Robogót bérelt már valaki közületek Krétán? Gondolkodtunk az autón, de ez biztos olcsóbban kijönne..bár olvastam hogy elég veszélyes azzal közlekedni, merthogy állítólag elég figyelmetlenül vezetnek odakint...kinek mi a tapasztalata?..esetleg néhány címet tudnátok adni, ahhol lehet itthonról bérelni? Köszi előre is!
#1667062011-06-21 22:41:59 Válasz a #166621. hsz-ra
Hupika!
Minden attól függ,hova akartok robogózni!
Hegyi utakra nem ajánlatos:meredekek és nincs minden bokorban benzinkút! Nagyok a távolságok. Part menti kisvárosok között persze jó.
Ha beírod a Google-ba,hogy autó-motor bérlés Krétán,sok lehetőséget kapsz.
Én is így béreltem az első krétai utunkra autót neten.Minden teljesen rendben volt!
Sok sikert és jó nyaralást! kréta minden zuga csodálatos!
Mivel Rethymnonban lesz a szállás, így Nyugat- és DÉl Kréta tűnik esélyesnek. A keleti rész sajnos ezúttal biztosan kimarad. Pedig Szítia is igen szép a képek alapján..a másik ahol néztem Santorinire átmenni kb 40-50 ezerbe kerül /fő ha szervezett úttal megyünk, viszont arra van esetleg tippetek hogy magánúton hogy lehetne ezt kivitelezni és úgy mennyibe kerül?
Szeretném megkérdezni tőled mennyiért béreltetek kocsit, milyet és melyik kölcsönzőnél?
Mi is fontolgatjuk a bérlést csak még nem tudjuk, hogy motort vagy autót bérlünk-e.
Bár sokan írják, hogy elég rosszak az utak a motorozáshoz.
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni a bölcs, Krétát megjárt fórumosoktól, hogy a krétai 24 fok mennyire hideg vagy meleg, ha napsütéses idő társul hozzá. Tegnap, mikor megláttam a jövő heti előrejelzést, majd felrobbantam. Magarországi viszonylatban ez olyan idő, amely mellett nem szívesen megy az ember vízbe
Köszönöm!
Anita!
Mi csak egy napra béreltünk autót, az 30 euro volt. Ez egy Fiat Panda volt, teljesen megfelelt a célnak. Ha anyukám nem jött volna velünk, akkor mi motort béreltünk volna, ugyanis a férjem azt jobban szereti. Bár a hosszabb útra valóban ajánlatosabb inkább az autó bérlése. A hely neve Universal volt, ahonnan béreltük az autót. Rengeteg van belőle, egymás mellett van vagy öt is. Mi azért választottuk ezt a helyet, mert az idősebb pasi beszélt franciául (egyébként két női segítője van még, az egyiket Viktóriának hívják) és azt én jobban megértem, mint az angolt. Az idegenvezetőnk azt mondta, hogy figyelni kell, mert sok mindent rátehetnek az alacsonyan kínált bérleti díjra.
Hú elég nagy a szórás ezek szerint az autóbérlés áraknál..hol 18 euró /nap hol 30 euró?? érdemes körülnézni..
Köszi a hozzászólóknak!
Jah és még valami Rethymno érintésével van e hajójárat Santorinire?
Köszi, hogy válaszoltál. Remélem a mi szállodánkban is hasonló lesz a félpanziós megoldás és lesznek hagyományos görög ételek is.
Az autóbérlést mi is csak 1 esetleg 2 napra tervezzük.
Az lenne a kérdésem, hogy valaki volt-e már a Palm Bay Sisi hotelban?
Ha igen, milyen tapasztalatok vannak?
Illetve erről a részről (Sisi) van valami tudnivaló? Valaki volt már arra?
Ma mennénk lefoglalni, úgyhogy esélyem sincs visszaolvasni a fórumot.
#1669092011-06-23 10:37:45 Válasz a #166760. hsz-ra
Szia Blanchelor!
Mi is holnapután indulunk, szintén Renthymno Adele az uticél, és hasonló gondolataim támadtak, mint neked, hogy az a 25-28 fok nem túl magas, de aztán arra gondoltam, hogy kiránduláshoz, városnézéshez ez még jobb is, mint a 35-40 fok. De azért remélem a fürdőzéshez sem lesz hideg.