Úgy néz ki, hogy június vége felé Nei Poriba megyünk. Elkezdtem visszaolvasgatni, már sok hasznos információt találtam. 2 kisgyerekkel mennénk, autóval, de még nincs meg a konkrét szállás. Tudnátok ajánlani esetleg valami csendesebb helyen lévő apartmant? (nézegettem a Grand Toursnál a Papa John apartmant, illetve a Jimakos apartmanjait. Valaki foglalt már irodán keresztül félpanziót? Mert gondolkodunk rajta, hogy befizetünk rá, mert nem szeretnék főzőcskézni.
Mi 2007-ben 2 hetet nyaraltunk Nei Poriban és a második hétre fizettünk be félpanziót az Apollón Travelnél még itthon. Nos nem kellett volna. Első héten olyan finomakat ettünk tűrhető áron, mivel voltak tavernák, ahol menü is volt.
A második hétre befizetett félpanzió viszont katasztrofális volt. Vacsoránál nem választhattunk semmiből, hanem csak kihoztak valamit, amiről sokszor azt sem tudtuk, hogy micsoda, pedig nem az volt az első görög nyaralásunk.
Szerintem nem biztos, hogy megérné befizetnetek, hiszen ha a gyerekek picik úgysem esznek meg egyedül egy adagot és így nem lennétek egy étteremhez kötve, hanem kipróbálhatnátok több helyet is.
Úgy néz ki, hogy június vége felé Nei Poriba megyünk. Elkezdtem visszaolvasgatni, már sok hasznos információt találtam. 2 kisgyerekkel mennénk, autóval, de még nincs meg a konkrét szállás. Tudnátok ajánlani esetleg valami csendesebb helyen lévő apartmant? (nézegettem a Grand Toursnál a Papa John apartmant, illetve a Jimakos apartmanjait. Valaki foglalt már irodán keresztül félpanziót? Mert gondolkodunk rajta, hogy befizetünk rá, mert nem szeretnék főzőcskézni.
"Beszélj" Jamasz-szal. Írj neki üzit, biztos tud segíteni, nekünk is Ő intézi, mi is kocsival megyünk július végén-augusztus elején, nem irodával akarunk menni, mert csak 7 napos utak vannak, és most két hétre mennénk. A tavernák nagyon jók és nem drágák!
#1782402012-01-12 16:40:51 Válasz a #178235. hsz-ra
Neos Marmaroson voltunk már, szintén apartmanban, de akkor annyit költöttünk ételre, hogy kiszámoltuk itthon, hogy szállodába ellátással sem került volna ennyibe.