Josza és Cilla
#1579242011-03-09 19:25:37 Válasz a #157837. hsz-ra
Sziasztok!
Új fórumozó vagyok.Tolo- ra szeretnénk útazni az idén,autóbusszal.
Minden információ érdekelne. Pl.:élelmiszer árak, de a nagy üveges Metexa ára is fontos lenne.
Hogyan célszerű meglátogatni a közeli nevezetességeket?
Athen is érdekelne .
Előre is köszönöm a segítséget!!!
Ha visszajöttünk én is lefogom írni a tapasztalatainkat.
#1579262011-03-09 19:53:17 Válasz a #157922. hsz-ra
Anikó, Babar, Josza, Cilla, Macsosz,
köszönöm mindannyiótoknak, aranyosak vagytok! Csak azt tudom mondani, hogy örülök, ha tetszik az írás, vagy egy-egy kép, és megérte vele dolgozni!
És Josza, igen, emlékszem, hogy mit írtál akkor, és hát azóta bőven tudjuk, hogy igazad lett! Mondjuk azt én magam sem gondoltam volna, hogy ennyire az lesz... - de nem bánom egy csöppet sem!
Macsosz, köszi, remélem, jó lesz tényleg!
Babar, különleges része ez az országnak, de az igaz, nincs annyi szép strand, mint a kedvenc szigeteiteken, de ti biztos itt is tudnátok találni olyan partokat, amikről remek fotókat tudtok készíteni!