Sziasztok! Múlt héten láttam a moziban az Idegölõ címû filmet! Fõleg amiatt mentem el, hogy Rodoszon forgatták! az igazság az, hogy nagyon görögös hangulat nincs benne, de egy jó kis könnyû, vidám film, szerintem. Én legalábbis jót szórakoztam rajta. Ajánlom mindenkinek, aki szereti a magyar vígjátékokat!
Az alábbi oldalon filmeket, tv-sorozatokat lehet megtekinteni...! Persze, görögül... Köztük van a már említett menyasszonyok c. film, de nagyon ajánlom a 9. Politiki kuzina c. filmet ...is!
http://www.greek-movies.com/
Pénteken a Travel Channelen 20.30-kor Egy szelet mediterrán világ címmel lesz mûsor. Kythera szigetét mutatja majd be. Meg akarom nézni, mert én még nem is hallottam errõl a szigetrõl? Itt a hellaszon ismeritek?
Én most hallottam elõször Peggy Zináról, és mivel így beizgultál rá, megnéztem a honlapját, ahol lehet zenét is hallgatni és nekem is tetszik!!!
Mindennel foglalkozom, ami Görögországgal kapcsolatos, de szégyenemre a zene terén nem vagyok tájékozódott.
Eddig csak analóg netünk volt és így nem is próbálkoztam a zenékkel, mert nem bírta el a vonal
De most megnyílt az éter a zenéknek is
Nagyon örülök neki, hogy egyre többen vagyunk ezen a véleményen Peggy zenéjével kapcsolatban. Bár kicsit féltem leírni, hogy ajánlom, mert esetenként nagyon eltérõ a zenei ízlés kérdése..
Tényleg, jó lenne ha ajánlanák itt a topikon belül egymásnak jó kis görögös számokat, akár régebbrõl is..
Várom az elõadók neveit és a címeket...