Sarti
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
Hozzászóló Üzenet
# 8896
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Kszifiasz
Törzstag
Törzstag
528 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#166470 Üzenet linkje2011-06-20 20:30:47 

Sziasztok. Szerintem mindenkinek van egy kis igaza. Én szeretem Sartit, de pont az idei nyaralásnál döntöttük el, hogy a következő években menjünk mindig máshova. Sartin már négyszer voltnk. Megértem azokat is akik mindig oda mennek, nem kell nyelvet tudni, szeretik azt amikor a leggtöbb helyen magyarul szólnak hozzájuk. Egy görög étlapról választani, hát nem könnyü. Sokan nem beszélnek angolul, németül, görögül meg végképp. Én is voltam más helyen, Kefalónia, Lefkada, Vourvourou,stb. Az idén három napot fürödtünk Sartin, a többi idő a környék felfedezésével ment el. Rengeteg olyan eldugott öbölben jártunk ahol legalább olyan jó volt a viz. Hozzáteszem ezen a részen mindenhol jó.Én ugy gondolom minél többet látok görögországból annál jobban tetszik. Egy új hely persze nem mindig fog tetszeni, nem jó az apartman, köves a part, nem elég tiszta a viz, stb. Mindenki elmondhatja a véleményét, persze mások megbántása nélkül, a másik oldal pedig tartsa tiszteletben ha valakinek más a véleménye mint neki. a negativ dolgokból is sokat lehet tanúlni. Egy biztos fogok még Sartin nyaralni pár év múlva. Remélem nem bántottam meg senkit ezekkel a sorokkal.
# 8897
Papamaci
Törzstag
Törzstag
647 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#166471 Üzenet linkje2011-06-20 20:34:33 

kszifiasz írta:
Sziasztok. Szerintem mindenkinek van egy kis igaza. Én szeretem Sartit, de pont az idei nyaralásnál döntöttük el, hogy a következő években menjünk mindig máshova. Sartin már négyszer voltnk. Megértem azokat is akik mindig oda mennek, nem kell nyelvet tudni, szeretik azt amikor a leggtöbb helyen magyarul szólnak hozzájuk. Egy görög étlapról választani, hát nem könnyü. Sokan nem beszélnek angolul, németül, görögül meg végképp. Én is voltam más helyen, Kefalónia, Lefkada, Vourvourou,stb. Az idén három napot fürödtünk Sartin, a többi idő a környék felfedezésével ment el. Rengeteg olyan eldugott öbölben jártunk ahol legalább olyan jó volt a viz. Hozzáteszem ezen a részen mindenhol jó.Én ugy gondolom minél többet látok görögországból annál jobban tetszik. Egy új hely persze nem mindig fog tetszeni, nem jó az apartman, köves a part, nem elég tiszta a viz, stb. Mindenki elmondhatja a véleményét, persze mások megbántása nélkül, a másik oldal pedig tartsa tiszteletben ha valakinek más a véleménye mint neki. a negativ dolgokból is sokat lehet tanúlni. Egy biztos fogok még Sartin nyaralni pár év múlva. Remélem nem bántottam meg senkit ezekkel a sorokkal.

Ezért van a Hellász.hu icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif
Tanulj és keres nagyjából minden válasz fent van icon_wink.gif

# 8898
Tihi23
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
5 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#166473 Üzenet linkje2011-06-20 20:39:12 

Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. Először megyünk Sartira, szeretnénk kocsival valakihez csatlakozni, ha lehetséges.

# 8899
Ginaaa79
Törzstag
Törzstag
688 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#166476 Üzenet linkje2011-06-20 20:44:07 

Tihi, ahogy látom az utazólistában mások is mennek akkor, amikor Ti. Írj privit nekik, hátha mehettek együtt!
# 8900
Kijelentkezve--
-törölt nick 12762
Törzstag
Törzstag
1456 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#166478 Üzenet linkje2011-06-20 20:54:18  Válasz a #166414. hsz-ra Előzmény #166414

Na akkor egy kis ellenvélemény: icon_cool.gif

Én gyakorlott Paraliára utazó vagyok, ismerem a falut, mindig a csendes környéken lévő apartmanokban szállok meg.
Paralia nyilván ugyanúgy üdülőfalu, mint Sarti... de én spec. semmi párhuzamot nem látok Paralia/Sarti és Siófok között.
Kinek a pap, kinek a paplan... Paralia szinte Észak-Görögo. középpontja, Sartitól Athénig, Edessa, Meteorák, stb. egész jól elérhetők (persze ez relatív egy ilyen nagy országban). Én is szeretek kirándulgatni, felfedezni, de ugyanakkor kikapcsolódni, pihenni is. Este egy kis mászkálás a bazári forgatagban, nappal pihenés vagy kalandtúra...
Sartin valahogy kevesebb lehetőségem volt, úgy érzem.
Tény, hogy vannak szebb helyek (bár az Olympos azért viszi a prímet) is, ezt tapasztalatból mondom...

