Szia Cicmarek !
Mi is szeptember első hetében utazunk mediterrán tombolával.
Próbálom a tanácsodat követni, de kérdezném: pontosan hol találom a szabad helyek ellenőrzését ?
Eddig még nem találtam meg:)
Szia Kovacsneeva!
Ibusz oldalán belemész egy kiválasztott úticélba, és végig mész az opciókon, mintha befoglalnál, az utolsó elötti résznél kidobja szabad helyek ellenörzése, ha van hely akkor kéri az adatok megadását (név, cim), ha nincs akkor kiirja, hogy nincs hely a repülön, vagy már betelt a szállás.
Mivel mentek, busz v repülő? Apartman v hotel?
Cicmarek, akkor Nektek tényleg az utsó pillanatban mondták meg az úticélt. Mondju én a másik 3 szigetben bízok, ezért hétfőtől péntekig írattam ki a szabit...
Aug 29-ei héten megyünk, de akkor még ráér nézegetnem a szabad helyeket.
Cicmarek!
Ha jól értem, akkor azokat a helyeket kellene néznem, ahol már nem lehet foglalni, mert nincs hely?
Mi, ha szombaton indulunk, akkor 27-én lesz az indulás, úgyhogy jó lenne, ha már megmondanák. De benne van a keddi Bulgária is, akkor viszont már nagyon jó lenne tudni. Szerinted felhívjam őket, akkor előrébb leszek? Vagy várjak, amíg hívnak? Az a baj, hogy nem bízok bennük...még abban sem vagyok biztos, hogy az utalvány, amit kaptam az irodában, az érvényes-e, mert annyit bénáztak, hogy lehet, hogy a tavalyi nyomtatványt kaptam
Na látod nem kellet aggódni!És örültök neki?
Pont most akartam megírni,hogy Bulgáriát én kizártnak tartom. Talán 2 apartman van és Bulgária igen felkapott mostanában.Apartman ugye meg mindig olcsóbb.Krétára én is szívesen mennék
Akkor ti is örültök! Nekünk mondták mikor voltunk fixálni a papírokat,hogy örülnek,hogy mindenkinek örömet okoztak.
Az viszont érdekes,hogy Zakynthosra senki nem ment még.Vagyis nem olvastam.Én oda mennék legszívesebben Mondjuk jövő év még nagyon messze van.
Cicmarek!
Ha jól értem, akkor azokat a helyeket kellene néznem, ahol már nem lehet foglalni, mert nincs hely?
Mi, ha szombaton indulunk, akkor 27-én lesz az indulás, úgyhogy jó lenne, ha már megmondanák. De benne van a keddi Bulgária is, akkor viszont már nagyon jó lenne tudni. Szerinted felhívjam őket, akkor előrébb leszek? Vagy várjak, amíg hívnak? Az a baj, hogy nem bízok bennük...még abban sem vagyok biztos, hogy az utalvány, amit kaptam az irodában, az érvényes-e, mert annyit bénáztak, hogy lehet, hogy a tavalyi nyomtatványt kaptam
Szia tothrita!
Nem tudnak adni tavalyi nyomtatványt, mert a géppel állítanak ki mindent.
Nyugi a sok izgalmadat majd a szép nyaralás feledteti.
Sajna az indulási hét 1. napját megelőző 7–14. napja között kell hogy kiértesítsenek. Még ne hívd fel, mert úgyis leráznak, de a jövőhétfőn már igen.
Bulgáriában már az adott héten nincs hely, tehát ezt már nem fogjátok kapni, most néztem meg.
Miket zártál ki? Megnézem.
Köszi Én is sokkal jobban örülök, hogy nem Bulgária lett az eredmény. De mi is Zaky-ra mentünk volna legszívesebben.
Remélem ti is olyat kaptok majd, ami tetszeni fog
Cicmarek, akkor Nektek tényleg az utsó pillanatban mondták meg az úticélt. Mondju én a másik 3 szigetben bízok, ezért hétfőtől péntekig írattam ki a szabit...
Aug 29-ei héten megyünk, de akkor még ráér nézegetnem a szabad helyeket.
Szia Ginna79!
Még korai a szabad helyek ellenörzése, néztem még mindenhol van hely. Drukkolok, hogy azt kapjátok amit szeretnétek. Talán a jövőhéten már többet tudtok, majd jlezd mit sikerült.