Az lenne a kérdésem, hogy a 2-es terminál hosszú távú parkolójában hagytatok már ott autót? Ugye az nem őrzött...tanakodunk, hogy 8 napra merjük-e ott hagyni a kocsit?
Biztonságosnak ítélitek?
#1730152011-08-13 10:36:59 Válasz a #173012. hsz-ra
szia!!
mi is vidékről megyünk mindig kocsival,ott még nem hagytuk az autót,de van pesttől nem messze 1 parkoló,már évek óta ott szoktuk hagyni,árban is nagyon jók,5-6 ezer ft az 1 hét,ingyenes a reptéri transzfer is!!!!
#1730162011-08-13 10:43:10 Válasz a #173012. hsz-ra
Szia hokka!
A Ferihegy 2-es hosszútávú parkolója rémesen drága! És nem is őrzött. Ott ne hagyjátok a kocsit!
Van Vecsésen több magánparkoló, nézz körül a neten, ill. látom, hogy ajánlottak is linkeket. Mi is ott szoktuk hagyni, tlejesen korrekt árak vannak, benne van a transzfer a terminálig, gyors, kényelmes.
Van, ahol a parkolónak van fedett része is, hogy ne süsse a nap és ne verje az eső az autót, picit drágábbért de még messze olcsóbb ez, mint a a Ferihegyen hagyni.
Ha nem nagyon messze laktok Pesttől, kényelmes megoldás lehet a sofőrszolgálat: hozzák-viszik az embert és az autó meg állhat otthon a garázsban
Köszönöm szépen a válaszokat! Én meg azt hittem hülyeséget kérdezek
És köszönöm a tippeket, minden iratunkat le fogjuk fénymásolni!
Szép hétvégét mindenkinek!
#1730232011-08-13 13:11:47 Válasz a #173016. hsz-ra
Nagyon szépen köszönöm a válaszaitokat...
Miskolcról megyünk, nincs aki felhozzon minket majd Pestre, ezért muszály saját autóval mennünk. Viszont így már megnyugodtam, hogy van őrzött parkolásra is lehetőség...és még transzferjük is van, ráadásul ingyen.
Köszönöm a linkeket is, valószínűleg valamelyiket válasszuk a kettő közül..esetleg erről infó, hogy melyik a jobb a kettő közül?
#1730282011-08-13 15:36:22 Válasz a #173023. hsz-ra
Mi az Union parkolónál hagytuk tavaly a kocsit,és idén is ott fogjuk!!!nekünk bevált,korrektek,tényleg nem lehet rájuk 1 rossz szavunk se!!!
csak el volt mentve mindkét oldal gondoltam átküldöm,de nagyjából egyforma áraik vannak:-))
amúgy könnyen megtalálhatóak,és tényleg kb.10 percre van a reptér!!!
hazafelé meg csak rájuk kell csörögni és már jönnek is érted:-))
Sziasztok!
Segítsetek nekem legyetek szívesek! Blanchelor írja, hogy ők Malév géppel mentek és 20 kg volt a súlykorlát a feladott csomagnál. De én a honlapjukon 23 kg-t olvastam. Akkor ez most mitől függ? Ki mondja meg, hogy mennyi lehet? Az utazási iroda vagy a légitársaság? Tudja valaki, hogy működik ez? Nehogy kipakoltassanak velem
#1734462011-08-18 08:55:08 Válasz a #173444. hsz-ra
Szia!
A MALÉVnál valóban 23 kg a súlyhatár, viszont a charter gépeken az utazási iroda határozza meg. Például mi is Malévvel fogunk repülni, a Dias Zeus-al, és náluk is 20 kiló a súlyhatár a charteren.
Érdemes megkérdezni az utazási irodát, amivel mész..
Köszönöm szépen! Ezt nem tudtam. Bár, ahogy eddig alakultak a dolgok, lehet hogy az utazási iroda se fogja tudni De egy próbát megér, megkérdezem őket.
Sziasztok. Esetleg nem tudja valaki, hogy a Görög szigeteken ( Rodosz) éjszaka a Duty Free nyitva van? Éjjel jövünk haza és a Duty Freeben szoktunk vásárólni visszafelé.
Ha valakit esetleg érdekel, az Ibusz által szervezett utazásokon a charter járatokon 23 kg / fő a feladott poggyász maximum súlya. Ez áll az általuk kiállított részvételi jegyen.