Sokan pont ezt a két helyet degradálják, ugyanazokkal a kifejezésekkel:
"n-edik Siófok"
"minden második ember magyar"
"inkább Szahalinba mennék mint oda"
és így tovább...

Aztán mikor egy-egy ilyen vélemény gazdájával négyszemközt elbeszélgetünk, kiderül általában, hogy csupán nem tudtak beilleszkedni az ottani életbe. Aki pedig nem szereti, hogy kint magyar szót hall, annak itthon sem lehet valami jó icon_biggrin.gif
Engem például ez nem zavar, én örülök, hogy 1000 km-ről más honfitárs is ide jött pihenni. A viselkedési problémás emberek pedig ugyanúgy lehetnek románok, szerbek, németek, mint magyarok...

# 8901
Kszifiasz
Törzstag
Törzstag
528 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#166479 Üzenet linkje2011-06-20 21:01:19 

Bitang. Neked is igazad van. Pont most nézegetem Stavrost, egy apartman van az iroda katalógusában. Nagyon különböző vélemények vannak róla. De ez engem nem tántorit el, hogy augusztusban elmenjek oda. Lehet, hogy nekem be fog jönni. Ha jól akarom magam érezni azt görögországon belül bárhol megtehetem, és remélem sikerülni is fog.
# 8902
Dinnyebubus
Aktív fórumos
Aktív fórumos
139 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#166480 Üzenet linkje2011-06-20 21:01:47 

Akik a Kipriotisba mennek, azoknak tettem be ezt a képet, ez a hátsó szobák "kilátása", illetve belátása. icon_smile.gif Mindenki, aki az emeletre megy, belát a teraszra. icon_smile.gif Annyi pozitívum van benne, hogy egy picit látszódik a tenger a pálmák között.

# 8903
Dinnyebubus
Aktív fórumos
Aktív fórumos
139 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#166482 Üzenet linkje2011-06-20 21:04:20 

Még annyit tennék hozzá a képhez, hogy ez a terasz közvetlenül egy másik apartmanra néz, illetve azok bejáratára, így elég forgalmas a hely. Kilátás 0, nézelődni nem lehetséges. Ettől eltekintve jó maga a szoba, csak engem ez nagyon lehangolt, amikor megkaptuk a szobát.
# 8904
Kszifiasz
Törzstag
Törzstag
528 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#166483 Üzenet linkje2011-06-20 21:05:29 

Pontosan alatta jön fel a lépcső, jól mondom. Itt voltatok? Mi a hármas szobában.
# 8905
Dinnyebubus
Aktív fórumos
Aktív fórumos
139 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#166484 Üzenet linkje2011-06-20 21:07:22 

Igen, ott megy fel a lépcső. Ez asszem az 1. szoba volt. A másik 2 az emeleten az utcára nézett, csak ez nem.
# 8906
Tihi23
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
5 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#166486 Üzenet linkje2011-06-20 21:11:58 

Ginaaa79! Köszi megpróbálom. Remélem lesz társunk icon_smile.gif
# 8907
Ginaaa79
Törzstag
Törzstag
688 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#166494 Üzenet linkje2011-06-20 21:25:58 

Tihi, drukkolok! Max a magyar határtól mehettek együtt, ha máshonnan mennek a többiek. Ha pedig Sartisokat nem sikerül kifogni, akkor Thesszalonikiig is mennek szerintem a máshova utazók közül többen.
Mondjuk az együtt utazás se jön be mindenkinek. Igaz mi nem próbáltuk.

A Sarti és Paralia a magyar Siófok szinte minden évben előjön.... Mondjuk én mennék máshova is, ha elég pénzem lenne, egész nyáron Görögországban lennék, akkor sok helyre eljutnékicon_smile.gif.

# 8908
KissLaszlo
Törzstag
Törzstag
1068 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#166496 Üzenet linkje2011-06-20 21:27:26 

papamaci írta:
"Persze hogy nem fogom be lopni magamat a szivetekbe pont nem is érdekel icon_biggrin.gif "

papamaci.....megint jobb lett volna, ha inkább csendben maradsz...
icon_confused.gif

Most nincs időm megint kifejteni bizonyos dolgokat icon_eek.gif

# 8909
Tihi23
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
5 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#166498 Üzenet linkje2011-06-20 21:30:41 

Ez az én formám! Nagy sokára megtalálom a felhasználót ahol tudnék írni. Erre látom, hogy visszamondták az utat. Már csak azért sem adom fel keresgélek tovább.
# 8910
Ginaaa79
Törzstag
Törzstag
688 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#166500 Üzenet linkje2011-06-20 21:31:49 

Tihi ,ahogy néztem bizti Csillára gondolsz. De vannak mások is!
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 593 594 595 ... 1105 1106 1107   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu