Szerintem mindkét boltban vannak jó áron ill. jobb áron dolgok mint a másikban. Ki kell tapasztalni, van ami itt, van ami ott az olcsóbb. Pl. Sassossal szembeni boltban a gyümi, zöldség frissebbek, olcsóbbak. A nagy Sárga super m.-ben a rostosok, sör, stb... De ez csak töredéke az áruknak. Be kell nézni mindkettőbe.
Két sör között szívesen látott vendég a Ponty és Görögország.
Üdv.
L.
Ilyen az én formám, Alanya nem jött össze, de ha minden igaz Side Alba Resort befoglalva. Jövök ám még, nem tudtok lerázni, csak azért mert idén nem tudunk Sartira menni . Puszi mindenkinek
A Sithon Travelesek is az Avrát favorizálják.Engem elégé elkedvetlenített,hogy dögszag volt az étterem mellett.Ezen felül helybéliektől hallottam,hogy inkább ne próbáljuk ki az ottani kaját.Mert ha meglátnánk a konyhát nem acsak az Avrától de az egész Görög kajálástól is elmenne a kedvünk. Ezt jóindulatból írtam! De mindenki ott eszik ahol neki szimpatius!
Mi 2006-ban az Avrában fogyasztottuk el a befizetett félpanziónkat. Nem tudom azóta mennyit változhattak, de akkor maximálisan meg voltunk velük elégedve. Finomak voltak az ételek (pedig ettünk már jópár helyen külföldön). Sőt hazaindulásunk reggelén fincsi gyros tálat raktak össze nekünk csak úgy ajándékba és szépen lefóliázva el tudtuk hozni, hogy útközben megehessük.
Sziasztok!
Mi még itt vagyunk, és én is azt tapasztalom, hogy nem kerül többe, mint egy otthoni nyaralás. Ezért mi is cicázunk a gondolattal, hogy augusztusban visszajövünk. Ha az üdülési csekkemet sikerül "pénzzé tenni", akkor befizetünk egy last minutra. Mindegy hova a görög tengerparton, de legjobb Sarti lenne...