#1759052011-09-22 06:26:17 Válasz a #175886. hsz-ra
na, este jó fáradt voltam. bocsi.
szóval, mi is Tompa...
amikor mi mentünk, Röszkénél 3órás volt a várakozás, Tompa meg teljesen üres volt. a sofőr, már jóval a határ előtt érdeklődött, és a másik két busznak is szólt, hogy ne menjenek Röszke felé...
én csak azt nem értem, miért nem lehetett az oda utunkat is úgy szervezni, mint a vissza utat. miért kellett oda 28órát utaznunk, és volt akinek még többet, vissza pedig 18órás volt az utunk. azért nem mindegy...
de, kibírtuk. végül is, számítottam rá és ahogy fentebb írtam, 1-2apróságon kívül, szerencsére, minden rendben volt, mindennel
bízom benne, hogy legközelebb sem lesz rosszabb nyaralásunk és ezt kívánom mindenkinek
#1759252011-09-22 11:24:47 Válasz a #175905. hsz-ra
Én is azt mondom, hogy elégedett vagyok az IBUSZ-al, a szállással szintén (csak anyut zavarta, hogy a szálláson csak 1 fazék, 1 serpenyő volt, engem nem) csak a hazafelé vezető út sikeredett rosszul, a két bunkó sofőr miatt..:S
Egyébként igen, szerintem a két szekrényes fickó volt az De ha írok az Ibusznak, ők biztos jobban tudják. azért szerintem én megfogom írni neked, mint észre vételt
#1759262011-09-22 11:36:51 Válasz a #175925. hsz-ra
nálunk is csak ennyi volt. pár tányér, 2-3 apróság, 1üveg pohár, 1kerámiabögreféle, pár evőeszköz. asszem ennyi. még csak egy mosogató szivacs sem. nem mintha azt használtam volna
szerencsére, nem főztem, és az alap dolgokat /szivacs, pohár, kés, kistálca.../ vittem. így engem sem érdekelt ez a hiány.
mondták, ha szólok Valentinának, ad ami kell... de nem kellett.
ha nekünk ilyen sofőrünk lett volna... én amilyen lüke vagyok, tuti kiosztom de nekünk rendesek voltak, csak fáradtak, és már várták, hogy még ez a pár kör lemenjen...
#1759292011-09-22 12:24:17 Válasz a #175925. hsz-ra
Bocsánat, szóval javítom: meg fogom nekik írni. És meg is tettem..
Azt még elfelejtettem ide is és nekik is megírni, hogy a buszon a wc-t nem lehetett használni (önmagában nem jelent nagy gondot, hiszen úgyis megálltunk sűrűn) ám az viszont gusztustalan volt, hogy néhány utas bőröndjét oda pakolták be a wc helyiségbe, bele a nagy pisi szagba. Melynek értelem szerűen nem lehetett elhúzni így az ajtaját és terjengett a pisi szag a buszon..Ezt persze csak azok érezték, akik ott ültek a wc-hez közel, a sofőrök nem. Az utasok egyszer csak fogták, megigazították a bőröndöket és így már be tudták csukni az ajtaját
Már tervezgetjük a jövő évi nyaralásunkat és Törökország is szóba került.
A Green Travel oldalán már találtunk 2012-es ajánlatokat (Bodrumi régió)
Szeretném kérdezni tőletek, hogy mik a tapasztalataitok a Green Travellel kapcsolatban?
Mennyire korrekt az iroda az ügyfelekkel szemben?
Természetesen minden vélemény érdekel a negatív is.